Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Derdi bunlar değil ki ağlasın.
Zengin adam buldum, çocukla yapışayım, bir şeyler koparayim derdinde.
Çocuğu annem bakar diyordu zaten.
Bu adamdan para koparamazsa başkalarını dener. Çocuğu kendine ayak bağı etmez.

Her üyelikte bi umut destek bekliyor abla demek ki
Yaş küçüldükçe ve çocuk sayısı azaldıça evli adamla olmanın normal olduğunu düşüneceğimizi sanıyor heralde
Umut fakirin ekmeği işte, olasılıkları arttırmak için değişkenlerle oynuyor

Çocuk gözünün içine bakıp hesap sorduğunda da inş bu kdr rahat olur

Konu gerçek olmayabilir ama var böyle "akılı" kızlarımız, erkeklerde para dağıtayım diye bekliyor sanıyorlar.
Akli başında bekar erkekler yüzlerine bakmadığı için, evli, çocuklu, yaşça büyüklerde deniyorlar sanslarini, o kadarlar yani.

Edep yaahu EVLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN sonra böyle ortada kalırsınız.

Metres olmayı yumuşatmanın yolu da yok ki ne umuyor acaba
Şurada kimseyi linçlemem. Metresler hariç.
Bence kızın metres fantezisi var bu kadar alt zeka işlerinin gerçek olma ihtimaline bünyem hazır değil, kabullenemiyorum

Annemi çok seviyorum o bunları hak etmedi en büyük yanlışı anneme yaptım birinden özür dilemem gerekiyorsa o sadece annem olur.
Annenizi fazla dert etmeyin üzülmeyin. Onun da hayatı kurtulur. Kızı zengin adama kapatma metres olmuş, üç kuruş parayı bir arada görecek diye kabullenmiş hemen torununu. Bu adam olmasa başka adam bulursunuz, Karıları fark edince, yapıştı bırakmıyor peşimi diyorlar sizin gibiler için. 3 zengin adamdan çocuk peydahlarsanız ömür boyu çalışmadan beleş yaşarsınız ana kız.

Edep yaahu EVLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN sonra böyle ortada kalırsınız

Var var, bikaçı arada geliyor böyle, bu da 5 hesap almış sjsjs. Emel'imiz vardı bi tane, bu da Defne. Geldiğinde pek kendinden emindi bence, sonra sonra içine korkuyla karışık bir hırs girdi ondan açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…