• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilim
Vıyyyyyy o cüce kara kuru kadının kocası 43 yaşında değil miydi?
10 ve 13 yaşlarında 2 oğlu yok muydu?

Neden 5 üyelik? Neden her seferinde adamın yaşı çocuk sayısı değişiyor?

Hayir benim çocuğumun hak ettiği zenginliği yaşamaya hakkı var diğer kardeşi havuzlu villalarda otururken benim çocuğum neden apartman dairesinde oturursun ikiside aynı babadan ne fark var haksızlık
Bunu sen söyledin, ben değil.
Kız yazdıklarını arada gözden geçir, unutuyorsun bizi alt edeceğim diye atarken.

Ailesi ölmeden karısını boşayamaz dedin?
Aşkımızın meyvesi bebeğimi asla kabul etmezler dedin?

Aklın birazcik varsa Allah korusun yüksek bir yerden ativerir aşağı ee peşini arayacak biri de yok . Ölür gidersin. Kendine gel 21 yaşındasın. Paranın bu kadar değeri olmadığını ilerleyince anlayacaksın . O çocuk doğunca ömür boyu ne yapacaksın . Herkes Acun gibi besleyecek sanıyorsun . Aklını başına al . Iki gün sonra düzgün bir insan çıksa karşına nasıl anlatacaksın evli adamdan sırf mal mülk kalması için çocuk doğurdum mu diyeceksin ? O adam seni ailesinin içine sokabilir mi ? Sana guvenebilir mi ? Dizileri çok izlemissin . Bedel ödeyen hep sen olacaksın

Abla, kara kuru deyince geldin sende.😂😂

Az daha bekleseydin keşke.😂😂

Adamın yaşı git gide küçülüyo abla, sümüğünü yiyecek bir haftaya ahajsh.

Evli adamı bırak sevgilisi olana bile mesafeli yaklasirdik. Buradaki de kendini başarılı adlediyor. Adam kullanıp kullanıp bir kenara atmış. Erkeklere ne oluyor ki ? Bir ev veriyim demiş yine insaflı .
Valla ben bir iki mantıklı akıl vereyim dedim ama. Ben alimli o Kezban yorumundan sonra koptum.

Konuya zerre inanmıyorum ama ola ki böyle fikirsiz futursuz, metreslik yolu ile köşe dönme tiynetinde biri olur diye bu yorumlarım ha. Herkesi Ali Ağaoğlu sanmayın size penthouse lar falan alsın. Size metres hayatı yaşatacak adamın bile inanmazsınız kriterleri var. İki bacak açtınız diye gelecek kurtulmayı bırak, öyle böyle yakmayacaksınız kendinizi. Ev alacakmış, peh😂 Yok canım köşk alacak ahahshshs

Her üyelikte bi umut destek bekliyor abla demek ki 🤣🤣
Yaş küçüldükçe ve çocuk sayısı azaldıkça evli adamla olmanın normal olduğunu düşüneceğimizi sanıyor heralde 🤣

Ahahha gülmekten karnım ağrıdı ya, planlara bak sen
Unuttuğun ne var biliyor musun asla aile olamayacak mutlu sofrada oturamayacaksin. Asla çocuğunu babası ile okul gösterisine götürmeyeceksin kontrollere hatta doğuma tek gideceksin. Şimdi otur bir daha ağla hadi

Ahahha gülmekten karnım ağrıdı ya, planlara bak sen
Unuttuğun ne var biliyor musun asla aile olamayacak mutlu sofrada oturamayacaksin. Asla çocuğunu babası ile okul gösterisine götürmeyeceksin kontrollere hatta doğuma tek gideceksin. Şimdi otur bir daha ağla hadi
pinko havası yok mu bu yorumda :D

Utanmamıs kara kuru karısı bıde üremiş mi
Ne kadar ayıp. Halbukı uremek cıtır evlı bekar farketmez cuzdanı dolgun severim dıyen kişi lerın hakkı. Derhal o cıkan cocuklar gerı rahme cagrıla

Oooo, maaaannkeennn.😂😂

O endamla evli adama yaranmakta ne, bekarını bulaydın. Ama pardon, sen evli ve zengin avındaydın unuttum.
Valla anlıyorum neden bekar bulmadıklarını ben. Bulamıyorlar ki. Hali vakti yerinde, genç, becerikli, bekar adamlar bunların yüzüne bakmıyor, başıma bela olur diye iki yatıp kalkayım bile demiyolar, bunlar da evli abazalara yem oluyolar.

Back