• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Bebek babasının soyadını alacak nasıl olsa yüzde yüz. O diğer çocuk kadar benim çocuğumun da mirastan pay hakkı olacak
Cıks, o olmaz işte. Adam mirastan men edilecek.
Zaten tek derdin para, bunu açıklamış oldun.

Yok canım sen olmuşsun, adam senin etinden sütünden faydalanmış sadece. Gayet arz talep olarak yaklaşmış. Sen vermesen arzı, başka vereni bulacak kadar o tiynetsiz de, sen bayağı bayağı safmışsın ya. Nasıl kandın aşk palavralarına? Karısı duysa ondan boşansa, herifi sokağa atsa bile seninle evlenecek mutlu bir yuva falan mı kuracak? Sen gibisiyle evlenir mi o ayol, akıl var mantık var ve 20lik sazanların sonu yok.
Senin gibisi derken bu küçümseme ne

Bebek babasının soyadını alacak nasıl olsa yüzde yüz. O diğer çocuk kadar benim çocuğumun da mirastan pay hakkı olacak
Ahahhaha azicik da şuramla güleyim . Sen buna inandın öyle mi ? Millet de diyordu ki zaten nikahsız çocuk doğursun biz ona hak sağlayalım . Bir ev alırsan yine iyi. Sana zırnık koklatmazlar. Senin çocuğunu hiç biri istemiyor ki ? Sen çocuğu kullanıp mal elde ederim derdindesin de sen giderken insanlar dönüyor . 21 yaşında birkaç gece seviştim diye mala konacagim zannet. 🤣🤣

Ben 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
30 yaş ve sonrası kezban olmuyor senin yaşındakiler daha kezban oluyor :D 30 yaşında kadın hayatının en güzel dönemindedir. ve karieri oturmuş kendi parasını kazanan gencecik güzel alımlı kadınlardır.

Adam almak zorunda değil? Almasa ne olacak? Bir soyadı ve kuru nafaka dışında bir şey vermiyor mahkeme. Adam istemese almaz. Bu riski almaya değmez ki.
Benim lisede bir arkadasim bu kafadaydi, adamdan hamile kalip ev aldirdi adama. Bu tarzda zengin adamlar etraf duymasinci oldugundan ne isterse seriyor onlerine.

Ha sermeme riski var mi var tabi. En fazla gidip kurtaj olup onumuzde ki maclara bakiyorlar.oyle senin benim gibi bir cana yazik aman cocugun geleceği kafasinda olmuyorlar ki

2 oğlu vardı teke mi düştü? Adamın sizle işi yok, varmış, bitmiş muhtemel. Yok ev alırmış, yok bilmem ne. Metres deyince de kızıyorsunuz sonra.

Cıks, o olmaz işte. Adam mirastan men edilecek.
Zaten tek derdin para, bunu açıklamış oldun.
Hayir benim çocuğumun hak ettiği zenginliği yaşamaya hakkı var diğer kardeşi havuzlu villalarda otururken benim çocuğum neden apartman dairesinde oturursun ikiside aynı babadan ne fark var haksızlık

Senin gibisi derken bu küçümseme ne
Yatıp kalkıp yapışan bir genç saf?
Adam beleşe sevişmek istemiş, sen çıkmışsın yani başına bela olmuşsun. Bu arada soyuna almak zorunda değil, istediğin kadar ispatla. Yok öyle bir şey😂 Mirasmış bilmem neymiş, karısı anca sana kirli donunu bırakır hatıra, demedi deme.

1.76 boyunda 50 kiloyum. O kadın gibi cüce kara kuru değilim
Sonuç olarak metres olmayı seçtin . Bir erkeğin kapaması olmayı seçtin . Birtanem diyecek bir adam bile yok . Ayıp olduğun için saklaniyorsun. Istersen manken ol bunlar değişmeyecek ki ? O kadının yerinde olmak için bir yerlerini yirtiyorsun adam yine kadının yanında 🤣🤣

Ben 21 yaşında alımlı bir genç kızım o kadında 30larında bir kezban
O Kezbanın yerine geçebilmek için g.tünü yırtma o zaman. Sanıyorsun ki sana hiç yapmayacak. Sana daha çok yapacak. Sende mide yok nasılsa o konuda rahat olur. Bu işler böyledir kuzu, yolda bulduğunu yolda kaybedersin.

Back