- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.889
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi justdefneee
-
Vıyyyyyy o cüce kara kuru kadının kocası 43 yaşında değil miydi?1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilim
Bunu sen söyledin, ben değil.Hayir benim çocuğumun hak ettiği zenginliği yaşamaya hakkı var diğer kardeşi havuzlu villalarda otururken benim çocuğum neden apartman dairesinde oturursun ikiside aynı babadan ne fark var haksızlık
Tek derdin bu olsun be annem.Senin gibisi derken bu küçümseme ne
Abla, kara kuru deyince geldin sende.Vıyyyyyy o cüce kara kuru kadının kocası 43 yaşında değil miydi?
10 ve 13 yaşlarında 2 oğlu yok muydu?
Neden 5 üyelik? Neden her seferinde adamın yaşı çocuk sayısı değişiyor?
Adamın yaşı git gide küçülüyo abla, sümüğünü yiyecek bir haftaya ahajsh.Vıyyyyyy o cüce kara kuru kadının kocası 43 yaşında değil miydi?
Bende kara kuru ve cüceyim o yüzden kan çekiyi galibaAbla, kara kuru deyince geldin sende.
Az daha bekleseydin keşke.
Valla ben bir iki mantıklı akıl vereyim dedim ama. Ben alimli o Kezban yorumundan sonra koptum.Evli adamı bırak sevgilisi olana bile mesafeli yaklasirdik. Buradaki de kendini başarılı adlediyor. Adam kullanıp kullanıp bir kenara atmış. Erkeklere ne oluyor ki ? Bir ev veriyim demiş yine insaflı .
Boyla ilgili bir konu olunca mune'ye sinyal gidiyor.Abla, kara kuru deyince geldin sende.
Az daha bekleseydin keşke.
Olaysız dağılın hanımlarVıyyyyyy o cüce kara kuru kadının kocası 43 yaşında değil miydi?
Her üyelikte bi umut destek bekliyor abla demek kiVıyyyyyy o cüce kara kuru kadının kocası 43 yaşında değil miydi?
İşte, anlaşılmasın diye şeeettim.Bende kara kuru ve cüceyim o yüzden kan çekiyi galiba
pinko havası yok mu bu yorumdaAhahha gülmekten karnım ağrıdı ya, planlara bak sen
Unuttuğun ne var biliyor musun asla aile olamayacak mutlu sofrada oturamayacaksin. Asla çocuğunu babası ile okul gösterisine götürmeyeceksin kontrollere hatta doğuma tek gideceksin. Şimdi otur bir daha ağla hadi
Valla anlıyorum neden bekar bulmadıklarını ben. Bulamıyorlar ki. Hali vakti yerinde, genç, becerikli, bekar adamlar bunların yüzüne bakmıyor, başıma bela olur diye iki yatıp kalkayım bile demiyolar, bunlar da evli abazalara yem oluyolar.Oooo, maaaannkeennn.
O endamla evli adama yaranmakta ne, bekarını bulaydın. Ama pardon, sen evli ve zengin avındaydın unuttum.
Minik ve kuruyum (cüce demeye içim el vermedi) sadece kara değilim, kıl payı yırttım gibi.Bende kara kuru ve cüceyim o yüzden kan çekiyi galiba
Bu sozler bana musakkayi hatırlattıHayir benim çocuğumun hak ettiği zenginliği yaşamaya hakkı var diğer kardeşi havuzlu villalarda otururken benim çocuğum neden apartman dairesinde oturursun ikiside aynı babadan ne fark var haksızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?