Sevgilimle kavgamız

Gerçekten saçma, yukarda hatam varsa söyleyin demişsiniz, tarafsız bir gözle yorumluyoruz, ve burdan bakınca öyle görünüyor. Ben sizi hiç haklı bulmadım. Düzeltmek istiyorsanız sizin de bunu kabul etmeniz lazım.

Vaay ne güzel olmuş Aşkım ne güzel yapmışsın ne kadar beceriklisin gibi şeyler söylemesini bekledim
Guzel olmus demis zaten abartmadigi icin bu kadar buyuk kavga cikartmaniz cok anlamsiz. Siz psikiyatriye gorunun bunun altinda sanki birsey var gibi aileniz sizi takdir etmiyormuydu o yuzden mi en ufak birseyde abarti tepkiler bekliyorsunuz

Tabii ki kabul ederim. Zaten ben ona da söyledim böyle böyle kırıldım ama tepkilerim yanlıştı üzgünüm kırdıysam dedim. Ama o uzattı işte. Bunu haketcek bir şey demedim ben falan diye

Guzel olmus demis zaten abartmadigi icin bu kadar buyuk kavga cikartmaniz cok anlamsiz. Siz psikiyatriye gorunun bunun altinda sanki birsey var gibi aileniz sizi takdir etmiyormuydu o yuzden mi en ufak birseyde abarti tepkiler bekliyorsunuz
Yok aksine her zaman takdir edilirim. Ama başkasından da beklemiyorum ondan bekledim sadece. Sanki bizim evimize bir şey yapmışım gibi hissettim ben bir de yoruldum yaparken öyle hemen geçiştirilsin istemedim üzerine konuşmak istedim

ilgiye ihtiyacım var belki
İlgiye ihtiyacınız varsa bunu dile getirirsiniz. Bu şekilde agresif tavırlarla ilgi almak bir yana ancak adamı kendinizden uzaklaştırırsınız. Şu gereksiz yaratılan gerginlikten sonra ilgi gösterecek aklı başında bir insan yoktur.

Evet ama işte diyorım ki bunu anlayıp yanlış tepki verdim üzgünüm dedim ama bu sefer de o beni suçlamaya devam etti. Ben şuan ne yapmalıyım? Amacım burda bana haksızsın diyenlere haklılığımı ispat etmeye çalışmak değil. Gerçekten düzeltmek istiyorum o yüzden akıl istiyorum

Bence hatalı olan sizsiniz.
Sevgilinizin yerinde olsam bu ilişkiyi ciddi ciddi gözden geçirirdim.
Hem kaprisli hem de üzgünüm ama kaba bir profil ciziyorsunuz.
Birinin yüzüne telefon kapatmak nedir? Çok yakışıksız olmuş.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çocukça davranıyorsunuz.

O zaman acikca soyleseydiniz istediginizi adamda isten gelmis yemek yapiyormus kafasi yogundur. Su anda tepkinizin hatali oldugunun farkindasiniz degil mi kendinizi duzeltin gercekten icten bi sekilde ozur dileyin bir daha yapmicaginizi soyleyin gercektende yapmayin. Herkes sizi hatali buldu burda da demek ki hatali sizsiniz

Bence ortada problem olacak hiç bir şey yok abartmışsınız . Normalde böyle şeylere takılan biriyseniz destek almanızı öneririm. Fakat şahsi düşüncem uzak ilişkilerde böyle olur 2 aydır birbirinizi görmemişsiniz fiziksel olarak yan yana olan ilgiyi alamadığınız için en küçük şey bile gözünüze batıyor bende aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum. Eğer imkanınız varsa çıkın sevgilinizin yanına gidin birbirinizi görünce ne salak salak kavga ediyoruz diyip gülmeye başlayacaksınız muhtemelen. Her şey gönlünüzce olsun ama unutmayın hayat böyle küçük şeylere göz yaşı dökmek için çok kısa

Teşekkür ederim. Ama kırdıysam üzgünüm dedim zaten. Ama o yine anlamadı yine sen şöyle dedin falan diye uzattı konuyu. Ben şuanda ne demeli ne yapmalıyım bilmiyorum

İlişkiler kafamızdaki senaryolara göre mi ilerliyor sizce?
Siz düşünüp hayal edeceksiniz ve o da buna uygun davranıp konuşacak öyle mi?

Birkaç gün sonra gideceğim zaten. Teşekkür ederim o kadar çok ağladım ki hani kapris olsa amacım onu üzmek olurdu ben kendimi helak ettim iki gündür. Haklısınız hayat çok kısa tekrar teşekkür ederim yapıcı yorumunuz için

Hem suçlusunuz hem güçlü olmaya çalışıyorsunuz ya pes vallahi.
Sevgilinizde ufacık bir suç yok.
Akşam saçma sapan davranıp, yüz telefon kapatıp, sabah özür dilerim demeyle de konunun kapanmasını istiyorsunuz üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…