• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Seni kandirmis yasin cok kucuk ve yaptigin cok yalnis cocugu aldirip ayrilmalisin. Seninle evlenmek istemiyor iste bunu kabullen once. Annenin bakarim demesine de pek inanmadim

Zorla mı tek başıma yapmadım ben bunu
Tek başına yapmadın adam için bir gecelik macera o pislik de başına bela olarak seni almış . Ben seni destekliyorum bu arada böyle pislik heriflere senin gibi 404 yapıştırıcılar mustehak . Ama sen ağzına adamın karısını alma. Sen kirletmezsin onu

Tek başına yapmadın adam için bir gecelik macera o pislik de başına bela olarak seni almış . Ben seni destekliyorum bu arada böyle pislik heriflere senin gibi 404 yapıştırıcılar mustehak . Ama sen ağzına adamın karısını alma. Sen kirletmezsin onu
Hayır tek gecelik değilim ben biz birbirimize aşık olduk

Ben 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
O kadın toplum önünde kabul gören bir evlilik yapmış bosaninca nafaka alabilecek hakka sahip . Sende metressin . Toplumda senin için kullanılan başka unvanlar da var ama söyleyemem sen çok iyi biliyorsun . Ayrıca onun çocuğu doğduğu anda nüfusa direk kocasının adı yazıldı . Seninki doğduğunda boş kalacak . Yazık el kadar bebeği oyuncak ediyorsun

Biz 21 yaşında daha çocuktuk be. Şimdikiler evli adamdan korkmadan çocuk yapmaya başlamış.
Evli adamı bırak sevgilisi olana bile mesafeli yaklasirdik. Buradaki de kendini başarılı adlediyor. Adam kullanıp kullanıp bir kenara atmış. Erkeklere ne oluyor ki ? Bir ev veriyim demiş yine insaflı .

O kadın toplum önünde kabul gören bir evlilik yapmış bosaninca nafaka alabilecek hakka sahip . Sende metressin . Toplumda senin için kullanılan başka unvanlar da var ama söyleyemem sen çok iyi biliyorsun . Ayrıca onun çocuğu doğduğu anda nüfusa direk kocasının adı yazıldı . Seninki doğduğunda boş kalacak . Yazık el kadar bebeği oyuncak ediyorsun
Hayır soyadını verecek o çocuk benim soyadımı asla almayacak. Babalık davası açıp bunu ispat edicem nasıl olsa

Hayır soyadını verecek o çocuk benim soyadımı asla almayacak. Babalık davası açıp bunu ispat edicem nasıl olsa
Heh şimdi oldu.

Sen davayı aç, adam evlatlıktan reddedilsin ve dımdızlak mutlu mesut bebişinizle yaşayın.

Karısı zenginlik ve refah içerisinde çocuğunu büyütür inşallah.🤲🏻

Işte diyorum ki karısınin bunu yapmasına gerek yok . Toplum önünde kabul gören bir evlilik yapmış . Ahlaksızlık yapmamış . Ailesinin yüzünü yere egdirmemis . Sen o çocuğu kabul ettirmek için çırpınıp dur . Kadınla kendini kiyaslayamazsin . Klaslariniz farklı . Sen metressin evlensen bile herkesin gözünde yine aynı seviyede olacaksi n

Ama nasıl tutkulu bir aşk öyle büyük ki çocuk olduğunu duyunca adam aldır ben karımi bırakamam demiş. Klasik metres hikayesi
Bebek babasının soyadını alacak nasıl olsa yüzde yüz. O diğer çocuk kadar benim çocuğumun da mirastan pay hakkı olacak

Hayır tek gecelik değilim ben biz birbirimize aşık olduk
Yok canım sen olmuşsun, adam senin etinden sütünden faydalanmış sadece. Gayet arz talep olarak yaklaşmış. Sen vermesen arzı, başka vereni bulacak kadar o tiynetsiz de, sen bayağı bayağı safmışsın ya. Nasıl kandın aşk palavralarına? Karısı duysa ondan boşansa, herifi sokağa atsa bile seninle evlenecek mutlu bir yuva falan mı kuracak? Sen gibisiyle evlenir mi o ayol, akıl var mantık var ve 20lik sazanların sonu yok.

Back