- 22 Temmuz 2017
- 44.476
- 131.967
- 598
- Konu Sahibi justdefneee
-
Cıks, o olmaz işte. Adam mirastan men edilecek.Bebek babasının soyadını alacak nasıl olsa yüzde yüz. O diğer çocuk kadar benim çocuğumun da mirastan pay hakkı olacak
Ay hala konuşuyor.
Kız, anlattıklarına bakınca Kezban sen gibi duruyorsun. Bu ne cahil özgüveni böyle.
Ben 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
Senin gibisi derken bu küçümseme neYok canım sen olmuşsun, adam senin etinden sütünden faydalanmış sadece. Gayet arz talep olarak yaklaşmış. Sen vermesen arzı, başka vereni bulacak kadar o tiynetsiz de, sen bayağı bayağı safmışsın ya. Nasıl kandın aşk palavralarına? Karısı duysa ondan boşansa, herifi sokağa atsa bile seninle evlenecek mutlu bir yuva falan mı kuracak? Sen gibisiyle evlenir mi o ayol, akıl var mantık var ve 20lik sazanların sonu yok.
Ha illa dogurcan yani illa yakıcam kendimi diyosun? Neyin inadı ki buHayır soyadını verecek o çocuk benim soyadımı asla almayacak. Babalık davası açıp bunu ispat edicem nasıl olsa
Ahahhaha azicik da şuramla güleyim . Sen buna inandın öyle mi ? Millet de diyordu ki zaten nikahsız çocuk doğursun biz ona hak sağlayalım . Bir ev alırsan yine iyi. Sana zırnık koklatmazlar. Senin çocuğunu hiç biri istemiyor ki ? Sen çocuğu kullanıp mal elde ederim derdindesin de sen giderken insanlar dönüyor . 21 yaşında birkaç gece seviştim diye mala konacagim zannet.Bebek babasının soyadını alacak nasıl olsa yüzde yüz. O diğer çocuk kadar benim çocuğumun da mirastan pay hakkı olacak
1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilimYa kuşum bak vücudun bozulmasın gebelikte dikkat etmanken gibi olmak zordur bilirsin
30 yaş ve sonrası kezban olmuyor senin yaşındakiler daha kezban oluyorBen 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
Benim lisede bir arkadasim bu kafadaydi, adamdan hamile kalip ev aldirdi adama. Bu tarzda zengin adamlar etraf duymasinci oldugundan ne isterse seriyor onlerine.Adam almak zorunda değil? Almasa ne olacak? Bir soyadı ve kuru nafaka dışında bir şey vermiyor mahkeme. Adam istemese almaz. Bu riski almaya değmez ki.
Yaaa kıyamam kendini böyle mi avutuyorsunBen 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
Hayir benim çocuğumun hak ettiği zenginliği yaşamaya hakkı var diğer kardeşi havuzlu villalarda otururken benim çocuğum neden apartman dairesinde oturursun ikiside aynı babadan ne fark var haksızlıkCıks, o olmaz işte. Adam mirastan men edilecek.
Zaten tek derdin para, bunu açıklamış oldun.
Maşallah tü tü tü1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilim
Adamdan gizli yapmışsın ama. Adam iki eğlenip karısının yanına gidecekti.Zorla mı tek başıma yapmadım ben bunu
Yorumları dinlemissin, dilin açılmış maşallah cici kız.1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilim
Yatıp kalkıp yapışan bir genç saf?Senin gibisi derken bu küçümseme ne
Vizyon desen var1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilim
Sonuç olarak metres olmayı seçtin . Bir erkeğin kapaması olmayı seçtin . Birtanem diyecek bir adam bile yok . Ayıp olduğun için saklaniyorsun. Istersen manken ol bunlar değişmeyecek ki ? O kadının yerinde olmak için bir yerlerini yirtiyorsun adam yine kadının yanında1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilim
Yazık Emrah’ın gayrimeşru oğlunun akıbetinden haberin yok sanırımBebek babasının soyadını alacak nasıl olsa yüzde yüz. O diğer çocuk kadar benim çocuğumun da mirastan pay hakkı olacak
Oooo, maaaannkeennn.1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilim
O Kezbanın yerine geçebilmek için g.tünü yırtma o zaman. Sanıyorsun ki sana hiç yapmayacak. Sana daha çok yapacak. Sende mide yok nasılsa o konuda rahat olur. Bu işler böyledir kuzu, yolda bulduğunu yolda kaybedersin.Ben 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?