- 22 Mart 2024
- 32
- 24
- 3
- 22
- Konu Sahibi justdefneee
-
Belki karısı da aldatıyordur gurursuz bir kadın ama saf bir kadın değilZaten yapıyodur kadın, mümkün mü o kadar paranın içinde paspal pespaye gezeceksin. Biliyodur da belki, arada çapkınlıklarına göz yumuyordur.
Ama Katip, herif paradan vazgeçemiyor.Ya zaten hep öyle oluyor biliyor musun? Hep aileleri kız bulmuş oluyor hep sevmeden evleniyorlar, çocukları da kesin sarhoşken yapmışlardır sen gibi.
1 çocuğu var o kadından o da torun vermrk için yapmışlar işteYa zaten hep öyle oluyor biliyor musun? Hep aileleri kız bulmuş oluyor hep sevmeden evleniyorlar, çocukları da kesin sarhoşken yapmışlardır sen gibi.
Sen çok aşık oldun boşansın istiyorsun da acaba adamın kendi karısı ne durumda? Bi kadının ve çocuğunun hayatını kendi istekleriniz için zehir edemezsiniz, baştan başlarken onları neden düşünmediniz?21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Annesi meme kanseri babası siroz hastası zatenAdamın ailesi ölünce bunu alacak, öyle deme.
O zamana kadar doğuracağı sabi en az 20 yaşına gelir.
Sen çok mu gururlusun? Karısını boşar da beni alır diye patlatmışın prezervatifi adamı sarhoş edip.Belki karısı da aldatıyordur gurursuz bir kadın ama saf bir kadın değil
Belki karısı da aldatıyordur gurursuz bir kadın ama saf bir kadın değil
yuva yikanin yuvasi olmaz21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Torun vermek icin yapmışlar 1 tane çocuğu var zaten o kadındanHe he aynen öyle. Çocukları da ailesinin zoruyla yapmış. Hep gelip başında bekliyorlarmış hadi seviş diye. Çok üzücü bir hayat hikayesi.
Yarın o kadının karnı bi daha şişer anlarsın o zaman. Akıllı geçinen safoş seni .1 çocuğu var o kadından o da torun vermrk için yapmışlar işte
Gurursuz derken?Belki karısı da aldatıyordur gurursuz bir kadın ama saf bir kadın değil
Bak karısı istemeden ona sahip olmuş da olabilir cebren ve hile ileYok ya, WC’den gebe kalmıştır karısı, daha olası geldi bana.
Hee, yol yakın diyorsun.Annesi meme kanseri babası siroz hastası zaten
Herkese hemen bir ev alacak parası var şu ekonomideZaten yapıyodur kadın, mümkün mü o kadar paranın içinde paspal pespaye gezeceksin. Biliyodur da belki, arada çapkınlıklarına göz yumuyordur.
Beyin nakli yaptırın.21 yaşındayım üniversite okuyorum. Babam vefat etti. Annemle yaşıyorum. 2 senedir hayatımda biri var ona çok aşığım ama o evli ve 1 oğlu var. Kendisi 30 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Bebeği aldırmamı istedi en başta. Şimdi de aldırmayacağımı anlayınca sesini çıkartmazsan kimseye birşey anlatmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm arada uğrarım dedi. Karısından boşanmayacağını söyledi ama ben ona çok aşık oldum onunla evlenmek istiyorum karısından boşansın istiyorum. Ne yapacağım?
Annem biliyor aramız bozuldu 1 hafta yüzüme bakmadı sonra kendime zarar vermeye kalkınca tamam dedi . Seni büyüttüğüm gibi o çocuğu da büyütürüm.Ben en çok annenin tepkisini merak ettim. Annen bu konunun neresinde?
Ayrı yatıyorlarmış değil mi? Karı koca ilişkileri hiç yokmuş. Çatır çatır sevişmiyorlarmış da.Torun vermek icin yapmışlar 1 tane çocuğu var zaten o kadından
bunları sen nerden biliyorsun?Torun vermek icin yapmışlar 1 tane çocuğu var zaten o kadından
Sevişmiyorlardır yüzde yüz kadın zaten çocukla ilgileniyor lohusa gibi tipi varAyrı yatıyorlarmış değil mi? Karı koca ilişkileri hiç yokmuş. Çatır çatır sevişmiyorlarmış da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?