Sevgilimle kavgamız

Peki benim tam olarak hatam bekletiye girmem mi?
Beklentiye girmek kötü bir şey değil ama yerine göre. Siz beklentiye girmiyor kafanizdaki senaryoyu yaşamak istiyorsunuz.
Sevgiliniz size kabalık, dusuncesizlik, sevgisizlik yapmadığı sürece sırf kafanızdaki senaryoya uymadı diye tepki gösteremezsiniz.
Çocuk gibi kapris yaparak sorun çözmek yerine konuşarak ve suçlamadan iletişim kurmayı deneyin. Neye kirildiginizi açıkça belirtin. Karşı tarafin açıklamasına fırsat verin.
Yüzüne telefon kapatmak gibi hakarete varan davranışlarda bulunmayın. Bunlar kimseye kolay kolay yapılmayacak hareketler ama siz sevgilinize yapıyorsunuz.

En son dün gece yine telefonu kapattınız sanırım değil mi? İlk başta bundan vazgeçmeniz lazım.
Biraz bekleyin, siz ne kadar şuan üzgün olsanız da yine sevgiliniizi hatalı görüyorsunuz aslında . Konu açılınca yine karşılıklı suçlama olacak.
Aradan birgün geçsin arar konuşursunuz tekrardan ama sizin gerginliğinizin , olumsuz duygularınızın geçmesi lazım en başta ki sağlıklı bir iletişim kurabilesiniz.
Teşekkür ederim zaten gün içinde konuşamayız çalışıyoruz. Artık akşam veya yarın. Sakince konuşacağım

Beklentiye girmek kötü bir şey değil ama yerine göre. Siz beklentiye girmiyor kafanizdaki senaryoyu yaşamak istiyorsunuz.
Sevgiliniz size kabalık, dusuncesizlik, sevgisizlik yapmadığı sürece sırf kafanızdaki senaryoya uymadı diye tepki gösteremezsiniz.
Çocuk gibi kapris yaparak sorun çözmek yerine konuşarak ve suçlamadan iletişim kurmayı deneyin. Neye kirildiginizi açıkça belirtin. Karşı tarafin açıklamasına fırsat verin.
Yüzüne telefon kapatmak gibi hakarete varan davranışlarda bulunmayın. Bunlar kimseye kolay kolay yapılmayacak hareketler ama siz sevgilinize yapıyorsunuz.
Haklısınız yaptığımın büyük ve kırıcı bir şey olduğunu farketmemiştim

Size sarılabilir miyim 🥲🥹 çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Tam olarak özür dilemedim aslında üzgünüm seni kırmak istemedim dedim. Ama kabul görmedi beni suçlamaya devam etti. Yine öyle sinirle kapattım telefonu ama bu kez kapatıyorum diye söyledim.
Bu yaşandı ve bitti. Önce siz çıkın güzel ce bu durumdan sonra da sevgilinizin çıkmasına yardımcı olun. Biraz zaman geçsin sevimli bir mesaj atın,bir şey planlayın ikiniz için.Onun için bir kurabiye yapın vs. Hayat uzun uzun küslüklerle geçirecek kadar uzun değil. Ayrıca olur böyle şeyler. İnsanız yahu,o an yükselmiş olabilirsin.Duygurını savunma ama onlara sahip çık. Hatta dinlerse açıkla tekrar konuyu uzatıtsa. Böyle söylemen beni incitti sinirlendirdi de.

Kafaya takmayın.İlişkinin tuzu biberi kavgalar.

Size sarılabilir miyim 🥲🥹 çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Tam olarak özür dilemedim aslında üzgünüm seni kırmak istemedim dedim. Ama kabul görmedi beni suçlamaya devam etti. Yine öyle sinirle kapattım telefonu ama bu kez kapatıyorum diye söyledim.
Karşı tarafin da haksızlığa uğradığı ve sizin tarafınızdan kalbi kırıldığı için tepkili olabileceğini düşünebilirsiniz. Eğer kösele süratli ve kalbi taştan biriyse bilemem tabii.

Evet ama işte diyorım ki bunu anlayıp yanlış tepki verdim üzgünüm dedim ama bu sefer de o beni suçlamaya devam etti. Ben şuan ne yapmalıyım? Amacım burda bana haksızsın diyenlere haklılığımı ispat etmeye çalışmak değil. Gerçekten düzeltmek istiyorum o yüzden akıl istiyorum
Adamı yükseltip yükseltip, yüzüne telefonlar kapatıp, tabiri caizse ağzına edip sonra uzatıyor diyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar buna sevgiliniz de dahil sizin ruh halinizin keyfine göre şekle giremez. Siz sinirliyken kavga edelim benim sinirim geçince hemen barışalım istiyorsunuz. Ama karşınızdaki de bir insan bunu unutuyorsunuz. Onun da duyguları var, onun da kalbi kırılabilir. Siz kırıp kırıp sonra hiç bir şey olmamış gibi davransın istiyorsunuz.

