Sevgilimle kavgamız

Ben de süt şişesi olayına takıldım. Süt orda olmamış, açık olduğunu düşündüm ondan olmamış dedim diyor. Açık süt koyacak kadar salak miyim derdim yani hangi salak süte yorum yapar ki o şekilde.

Haklısınız doğru ama neyse ki hallettik çözdük sıkıntı kalmadı

Mesela ben bu tarz konularda çok becerikli değilim. O yüzden el becerisi gerektiren bir şeyi iyi yaptığımda anlık özgüven patlaması yaparım, kendi kendimi içimden överim ama kimseden övgü beklemem.
Ya ben de herkes beni övsün demedim zaten amma abarttınız. Sevgilim ya kendisi ondan bekledim tamam abartmış olabilirim zaten farkına vardım

Yarısına kadar okudum şakasız. Ağlamaktan boğuluyorum iş güç gereği uzaktayız filan diyince iki olgun insan tartışması sandım. Kalan yarısını okuyacağım zamanı instagram keşfette gezerek öldürürüm daha iyi. Ha bi de soran olmuştur mutlaka ama bi de ben sorayım yaşlar tam olarak kaç?

İnstadan gördüğünüz psikologlardan aldığınız bilgilerle analiz işini azaltsanız mı acaba? yok hiç öyle olmadı gayet düzgün bir ailede büyüdüm. Sevgilime naz yaptım ama biraz daha ılımlı olmam gerekiyordu tek yanlışım bu.

Siz bu aşırı duygu patlamalariniza mutlaka bir çözüm bulun. Ama yine de diyorum ki ben bu kadar da hevessiz insanlarla vakit kaybetmezdim ya. Siz ne kadar yorucuysaniz sevgiliniz de o kaşar özensiz bence.
Yok ya öyle değil. Ben de yorucu falan değilim pms dönemindeyim ve yalnızım özlüyorum bu yüzden oldu hepsi. O da özensiz değil zaten. Konuşup hallettik bir daha yapmamak üzere kapattık teşekkür ederim

e olmamis demis. o da onun görüşü. Belki yakistiramamis havali havali kutular dururken inekli sut kabini. belki süt açık havada durmaz diye düşünmüş ama ters tepki alinca soyleyememis kapak diye atmis bir sey.
insan insana elestiri yapabilir sanki yaaa, elestiriden korkup kaçmak ciftlere bir sey katmaz ki.
biz de evi dekore etme zamani sevgilimle sorun yasadik ama güldük geçtik. bak mesela en sacmasi; uc tane ogrenci grubu varmis kucuk yastan alip mezun ettigi. üçüyle de son gun çekilmiş 35x50 fotografi var. çercevelemis almis getirmis. cok guzel. ben zaten fotolara onem veririm, salonda ani kosesi yapma planim var. Ama tutmuş onlari yatak odasina asmayi düşünmüş yatak odasinda ne isi var senin eski ogrencilerinin. ona da sordum "sence ben sabahlari senin ogrencilerine bakip uyanmak ister miyim?" diye. kendi tarafina asacakmis sonra tabii ki vazgecti.
bir sey alirken de ise yariyor mu - pratik mi bakip almak istiyor. hic demiyor mesela "evet pratik ama bizim dekorasyona bu olmaz" diye. bir bahce mobilyasi begendi koctastan. simsiyah, cirkin bir sey. bizim bahcemiz beyaz- ahsap- keten renkleriyle dolu. hic alakasi yok yani ama yagmurdan etkilenmeyen materyal - santimetresi uygun diye ona guzel geliyor. aldirmadim tabii ki şu an bahcede oturma grubumuz masamiz yok yerde minderde oturuyoruz ama o siyahtan iyidir:)
oluyor bazen böyle. kimse kimsenin zevkini begenmek zorunda degil - bir sekilde orta yol bulunabilir.
böyle zitliklar bana komik geliyor. tutup da bundan kavga edemem yani.
adam ağzını acmis, konu sahibi agzina etmis. böyle iliski mi olur?
adam gercekten rahatsiz oldugu birseyi bile paylasamaz ki böyle ani tepkiler veren insanla
Haklısınız doğru ama neyse ki hallettik çözdük sıkıntı kalmadı
cozmenize sevindim ama kendine cekiduzen vermelisin. boyle ani tepkiler yasina yakismiyor. adam da bir ceker, iki ceker, en son bırakır gider

Bir kere ben de eşime buna benzer tepki vermiştim. Yeni evliydik eve gelen dolabı kurdum eşim de eline sağlık vs dedi ben daha fazla övgü beklemiştim. Akşamına dedim ki ben daha fazla övgü beklerdim senden sonuçta ilk defa yaptım evimiz için vs. O da dedi ki sen zaten her şeyi başarabilen birisin dolap monte etmek senin yeteneklerine göre basit bile o yüzden demişti. Hak vermiştim çünkü her şeyi tek başıma üstlenen bir yapım var hepsini övemez sonuçta.

bu naz mi?
delikiza naz yap demisler haliya s.cmis deyisi vardir turkiyede, onun gibi olmuş.
naz bagirip çağırilarak yapılmaz, tatli tatli yapilir

Ben gördüğü her negatifi hemen söyleyen, iki güzel sohbet etmeyen insan sevmiyorum. Kimseye o kadar tahammül edemem valla. Ortak eşya seçerken fikir belirtmek başka tabi.

Ayrılın adama yazık.
Çekilmezsiniz.

Haklısın dikkat edeceğim bundan sonra

O da bu tarz bi şey dedi ben zaten yapabileceğini biliyordum dedi ama insan duymak istiyor ne bileyim iki övse ne olurdu……

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…