- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.699
- 548
- Konu Sahibi justdefneee
Bi tanecik aşkı sevgilisi hep doğruları söyler, lütfen!bunları sen nerden biliyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tanecik aşkı sevgilisi hep doğruları söyler, lütfen!bunları sen nerden biliyorsun?
Ona Sordum madem görücü usulü evlendin neden çocuk yaptın diye o da böyle söyledibunları sen nerden biliyorsun?
kalır deme öyleyuva yikanin yuvasi olmaz onu boşasin seni alsin sana sadik kalirmi acaba?
sende bunu yuttun öyle mı? nedense evli adamların da hep böyle bahaneleri var :) ya zorla evlendirildi karısını sevmiyor, ya görücü usulü evlendirildi çocuk da yanlışlıkla oldu, yani hepsinin bir ailesi ve bibnbir türlü bahanesi var.Ona Sordum madem görücü usulü evlendin neden çocuk yaptın diye o da böyle söyledi
İyi bari. Hem metres hem lohusa tipi de olabilirdi. Adam akşamları karısının koynunda mı peki?Sevişmiyorlardır yüzde yüz kadın zaten çocukla ilgileniyor lohusa gibi tipi var
Tamam adam da aileden zengin işte, torun verme çabası bu yüzden. Kendi aklıyla zengin olacak kapasite görmemiştim zaten. Bi torun da sen patlattın iyi iş çıkardınız.Torun vermek icin yapmışlar 1 tane çocuğu var zaten o kadından
Bu klişelere inanan üniversite öğrencisi bir genç kadın. Ben sizin adınıza utandım.Ona Sordum madem görücü usulü evlendin neden çocuk yaptın diye o da böyle söyledi
Yazık değil mi kendine, annene, doğacak o sabiye.. kendine reva gördüğün hayat bu mu ?Annem biliyor aramız bozuldu 1 hafta yüzüme bakmadı sonra kendime zarar vermeye kalkınca tamam dedi . Seni büyüttüğüm gibi o çocuğu da büyütürüm.
Adam yalan için çaba göstermemiş bile aklına geleni söyleyip geçmişBi tanecik aşkı sevgilisi hep doğruları söyler, lütfen!
Hım no sex diyorsun sen varken dimiSevişmiyorlardır yüzde yüz kadın zaten çocukla ilgileniyor lohusa gibi tipi var
tabi kesin öyledirBi tanecik aşkı sevgilisi hep doğruları söyler, lütfen!
Asla sevişme yoktur , kadın zorla sahip oluyorsa anca öyleAyrı yatıyorlarmış değil mi? Karı koca ilişkileri hiç yokmuş. Çatır çatır sevişmiyorlarmış da.
Benim çocuğumu onun ailesi torun diye kabul etmezTamam adam da aileden zengin işte, torun verme çabası bu yüzden. Kendi aklıyla zengin olacak kapasite görmemiştim zaten. Bi torun da sen patlattın iyi iş çıkardınız.
Kadın napsın atacak değil malesef ki evladısın bebeğin zaten en masum kişi bu hikayede.Annem biliyor aramız bozuldu 1 hafta yüzüme bakmadı sonra kendime zarar vermeye kalkınca tamam dedi . Seni büyüttüğüm gibi o çocuğu da büyütürüm.
Annemi çok seviyorum o bunları hak etmedi en büyük yanlışı anneme yaptım birinden özür dilemem gerekiyorsa o sadece annem olur.Yazık değil mi kendine, annene, doğacak o sabiye.. kendine reva gördüğün hayat bu mu ?
öyle deme ama ev alacakmış adam. kızın hayatı kurtulduYazık değil mi kendine, annene, doğacak o sabiye.. kendine reva gördüğün hayat bu mu ?
Ederler de seni etmezler damızlık gibi görebilirler seni çocuğu da almak isterler belki dımdızlak kalırsınBenim çocuğumu onun ailesi torun diye kabul etmez
Hmm intihar , siz Bihter misiniz yoksaAnnem biliyor aramız bozuldu 1 hafta yüzüme bakmadı sonra kendime zarar vermeye kalkınca tamam dedi . Seni büyüttüğüm gibi o çocuğu da büyütürüm.
İnşallah konudaki bu 2 şahıs Sakaryalı değildir. Serdivan’da yer kalmadı çünkü.Bi tanecik aşkı sevgilisi hep doğruları söyler, lütfen!