İlk kısımda hak verdim. İlişkilerde biraz daha fazla özen olabilir. Eline sağlık güzel olmuş, sen beğendin mi, kurulum kolay mıydı diye 2 3 cümle konuşurdum ve karşıdan da beklerdim. İlk cümlede negatifi söylemiş, benim annem de böyle mesela ve artık ilişki olarak tamamen koptum ondan bu huyu yüzünden. İkinci kısım yani telefonu kapatma kısmında hak vermedim. Meraminizi anlatıp, aslında ben şöyle bir şeyler duymak istemiştim sanırım deseydin hem kavga çıkmaz hem sonraki durumlarda sevgiliniz de dikkat ederdi buna.
Herkes de kapris kapris demiş de aklıma gerçek bir kapris anısı geldi. Üniversite okurken ev arkadaşım bölümden birilerini çağırmıştı. Bi erkek arkadaşı da sevgilisiyle gelmiş. Yemek yiyeceğiz bardakları diziyoruz kola içmek için. Kız dedi ben önceden süt içilmiş bardakta herhangi bir şey içemem. Yok dedik yıkadık yani makinede ama baya baya önceden içilmiş yıkanmış da olsa içmem dedi
biz tabi öyle bir bardak yok yani mutlaka içmişizdir diyoruz ki neyse hadi bu sefer içerim der diye bekliyoruz. Bu tutturunca sevgilisi gitti marketten 6li bardak aldı geldi
birini de lütfen ayırın biz gelirsek hep ondan içeriz dedi. çeken insan bu kaprisi de çekiyor yani, o kişiyi bulmak lazım. Geldik gidiyoruz böyle karı olamadık diye günlerce konuştuk.