Sevgilimle evlenmek istiyorum ama o evli ?

Ona Sordum madem görücü usulü evlendin neden çocuk yaptın diye o da böyle söyledi
sende bunu yuttun öyle mı? nedense evli adamların da hep böyle bahaneleri var :) ya zorla evlendirildi karısını sevmiyor, ya görücü usulü evlendirildi çocuk da yanlışlıkla oldu, yani hepsinin bir ailesi ve bibnbir türlü bahanesi var.

Ona Sordum madem görücü usulü evlendin neden çocuk yaptın diye o da böyle söyledi
Bu klişelere inanan üniversite öğrencisi bir genç kadın. Ben sizin adınıza utandım.

Konuyu baştan sona okuyun bence, sonra saflığınıza ağlayacaksınız.

Annem biliyor aramız bozuldu 1 hafta yüzüme bakmadı sonra kendime zarar vermeye kalkınca tamam dedi . Seni büyüttüğüm gibi o çocuğu da büyütürüm.
Yazık değil mi kendine, annene, doğacak o sabiye.. kendine reva gördüğün hayat bu mu ?

Annem biliyor aramız bozuldu 1 hafta yüzüme bakmadı sonra kendime zarar vermeye kalkınca tamam dedi . Seni büyüttüğüm gibi o çocuğu da büyütürüm.
Kadın napsın atacak değil malesef ki evladısın bebeğin zaten en masum kişi bu hikayede.
Anne yüreği ona da sahip çıkar sen ablası gibi olursun

İstanbulda isen Başakşehirden aldır evi.
Orası meşhurdur bacım, 2. Ev adresleri erkeklerin.

Kadının kapısına karnın burnunda iken gidersin sen, açarsın buraya konunu.

Yazık değil mi kendine, annene, doğacak o sabiye.. kendine reva gördüğün hayat bu mu ?
Annemi çok seviyorum o bunları hak etmedi en büyük yanlışı anneme yaptım birinden özür dilemem gerekiyorsa o sadece annem olur.

Hmm intihar , siz Bihter misiniz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…