- 9 Ağustos 2021
- 15.363
- 52.583
- 548
- Konu Sahibi justdefneee
-
Ama gurursuz olan sensin şekerim ya. Kadın evli adam onu birakmak istemiyor senden ayrılmak için ev bile veririm demiş . Zorla çocuk doğurmaya çalışıyorsun . Yapışan sensinBelki karısı da aldatıyordur gurursuz bir kadın ama saf bir kadın değil
Zorla mı tek başıma yapmadım ben bunuAma gurursuz olan sensin şekerim ya. Kadın evli adam onu birakmak istemiyor senden ayrılmak için ev bile veririm demiş . Zorla çocuk doğurmaya çalışıyorsun . Yapışan sensin
Bakalım sen neye benzeyeceksin . Ya aynaya bakmaya utanmiyorsun elalemin NIKAHLI karısıyla itisiyorsun. Kuyruk acısı buSevişmiyorlardır yüzde yüz kadın zaten çocukla ilgileniyor lohusa gibi tipi var
Biz 21 yaşında daha çocuktuk be. Şimdikiler evli adamdan korkmadan çocuk yapmaya başlamış.Ama gurursuz olan sensin şekerim ya. Kadın evli adam onu birakmak istemiyor senden ayrılmak için ev bile veririm demiş . Zorla çocuk doğurmaya çalışıyorsun . Yapışan sensin
Ben 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezbanBakalım sen neye benzeyeceksin . Ya aynaya bakmaya utanmiyorsun elalemin NIKAHLI karısıyla itisiyorsun. Kuyruk acısı bu
Tek başına yapmadın adam için bir gecelik macera o pislik de başına bela olarak seni almış . Ben seni destekliyorum bu arada böyle pislik heriflere senin gibi 404 yapıştırıcılar mustehak . Ama sen ağzına adamın karısını alma. Sen kirletmezsin onuZorla mı tek başıma yapmadım ben bunu
Eee, yaparken ne gibi sorumluluğun vardıysa şuanda da öyle. Bu, adam için de geçerli.Zorla mı tek başıma yapmadım ben bunu
Ay hala konuşuyor.Ben 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
Hayır tek gecelik değilim ben biz birbirimize aşık oldukTek başına yapmadın adam için bir gecelik macera o pislik de başına bela olarak seni almış . Ben seni destekliyorum bu arada böyle pislik heriflere senin gibi 404 yapıştırıcılar mustehak . Ama sen ağzına adamın karısını alma. Sen kirletmezsin onu
O kadın toplum önünde kabul gören bir evlilik yapmış bosaninca nafaka alabilecek hakka sahip . Sende metressin . Toplumda senin için kullanılan başka unvanlar da var ama söyleyemem sen çok iyi biliyorsun . Ayrıca onun çocuğu doğduğu anda nüfusa direk kocasının adı yazıldı . Seninki doğduğunda boş kalacak . Yazık el kadar bebeği oyuncak ediyorsunBen 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
Evli adamı bırak sevgilisi olana bile mesafeli yaklasirdik. Buradaki de kendini başarılı adlediyor. Adam kullanıp kullanıp bir kenara atmış. Erkeklere ne oluyor ki ? Bir ev veriyim demiş yine insaflı .Biz 21 yaşında daha çocuktuk be. Şimdikiler evli adamdan korkmadan çocuk yapmaya başlamış.
Hayır soyadını verecek o çocuk benim soyadımı asla almayacak. Babalık davası açıp bunu ispat edicem nasıl olsaO kadın toplum önünde kabul gören bir evlilik yapmış bosaninca nafaka alabilecek hakka sahip . Sende metressin . Toplumda senin için kullanılan başka unvanlar da var ama söyleyemem sen çok iyi biliyorsun . Ayrıca onun çocuğu doğduğu anda nüfusa direk kocasının adı yazıldı . Seninki doğduğunda boş kalacak . Yazık el kadar bebeği oyuncak ediyorsun
Ama nasıl tutkulu bir aşk öyle büyük ki çocuk olduğunu duyunca adam aldır ben karımi bırakamam demiş. Klasik metres hikayesiHayır tek gecelik değilim ben biz birbirimize aşık olduk
Heh şimdi oldu.Hayır soyadını verecek o çocuk benim soyadımı asla almayacak. Babalık davası açıp bunu ispat edicem nasıl olsa
Işte diyorum ki karısınin bunu yapmasına gerek yok . Toplum önünde kabul gören bir evlilik yapmış . Ahlaksızlık yapmamış . Ailesinin yüzünü yere egdirmemis . Sen o çocuğu kabul ettirmek için çırpınıp dur . Kadınla kendini kiyaslayamazsin . Klaslariniz farklı . Sen metressin evlensen bile herkesin gözünde yine aynı seviyede olacaksi nHayır soyadını verecek o çocuk benim soyadımı asla almayacak. Babalık davası açıp bunu ispat edicem nasıl olsa
30 larımda senden güzel olduğuma yemin edebilirim, foto atsan ispatlarım da.Ben 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
Bebek babasının soyadını alacak nasıl olsa yüzde yüz. O diğer çocuk kadar benim çocuğumun da mirastan pay hakkı olacakAma nasıl tutkulu bir aşk öyle büyük ki çocuk olduğunu duyunca adam aldır ben karımi bırakamam demiş. Klasik metres hikayesi
gecekondu ahhahahaBelki ev dediği garsoniyerdir diye düşünmüştüm.
Yok canım sen olmuşsun, adam senin etinden sütünden faydalanmış sadece. Gayet arz talep olarak yaklaşmış. Sen vermesen arzı, başka vereni bulacak kadar o tiynetsiz de, sen bayağı bayağı safmışsın ya. Nasıl kandın aşk palavralarına? Karısı duysa ondan boşansa, herifi sokağa atsa bile seninle evlenecek mutlu bir yuva falan mı kuracak? Sen gibisiyle evlenir mi o ayol, akıl var mantık var ve 20lik sazanların sonu yok.Hayır tek gecelik değilim ben biz birbirimize aşık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?