• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Annemi çok seviyorum o bunları hak etmedi en büyük yanlışı anneme yaptım birinden özür dilemem gerekiyorsa o sadece annem olur.
Bence kendine de saygın olmalı. Çocuk doğduğunda yanında o adam olmayacak bunu bil. Her şeyde tek başına mücadele edeceksin. Buna cesaretin varsa, doğur tabi.

Sen kendi annene ne diyeceksin peki? Bu çocuğun babası kim derse evli bir adam mı diyeceksin? Yazık kadın zaten kocasını kaybetmiş bir de böyle bir yük bindir omuzuna.
Babam 10 sene önce öldü öldüğü zaman annemle boşanıklardı. Ben 5 yaşındayken boşanmışlar babam çok içip eve geliyormuş kumar borçları varmış. Annemle birbirilerine fiziksel şiddet uygulamışlar bu olaylar olurken annem beni anneanneme vermiş evdeki şiddeti görmeyeyim diye. Sonra da boşanmışlar zaten

Babam 10 sene önce öldü öldüğü zaman annemle boşanıklardı. Ben 5 yaşındayken boşanmışlar babam çok içip eve geliyormuş kumar borçları varmış. Annemle birbirilerine fiziksel şiddet uygulamışlar bu olaylar olurken annem beni anneanneme vermiş evdeki şiddeti görmeyeyim diye. Sonra da boşanmışlar zaten
Güzel detay🌸 bu acılar işte büyük aşkın temellerini sağlamış çok şanslısınız😍

Tamam da bunların hepsi senin evli bir adamdan hamile kalmanı aklamaz kadının gözünde. Çekeceğini çekmiş zaten bir yük de sen yükledin kadına.

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
İlk kez böyle bir yorum yapıyorum tövbe tövbeee...Aldır o bebeği vakit geçmeden.Ve ayrıl o adam müsvettesinden.Okulunu bitir insan gibi dersine çalış mesleğini eline al .İnsanı da günaha sokma mübarek günde tee Allahım yaa

21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Anlık konu sahibi

Bu sebeplerden dolayı sende evli ve çocuklu bir adamin metresi olup çocuk yapabiliyorsun öyle mi ? Çocuk ne yapacak etraf ne diyecek ona ? Babasız büyüyen bir çocuk . Kaydına aldırmak için mahkeme DNA testi ugrasacaksin . Sırf kendi ego tatmini için çocuğu harcayacaksin . Adam seni kullanıp bir kenara koymuş karısına dönmüş . Yasin daha 21 hayatını karartma

Haaa bide "evliye güvenme eve gider unutur"

Back