Sevgilimle kavgamız

hemen başka şeylerden bahsediyorsun
Konu kahve köşesi iken size en iyi kahveyi alacağını söylemesi nasıl başka şey olmuş ben onu anlamadım. Adam konuda kalmış zaten.

İlgi, övgü beklemişsiniz ama övgü toplayacak bi şey yapmamışsınız ki. Kötü anlamda söylemiyorum ellerinize sağlık ama bi raf kurdunuz diye beklentiniz fazlaymış, o beklentiniz de sizi üzmüş. Hep mi böyle beklentileriniz oluyor?

Evet beklentim yüksekti o an onu yaparken yoruldum ve bitince böyle bana büyük bir şey başarmışım gibi hissettirdi ve hemen ona gösterdim. Aynı coşkuda olmasını beklemek hatamdı. Beklentilerimi en aza indirgemeye çalışıyorum ama bazen böyle oluyor işte.

Vaay ne güzel olmuş Aşkım ne güzel yapmışsın ne kadar beceriklisin gibi şeyler söylemesini bekledim

10 yaşında mısın? Bu kadar basit mobilyayı kurmak senin hayatında bu kadar büyük bir şey mi? Düşünce yapın çok berbat.

Bunu bi kız arkadaşınızla paylaşsaydınız beklediğiniz tepkiyi muhtemelen alırdınız. İnanın erkekler kadınlar gibi değil düz mantık. Kötü bir şey dememiş ama hangimiz çok ilgi beklediğimiz günlerde bize de sonradan saçma gelen şeylere alınganlık yapmıyoruz ki? Hatta bazen benim yaptığım alınganlıkları sonradan dalga konusu yapıp mükemmel eğleniyoruz biz eşimle. Olabilir insanız siz beklentiyi yüksek tutmuşsunuz ondan dolayı olmuş bunlar. Tavsiyem yüzüne telefon kapatmayın ben her zaman açık iletişimden yanayım ben olsam beklentimi söyler cevabını dinler beni tatmin ettiyse konuyu uzatmazdım. Biraz daha tepkilerinizi ölçmelisiniz sadece.

Ne yapmalıyım peki şuanda?
Durumu kurtarmaya çalışmak yerine oturup etraflıca düşünün. Sırf bu tartışma özelinde değil genel olarakta iliskinizdeki tavır ve tutumunuzu gözden geçirin. Sonrasında eğer hatalarinizin farkına varırsınız sevgilinize samimi ve dürüstçe bunu anlatın.
Ben sevgilinizin yerinde olsam eğer seviyorsam; hatalarının gerçekten farkına varmış, bundan sonra olgun davranacağına inandığım biriyle devam etmek isterdim. Üzgünüm ama bu halinizle pek çekilecek gibi değilsiniz.

Teşekkür ederim böyle yapacağım. Ama şuan için durumu düzeltmek adına ne yapabilirim bilmiyorum

Peki benim tam olarak hatam bekletiye girmem mi?

Teşekkür ederim bütün kırıcı cümleleri özenle seçip benimle paylaştığın için

Otur evinde ağla o zaman. Alt tarafı nasıl kurulacağı belli mobilyayı kurmuşsun. Sana ödül mü versinler bunun için, kavga ederek kendisini anca ifade edebilen birisin belliki. Gerçekten Allah adama sabır versin.

Koç burcuyum ama bir gün önce doğsam balık olacakmışım. O yüzden balık etkilerim var çok fazla. Aşırı duygusal yaklaşıyorum bazen
Çok belli,onaylanmıyor,beğenilmiyor hatta sevilmiyor hissettiniz muhtemelen. Size tavsiyem özür kısmını sündürmeyin. Tepkiniz abartılı evet,olabilir insanız,o an öyle hissettiniz. Özür de dilediniz tamamdır artık. Bundan sonraki kısımlarda da tepki vermeden önce yada verecekken kendinizi frenleyin,bişey söylemek yerine iletişi,m kurmayın-bir yere yazın duygularınızı,küfür edin,içinizi dökün. Unutmayın kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Bizi seven insanları yıpratmayalım.

Olumsuz birşey ardından olumlu bir tutum gösterin olsun bitsin.

Teşekkür ederim böyle yapacağım. Ama şuan için durumu düzeltmek adına ne yapabilirim bilmiyorum
Çok uzatılacak bir mevzu değil bana kalırsa, sakinleştiğinizde arayın ve evet tepkinizin fazla olduğunu ama dönemsel olarak daha duygusal olduğunuz için kendinize hakim olamadığınızı söyleyin. Ben bazen şakayla karışık ‘dur baştan sorayım yeni duymuş gibi cevap ver hadi’ falan derim sonra duymak istediklerimi söyler güleriz mesela. Tavsiye olsun diye söylüyorum. Çok da affet beni hatalıyım moduna gireceğiniz bi konu yok ortada konuşun güzelce uzatmayın

Size sarılabilir miyim çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Tam olarak özür dilemedim aslında üzgünüm seni kırmak istemedim dedim. Ama kabul görmedi beni suçlamaya devam etti. Yine öyle sinirle kapattım telefonu ama bu kez kapatıyorum diye söyledim.

Ne yapmalıyım peki şuanda?
En son dün gece yine telefonu kapattınız sanırım değil mi? İlk başta bundan vazgeçmeniz lazım.
Biraz bekleyin, siz ne kadar şuan üzgün olsanız da yine sevgiliniizi hatalı görüyorsunuz aslında . Konu açılınca yine karşılıklı suçlama olacak.
Aradan birgün geçsin arar konuşursunuz tekrardan ama sizin gerginliğinizin , olumsuz duygularınızın geçmesi lazım en başta ki sağlıklı bir iletişim kurabilesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…