- 6 Ağustos 2016
- 700
- 323
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Neden ya düzgünce söyle lütfen ben de anlayayım hatam varsa bileyimAllah adama sabır versin.
Çok kaprislisin, eleştiriye hiç açık değilsin. Adam düzgünce güzel olmuş ama şu olmamış demiş, istediğin kahveyi almayı teklif etmiş. Mis gibi destek olmuş sen kaşıdıkça kaşıyıp üstelik yüzüne telefon kapatmışsın defalarca. Çok katlanmaz bu adam bu tavırlara. Fazla naz aşık ysandırır.Neden ya düzgünce söyle lütfen ben de anlayayım hatam varsa bileyim
Ya tamam da iki çift daha güzel bir şey söylese ölür müydü? Yalnızım tek başıma uğraştım yaparken de hep keşke o olsaydı beraber yapardık düşünceleri geçti. O sadece güzel olmuş dedi bilmiyorum insan ne kadar beceriklisin falan ne bileyim bu değil ya birkaç şey daha söylemesini bekledim hevesimi kaçırdı.Çok kaprislisin, eleştiriye hiç açık değilsin. Adam düzgünce güzel olmuş ama şu olmamış demiş, istediğin kahveyi almayı teklif etmiş. Mis gibi destek olmuş sen kaşıdıkça kaşıyıp üstelik yüzüne telefon kapatmışsın defalarca. Çok katlanmaz bu adam bu tavırlara. Fazla naz aşık ysandırır.
Süt kapalıydı. Nesi kaba konuşma tarzımın? Yapıcı eleştirirseniz ben de anlayacağım hatamıSütün yeri zaten buzdolabı olmalı
Konuşma tarzınız da çok kaba bence
Tabi sizin ilişkiniz sizin tavrınız siz bilirsiniz
Atomu parçalamadım ama tek başıma yaptım zordu. Birkaç şey daha söyleyebilirdi gönül kırmaya ne gerek varNe demek süt saçma demek ya. Nasıl böyle heves kırabiliyor anlamıyorum.
Seni yere göğe sığdıramaması gerekiyordu, atomu parçalamışsın sonuçta. Basit bir güzel olmuş demek yeterli olmaz.
Çok yorucu davranışların var. Bu düşünce yapını değiştirmen gerekli, yoksa dayanamaz ayrılır senden.
Gönül kıracak hiç bir şey yapmamış. Süt saçma olmuş dediğinde, neden öyle düşündün ki deseydiniz üzerinde biraz da daha konuşur fikir alışverişi yapardınız. Yersiz yere uzatmışsınız.Atomu parçalamadım ama tek başıma yaptım zordu. Birkaç şey daha söyleyebilirdi gönül kırmaya ne gerek var
Kıyamam piremses tek başına raf monte etmiş de övgü alamamış diye adamın içinden geçmiş. Nasıl övmez seni pis terbiyesiz.Ya tamam da iki çift daha güzel bir şey söylese ölür müydü? Yalnızım tek başıma uğraştım yaparken de hep keşke o olsaydı beraber yapardık düşünceleri geçti. O sadece güzel olmuş dedi bilmiyorum insan ne kadar beceriklisin falan ne bileyim bu değil ya birkaç şey daha söylemesini bekledim hevesimi kaçırdı.
Ama ben bunu bilerek yapmıyorum o anda gerçekten çok üzüldüm gerçekten hevesim kırıldı. Ben nasıl yapabilmişsin falan demesini bekledim. O da zaten yapabileceğini biliyordum senin diyor. Bilmiyorum ikimiz için bir şey yapmış gibi hissettim ben. Sonrasında evimizde kullanırız bizim de kahve köşemiz olur böyle şeyler konuşuruz diye düşündüm. O da konuşamadan hemen kızdın ben sana kahve alayım dedim sonrasında konuşacaktık belki ama hemen hevesimi kırdın demeye başladın diyor. Hevesimin kırılması mı saçma yani benim?Valla hiç yoktan kavga çıkarmışsınız, adam hiç bir şey dememiş ki? Üzerinde bu kadar konuşulacak bir konu yok, şu an meselenin uzama sebebi de sizsiniz, konu kahve köşesinden sizin sorunlu davranışlarınıza evrilmiş. Düpedüz kapris yani.
Kıyamam piremses tek başına raf monte etmiş de övgü alamamış diye adamın içinden geçmiş. Nasıl övmez seni pis terbiyesiz.
Açık sanmış o yüzden öyle demiş. Sonrasında ben uzatmadım öyle sandığını söyleyince ama tekrar gösterdiğimde ooo mükemmel falan diye dalga geçti orda çok sinirlendim yüzüne kapattımGönül kıracak hiç bir şey yapmamış. Süt saçma olmuş dediğinde, neden öyle düşündün ki deseydiniz üzerinde biraz da daha konuşur fikir alışverişi yapardınız. Yersiz yere uzatmışsınız.
Vaay ne güzel olmuş Aşkım ne güzel yapmışsın ne kadar beceriklisin gibi şeyler söylemesini bekledimOkurken bile katlanamadim size. Kendinizi nasil bu kadar hakli goruyorsunuz inanamiyorum. Ne demesini bekliyordunuz gercekten adam daha ne soylesin yani? Kendinizi duzeltin ya da ayrilin adamdan daha fazla sizi cekmesin yazik