- 29 Mayıs 2021
- 13.513
- 87.615
- 548
- 36
- Konu Sahibi justdefneee
-
Derdi bunlar değil ki ağlasın.Ahahha gülmekten karnım ağrıdı ya, planlara bak sen
Unuttuğun ne var biliyor musun asla aile olamayacak mutlu sofrada oturamayacaksin. Asla çocuğunu babası ile okul gösterisine götürmeyeceksin kontrollere hatta doğuma tek gideceksin. Şimdi otur bir daha ağla hadi
Umut fakirin ekmeği işte, olasılıkları arttırmak için değişkenlerle oynuyorHer üyelikte bi umut destek bekliyor abla demek ki
Yaş küçüldükçe ve çocuk sayısı azaldıça evli adamla olmanın normal olduğunu düşüneceğimizi sanıyor heralde
pinko havası yok mu bu yorumda
Derdi bunlar değil ki ağlasın.
Zengin adam buldum, çocukla yapışayım, bir şeyler koparayim derdinde.
Çocuğu annem bakar diyordu zaten.
Bu adamdan para koparamazsa başkalarını dener. Çocuğu kendine ayak bağı etmez.
Kızılcık şerbeti pembe hanım :)Anlamadım desem
kızılcık şerbetinde pembe hanım var onun tarzı gibi bir yorum olduAnlamadım desem
Valla anlıyorum neden bekar bulmadıklarını ben. Bulamıyorlar ki. Hali vakti yerinde, genç, becerikli, bekar adamlar bunların yüzüne bakmıyor, başıma bela olur diye iki yatıp kalkayım bile demiyolar, bunlar da evli abazalara yem oluyolar.
Hic tukurmememden iyidirGeç kaldın.
Metres olmayı yumuşatmanın yolu da yok ki ne umuyor acabaUmut fakirin ekmeği işte, olasılıkları arttırmak için değişkenlerle oynuyor
kızılcık şerbetinde pembe hanım var onun tarzı gibi bir yorum oldu
Edep yaahu EVLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN sonra böyle ortada kalırsınız.21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Bence kızın metres fantezisi varMetres olmayı yumuşatmanın yolu da yok ki ne umuyor acaba
Şurada kimseyi linçlemem. Metresler hariç.
Annenizi fazla dert etmeyin üzülmeyin. Onun da hayatı kurtulur. Kızı zengin adama kapatma metres olmuş, üç kuruş parayı bir arada görecek diye kabullenmiş hemen torununu. Bu adam olmasa başka adam bulursunuz, Karıları fark edince, yapıştı bırakmıyor peşimi diyorlar sizin gibiler için. 3 zengin adamdan çocuk peydahlarsanız ömür boyu çalışmadan beleş yaşarsınız ana kız.Annemi çok seviyorum o bunları hak etmedi en büyük yanlışı anneme yaptım birinden özür dilemem gerekiyorsa o sadece annem olur.
Edep yaahu EVLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN sonra böyle ortada kalırsınız21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Bu konuya edep kelimesi hiç uymuyorEdep yaahu EVLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN sonra böyle ortada kalırsınız
Var var, bikaçı arada geliyor böyle, bu da 5 hesap almış sjsjs. Emel'imiz vardı bi tane, bu da Defne.Konu gerçek olmayabilir ama var böyle "akılı" kızlarımız, erkeklerde para dağıtayım diye bekliyor sanıyorlar.
Akli başında bekar erkekler yüzlerine bakmadığı için, evli, çocuklu, yaşça büyüklerde deniyorlar sanslarini, o kadarlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?