- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
- 53
- Konu Sahibi benminikkus
-
Seviyorum ama bakın buradaki diğer yorumlara bile bakın nasıl bir baskı içindeyim
Hanımefendi benim sevgilimi tanıdınız mı ki biliyor musunuz? Bundan önceki sevgilim benim gibi bir Türk'tü. Şimdi ise onun suratına bile tükürmem . O derece nefret ediyorum. Kaba saygısız biriydi. Şimdi sevdiğim adam otobüste yaşlı/kadın/çocuklu gördüğü anda ilk o kalkıp yer veriyor. Kibar ve beyefendi biriKurtulamadık bi şunlardan bide türk kızları kendine aşık edip üreme derdindeler kimse kusura bakmasını ama oturduğum mahallede her binada en az 3 4 Suriyeli aile oturuyor hiç saygıları yok hergün kavga küfür kıyamet gavur malı gibi görüyorlar herşeyi ve aşırı pisler....bu bi genelleme değil otobüs de dolmuşta karşılaşıyoruz aman Allahım içler acısı daha yazamadığım neler var neler....bi gözlemleyin birçok şeyide göreceksiniz...
Hanımefendi savaştan değil İÇsavaştan kaçtıklarını söyledi.Ülkede birçok grup oluşmuş herkes birbirini öldüremeye başlamış. Ayrıca abisi Esedin ordusunda komutanmış. Silah bırakmış. Anlattığı çok şey var da buraya yazamam. Ama bizim düşündüğümüz gibi bir savaş değilmiş orda yaşananlar.Kendi ulkelerini savas sirasinda terkeden kimleri terketmez ki kendi vatanlarina saygilari yok bunlarin nasil guvenilir birileri olabilirler ki.. bizim ulkemizde resmen fink atiyolar senin benim odedigimiz vergilerle.. kendi islerini kuruyolar birde turk vatandas kabul etmiyolar yabanci calistirmiyoruz biz diye.. iyileri de varmidir bilmem ama bunlarin iyisi bile savasta kendi onuruyla savasip sehit olmayi tercih etmemis kacmayi tercih etmis.. ne kadar guvenilir olabilirler ki.. baksana konu sahibine bile kendine guvenememis ki suriyeli oldugunu soyleyememis..
Napıcak otobüs de dolmuşta sen varken yanında milleti kaldırıp senide kucağınamı oturtucaktı hem niye takıldın otobüs dolmuşa bankalara pttye markete hastaneye git bi bak neler yapıyorlar oturduğum mahallede her binada 3 4 Suriyeli var her gün sorun var saygısız pisler..... Sen bu tipleri seviyorsan saygısız kavga gürüldü küfür mutluluklar dilerim hanımmmm hanımmmmHanımefendi benim sevgilimi tanıdınız mı ki biliyor musunuz? Bundan önceki sevgilim benim gibi bir Türk'tü. Şimdi ise onun suratına bile tükürmem . O derece nefret ediyorum. Kaba saygısız biriydi. Şimdi sevdiğim adam otobüste yaşlı/kadın/çocuklu gördüğü anda ilk o kalkıp yer veriyor. Kibar ve beyefendi biri
Buraya konu açanların çoğunun kocası Türk. Evet bir zamanlar Türk erkekleri hakikaten kibar ve iyi kalpliydi. Şimdi duyduklarıma inanamıyorum. Bir de sen bu konuyu sindiremedin içine. Sevmiyorsun demeyeceğim ama o kadar çok sevmiyorsun. Yoksa etraf umrunda olmazdı. ( anne baba hariç) . Bence ayrıl, ben yapamayacağını düşünüyorumGiyimi kuşamı hareketleri konuşması tam bir Türk gibi. Kibar beyefendi iyi kalpli biri gerçekten.
İnandin mi sende.. bu kadar eminsin madem evlen o zaman cik ailenin karsisina soyle catir catir sevgilim suriyeliymis benden saklamis yeni ogrendim ama seviyorum evlenmek istiyorum de..Hanımefendi savaştan değil İÇsavaştan kaçtıklarını söyledi.Ülkede birçok grup oluşmuş herkes birbirini öldüremeye başlamış. Ayrıca abisi Esedin ordusunda komutanmış. Silah bırakmış. Anlattığı çok şey var da buraya yazamam. Ama bizim düşündüğümüz gibi bir savaş değilmiş orda yaşananlar.
Siz otobüsü dolmuşı söylediniz ben de onun bahsettiğiniz yerlerde nasıl davrandığını söyledim.Ben kaba saygısız tipleri sevmiyorum .Tam bahsettiğiniz gibi olan Türk sevgilimden ayrıldım zaten. Bu da öyle olsaydı buraya gelip konu açmazdım direkt ayrılırdım. Öyle birisi değil diyorum. Kaba ve saygısız biri değil. Tam tersi çok kibar ve beyefendis
Napıcak otobüs de dolmuşta sen varken yanında milleti kaldırıp senide kucağınamı oturtucaktı hem niye takıldın otobüs dolmuşa bankalara pttye markete hastaneye git bi bak neler yapıyorlar oturduğum mahallede her binada 3 4 Suriyeli var her gün sorun var saygısız pisler..... Sen bu tipleri seviyorsan saygısız kavga gürüldü küfür mutluluklar dilerim hanımmmm hanımmmm
Bahsettiğiniz tipleri ben de sevmiyorum. Zaten onlardan olsa buraya konu açmaya kalmadan ayrılırdımÜlkemizin kültürünü hiçe sayan Suriyelileri sevmiyorum ama sevgiliniz öyle biri değilse herkes zamanla bunun farkına varır ve saygı duyar.Çok abartıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?