Eşimle çok kötü kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
'Öyle söylediğin için tutamadım kendimi, seni çok sevdiğimden aniden oldu bende anlamadım özür dilerim' gibi şeyler söyleyebilir affetmeniz için. Bi anda gözü dönüp kafanıza vuran iki gün sonra başka sinirli anında neler yapabilir düşünmek istemiyorum.
Yukarıda sormuşsunuz babama haber veriyim mi diye ama şuan söylemeyin

Esinin yaninda ciplak kadinlari izleyebilecek kadar arsizlasmis bir adam. Karim kırılır, gucenir demiyor, umursamiyor. Birde ustune patlatıveriyor.
Bu adamin disarida bekar profili çizdiğine eminim. Kapidan cikar cikmaz alyansini da cikariyordur. Karisiyla bir fotoğraf dahi paylasmiyor, erkekler var diye... yanyana bir fotoğraf paylasinca erkeklere noluyomus ki?
Siddet olayi tekrwrlayacaktir maalesef. Evliliginiz dusundugunuz gibi mükemmel degil, sadece siz gormezden gelmeyi ogrenmissiniz

Kızlar gerçekten kötü bi durumdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Duygularım donuk gibi ve şok içindeyim.
Eşimin sosyal medyalarında açık saçık videolar, kızlar sürekli. Neyse kafama takmıyordum bunu. Bakmıştır bi iki sürekli düşüyordur önüne vs diyip. İlgilenmiyorum diyordum. Engelliyordum ya da. Beni de ne sosyal medyasında ne profil fotosunda paylaşır. Bunu da abes görmüyordum. Zaten erkekler ekli vs ne gerek var diye. Güzel giden bi evliliğimiz olduğunu düşünüyordum. Ama bugün ben yanında tv izlerken gözüm kaydı ne yapıyor diye teitterda diğer videoları kaydırıyor. Açık kadın denk gelince duruyor izliyor. Şok oldum 1-2 saat öyle sessizleşmişim. Noldu falan dedi. Ben de yanımdayken açık onlyfanscı kadınlsra baktığını gördüm dedim. Bu iğrenç insanların hangi videosu dikkatini çekti dedim. O kadar zoruma gitti ki o konuşmayı vs izlemesi, sonrasında izledikleri. Benim böyle şeyler dememi ister miydin dememle birlikte kafama bir tane vurması bir oldu. Ve direkt başka odaya kaçtım zaten kapıyı kilitledim. Nasıl böyle bişey dersin falan çıldırdı resmen. Benim kadınlık gururum yok mu senin erkeklik gururun var da dedim. Ben yanı başında otururken sen benim kadınlığımı hiçe sayarken ben küfredip sana vurmadım dedim, şoka girdim. Ne yapmam gerekiyor
Aslinda cok guzel yerinde bir laf etmissiniz. Bunlara boyle karsilik verilmesi gerekiyor. Onlarinda gururu hiçe sayilsin. Yanliz o ladar kotu bir zamandayiz ki aniden kimin icinden canavar cikacak belli degil.Allah korusun kadinlarin basina neler geliyor goruyoruz. Bir anlik birsey geliyor bu kendini birsey sanan adamlara. Bende denk geldim kendi esimde yalan yok. İnstgramda adam 400 kisiyi takip ediyor kendini takip eden 89 kisi 😂 pilotunu takibe almis mankenini almis spikerini almis almista almis. Ulan dedim su tipine su aynaya baktinmi vaktini bunlara harcıyorsun 😂 sana mi bakacaklar sanami kaldilar bunlar dedim izle izleyebileigin kadae meydan senin dedim bunu sosyal medyalarimdan engelledim direk. Dunyada savas cikmis millet aclikla kitlikla sinaniyor bunlarin kadin doyumsuzlugu bitmedi keske savasa bunlaei gondersler kadin kovalayacaklaeina dusman kovalasinlae 😆😆😆

