İstediğim mesajı istediğim gibi alıntılayıp cevap verebiliyorum, ben ve başkaları sende dahil bunu yapınca yorumlara zıplamış olmuyorsun. Kendini ifade etme tarzın buysa sana saygı duyucam. Yani herkes görüş belirtebiliyor, anlatabiliyor muyum....Evet yaptigin eylemin tanimi Ziplamak.
Ben gorusumu SANA degil KONU SAHIBINE yaptim. Bana degil konu sahibine yap sen de yorumunu. Benim gorusum de bu sebepten seni aslaaaa baglamaz. Evde canin sıkılmiş kimin yorumuna Zıplasam diye dusunuyor olabilirsin sen de haklisin.İstediğim mesajı istediğim gibi alıntılayıp cevap verebiliyorum, ben ve başkaları sende dahil bunu yapınca yorumlara zıplamış olmuyorsun. Kendini ifade etme tarzın buysa sana saygı duyucam. Yani herkes görüş belirtebiliyor, anlatabiliyor muyum....
Merhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
Kasar kelimesini kullanabilen bir insandan ziplamak kelimesini duymak pek sasirtici degil bence. Bosver :)İstediğim mesajı istediğim gibi alıntılayıp cevap verebiliyorum, ben ve başkaları sende dahil bunu yapınca yorumlara zıplamış olmuyorsun. Kendini ifade etme tarzın buysa sana saygı duyucam. Yani herkes görüş belirtebiliyor, anlatabiliyor muyum....
Valla ben bu tür durumlarda sadece evli olan o kadıncağızlara acıyorum. Yuva yıkmak berbat bir şey ama (Rabbim göstermesin) eşim öyle bir şey yapsa bilmek isterim. Ay çok korkunç. Bazı erkeklerin zerre kadar onuru yok.Kanmayın lütfen. O yok eşimle aram bozuk vs. hepsi hikaye. Lütfen o kadını düşünüp bir daha geri dönmeyin. Yuva yıkan siz olamayın..
Bu cumleyi bana kurduysaniz ben "kasar" kelimesini 29 yildir hic agzima almadim. Benim tarzim bi kelime degil. Yanlis kisiye yazdiniz sanirim.K
Kasar kelimesini kullanabilen bir insandan ziplamak kelimesini duymak pek sasirtici degil bence. Bosver :)
Hep zaten oyle olur.Evlilikleri kotu gidiyodur, bosanmak uzerelerdir, sevmiyodur karisini , bilmem ne simdi biraz aradan sonra esi hamile bile kalir.Yapmaaa kardesss yuva yikanin yuvasi olmazmis yuva yikan kadin olma yazik gunahMerhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
Adami suclu gormemissin yazmadim ki ben tek suclu kadın gibi yazmissin dedim. Tabiki bosanmis iyi yapmisPislik adamı da suçlu görmüş ki boşamış, boşamayıp kadına saydırsa çok haklısınız.
Yani bu mesajın alt metnindeki " onun prensesi karısı sen ancak 2. OlabilirsinSeni seviyordur belki ama karısından çok olamaz kimse de karısının yerini tutmaz :) asla da ayrılmaz hatta tehdit et karısına söylemekle bak bakalım kimi daha çok seviyormuş kimin yanında kalırmış
Yuvasını yıkmadim kimsenin. