- 14 Haziran 2023
- 7.078
- 22.410
- 268
- 33
- Konu Sahibi justdefneee
-
Niye siz asil kan değil misiniz? Melez harry potter? Saf kan ?Benim çocuğumu onun ailesi torun diye kabul etmez
Sen kendi annene ne diyeceksin peki? Bu çocuğun babası kim derse evli bir adam mı diyeceksin? Yazık kadın zaten kocasını kaybetmiş bir de böyle bir yük bindir omuzuna.Benim çocuğumu onun ailesi torun diye kabul etmez
Yalanlar bile ben doğduğum yıl icat edilmiş, Z kuşağı zehir gibi diyodum püüü.Adam yalan için çaba göstermemiş bile aklına geleni söyleyip geçmiş
Hayır Edirneliyim benİnşallah konudaki bu 2 şahıs Sakaryalı değildir. Serdivan’da yer kalmadı çünkü.
Değildir. Onlar kilo kilo altın takıyordu metrese (yersek) bu bi eve tav olmuş.İnşallah konudaki bu 2 şahıs Sakaryalı değildir. Serdivan’da yer kalmadı çünkü.
Ya arkadaş devlet mi tayin etti buraya hepsini neden Serdivan hep nedennn?İnşallah konudaki bu 2 şahıs Sakaryalı değildir. Serdivan’da yer kalmadı çünkü.
Bence kendine de saygın olmalı. Çocuk doğduğunda yanında o adam olmayacak bunu bil. Her şeyde tek başına mücadele edeceksin. Buna cesaretin varsa, doğur tabi.Annemi çok seviyorum o bunları hak etmedi en büyük yanlışı anneme yaptım birinden özür dilemem gerekiyorsa o sadece annem olur.
Babam 10 sene önce öldü öldüğü zaman annemle boşanıklardı. Ben 5 yaşındayken boşanmışlar babam çok içip eve geliyormuş kumar borçları varmış. Annemle birbirilerine fiziksel şiddet uygulamışlar bu olaylar olurken annem beni anneanneme vermiş evdeki şiddeti görmeyeyim diye. Sonra da boşanmışlar zatenSen kendi annene ne diyeceksin peki? Bu çocuğun babası kim derse evli bir adam mı diyeceksin? Yazık kadın zaten kocasını kaybetmiş bir de böyle bir yük bindir omuzuna.
Yok, zengin gecekonduları var orada. Devletten habersiz türüyorlar.Ya arkadaş devlet mi tayin etti buraya hepsini neden Serdivan hep nedennn?
Kız tam mantıklı bir yorum yapicam güldürüyorsunuz hemenöyle deme ama ev alacakmış adam. kızın hayatı kurtuldu
Belki ev dediği garsoniyerdir diye düşünmüştüm.Değildir. Onlar kilo kilo altın takıyordu metrese (yersek) bu bi eve tav olmuş.
Güzel detayBabam 10 sene önce öldü öldüğü zaman annemle boşanıklardı. Ben 5 yaşındayken boşanmışlar babam çok içip eve geliyormuş kumar borçları varmış. Annemle birbirilerine fiziksel şiddet uygulamışlar bu olaylar olurken annem beni anneanneme vermiş evdeki şiddeti görmeyeyim diye. Sonra da boşanmışlar zaten
Tamam da bunların hepsi senin evli bir adamdan hamile kalmanı aklamaz kadının gözünde. Çekeceğini çekmiş zaten bir yük de sen yükledin kadına.Babam 10 sene önce öldü öldüğü zaman annemle boşanıklardı. Ben 5 yaşındayken boşanmışlar babam çok içip eve geliyormuş kumar borçları varmış. Annemle birbirilerine fiziksel şiddet uygulamışlar bu olaylar olurken annem beni anneanneme vermiş evdeki şiddeti görmeyeyim diye. Sonra da boşanmışlar zaten
İlk kez böyle bir yorum yapıyorum tövbe tövbeee...Aldır o bebeği vakit geçmeden.Ve ayrıl o adam müsvettesinden.Okulunu bitir insan gibi dersine çalış mesleğini eline al .İnsanı da günaha sokma mübarek günde tee Allahım yaa21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Anlık konu sahibi21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Bu sebeplerden dolayı sende evli ve çocuklu bir adamin metresi olup çocuk yapabiliyorsun öyle mi ? Çocuk ne yapacak etraf ne diyecek ona ? Babasız büyüyen bir çocuk . Kaydına aldırmak için mahkeme DNA testi ugrasacaksin . Sırf kendi ego tatmini için çocuğu harcayacaksin . Adam seni kullanıp bir kenara koymuş karısına dönmüş . Yasin daha 21 hayatını karartmaBabam 10 sene önce öldü öldüğü zaman annemle boşanıklardı. Ben 5 yaşındayken boşanmışlar babam çok içip eve geliyormuş kumar borçları varmış. Annemle birbirilerine fiziksel şiddet uygulamışlar bu olaylar olurken annem beni anneanneme vermiş evdeki şiddeti görmeyeyim diye. Sonra da boşanmışlar zaten
Haaa bide "evliye güvenme eve gider unutur"21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Ayyyyyy ne fenasın kizzzzAilem öğrendi attılar beni evden diye ara ağlayarak. Evi şimdi alsın senin üstüne yoksa gelir sizle yaşarım de. Evi aldır sonra bebegi git aldır. 21 yasinda muazzam başarı olur bu, becerebilirsen alnından öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?