Kızlar gerçekten kötü bi durumdayım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Duygularım donuk gibi ve şok içindeyim.
Eşimin sosyal medyalarında açık saçık videolar, kızlar sürekli. Neyse kafama takmıyordum bunu. Bakmıştır bi iki sürekli düşüyordur önüne vs diyip. İlgilenmiyorum diyordum. Engelliyordum ya da. Beni de ne sosyal medyasında ne profil fotosunda paylaşır. Bunu da abes görmüyordum. Zaten erkekler ekli vs ne gerek var diye. Güzel giden bi evliliğimiz olduğunu düşünüyordum. Ama bugün ben yanında tv izlerken gözüm kaydı ne yapıyor diye teitterda diğer videoları kaydırıyor. Açık kadın denk gelince duruyor izliyor. Şok oldum 1-2 saat öyle sessizleşmişim. Noldu falan dedi. Ben de yanımdayken açık onlyfanscı kadınlsra baktığını gördüm dedim. Bu iğrenç insanların hangi videosu dikkatini çekti dedim. O kadar zoruma gitti ki o konuşmayı vs izlemesi, sonrasında izledikleri. Benim böyle şeyler dememi ister miydin dememle birlikte kafama bir tane vurması bir oldu. Ve direkt başka odaya kaçtım zaten kapıyı kilitledim. Nasıl böyle bişey dersin falan çıldırdı resmen. Benim kadınlık gururum yok mu senin erkeklik gururun var da dedim. Ben yanı başında otururken sen benim kadınlığımı hiçe sayarken ben küfredip sana vurmadım dedim, şoka girdim. Ne yapmam gerekiyor
Bosanman gerekiyor.Sana fiziksel şiddet uygulamış ve seni dengi olarak görmüyor.Ona göre sen kadınsın ve ondan asagisin.O yapabilir ama sen aynı şeyi düşünmen bile yasak.Kendini kurtar

Eşinizle kavga etmemişsiniz. Eşiniz tarafından şiddete maruz kalmışsınız.
Benim fikrim bir kere kalkan el hep kalkar.
Hem suçlu hem güçlü misali "nasıl böyle bir şey söylersin" diye üste de çıkmaya kalkıyor.
Paşa kendi her haltı yiyecek ama sizinle ilgili fikrine bile tahammül edemeyecek, üstüne acısını sizden çıkaracak.
Leş bir kocanız var. Artık bundan sonrası sizin kararınız ama dediğim gibi bir kere kalkan el hep kalkar. Buna hazır mısınız?

Kendi zihniyeti belli olduğu için sizin fotonuzu koymuyor. Demek ki arkadaşlarının da eşine kızına bakıyor eşiniz.
Bir de el kaldırmış. Susup oturmayın kendiniz için bir şeyler yapın.

Allah benzetmesin ama ben olsam çantamı o an toplar onun ağzına eder cikardim, o parmağını kırarım direk ne demek yanında evlisiniz göz göre göre bakıyor yazarken bile sinir oldum üstüne sana kızıyor ve vuruyor... Ve daha gencsin buna katlanma afedersin sinirlendim der ikinciye komalık yapar

darp raporu alıp boşanmalısın. Şiddet görmüşsün. Hem de suçlu o olduğu halde!
Sosyal medya çok tehlikeli bir yer oldu. Hiç özel alan kalmadı. Bunun yüzünden birçok evlilik bitiyor maalesef. Karşındaki insan bakıyorsa asla engelleyemezsin. En güzeli ya susup görmezden gelecektin ya da ben kaldıramam bunu diyorsan yaptırımın olacaktı.
O aşamayı geçtiğine göre biran önce ilk dediğini yapmalısın

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten
tam olarak ne yapacağınıza karar verip ailenize öyle söyleyin
boşverin işler yoksa sarpa sarar

Kızlar hepiniz mesajlarını dönüp dönüp okuyorum şu anda. Yavaş yavaş şoku atlatıp neler olduğunu daha berrak bir şekilde hatırlayacağım hem düne hem geçen yıllara dair. Şu anda işime odaklanmalıyım. Kariyerimin dönüm noktasındayım. Hepinize teşekkür ederim
Boşanmayı sindirmeye çalışıyorum, çok çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X