Bu yaşandı ve bitti. Önce siz çıkın güzel ce bu durumdan sonra da sevgilinizin çıkmasına yardımcı olun. Biraz zaman geçsin sevimli bir mesaj atın,bir şey planlayın ikiniz için.Onun için bir kurabiye yapın vs. Hayat uzun uzun küslüklerle geçirecek kadar uzun değil. Ayrıca olur böyle şeyler. İnsanız yahu,o an yükselmiş olabilirsin.Duygurını savunma ama onlara sahip çık. Hatta dinlerse açıkla tekrar konuyu uzatıtsa. Böyle söylemen beni incitti sinirlendirdi de.

Kafaya takmayın.İlişkinin tuzu biberi kavgalar.
Çok teşekkür ederim iyi ki yazmışım buraya ve iyi ki siz de görüp yorumlamışsınız. Çok iyi geldi ❤️

Adamı yükseltip yükseltip, yüzüne telefonlar kapatıp, tabiri caizse ağzına edip sonra uzatıyor diyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar buna sevgiliniz de dahil sizin ruh halinizin keyfine göre şekle giremez. Siz sinirliyken kavga edelim benim sinirim geçince hemen barışalım istiyorsunuz. Ama karşınızdaki de bir insan bunu unutuyorsunuz. Onun da duyguları var, onun da kalbi kırılabilir. Siz kırıp kırıp sonra hiç bir şey olmamış gibi davransın istiyorsunuz.
Evet ben onun da kırıldığını hiç hesaba katmadan davranıyorum ben haklıyım ve ben onu affettiğimde konu kapanacak olarak düşünmüştüm

Bu durumu halının altına süpürüp hiç yaşanmamış gibi üstünü örtmek uzun vadede ilişkinize daha çok zarar verir. Çünkü görünen o ki genel davranış şekliniz bu olayda olduğu gibi.

Bu durumu halının altına süpürüp hiç yaşanmamış gibi üstünü örtmek uzun vadede ilişkinize daha çok zarar verir. Çünkü görünen o ki genel davranış şekliniz bu olayda olduğu gibi.
Tamam ama ne yapmalıyım şuan ben? Tamam anladım fazla beklentiye girdim abartılı tepki verdim yanlış yaptım. Ama ona da söyledim yanlış yaptım üzgünüm kırmak istemedim dedim. O da tekrar tekrar yanlış yaptığımı söyledi. Telefonu kapattığımı defol git dediğimi söylemeye devam etti. Ben naptım ne dedim sanki diye konuyu tekrarladı. Böyle olunca ben de tekrar sinirlendim ve başa döndük. Şuan ben ne yapabilirim bilmiyorum

Tamam ama ne yapmalıyım şuan ben? Tamam anladım fazla beklentiye girdim abartılı tepki verdim yanlış yaptım. Ama ona da söyledim yanlış yaptım üzgünüm kırmak istemedim dedim. O da tekrar tekrar yanlış yaptığımı söyledi. Telefonu kapattığımı defol git dediğimi söylemeye devam etti. Ben naptım ne dedim sanki diye konuyu tekrarladı. Böyle olunca ben de tekrar sinirlendim ve başa döndük. Şuan ben ne yapabilirim bilmiyorum
Haklisin diyip alttan almaliydiniz sinirlenmek yerine. Tekrar arayip ozur dileyin bu sefer alttan alin.

Ona da sakinlesmesi için biraz zaman verin. O da yaşananları sindirsin.
Ama her şeyden önemlisi hatanizin gerçekten farkına vardığınizi bilmesi ve bir daha yasanmayacagina emin olması gerek. Kendimi onun yerine koyarak yorumluyorum.
Üstüne varmayın. Samimi, içten ve inandırıcı bir mesaj yazın. Özeleştirinizi yapın. Sonrasında üstüne varmayın. Bekleyin.

Bu naiflikle sizi üzerler bilginiz olsun.

Bu alınganlıkla, bu kadar olay yaratmaya meyilli bi karaktere sahipken ilerde evlilik falan yürütmeniz mümkün değil.
Verdiği cevap sizi tatmin etmemiş olabilir ama bunu söylemenin bin türlü güzel yolu var.
Ben olgunlaşın derim.
Zaten her şeyi kendime yapıyorum dünden beri ağlamaktan helak oldum. Bana nasıl bunu yapar beni nasıl anlamaz beni sevmiyor diye diye kendimi parçaladım. Evet bu konuda olgunlaşmam lazım belki terapi de almalıyım

Açık sanmış o yüzden öyle demiş. Sonrasında ben uzatmadım öyle sandığını söyleyince ama tekrar gösterdiğimde ooo mükemmel falan diye dalga geçti orda çok sinirlendim yüzüne kapattım
Telefonu yüzüme kapatan bir insanla tüm irtibatımı keserim, hala daha zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Adamın biraz aklı varsa ayrılır sizden, çekilecek çile değilsiniz.

X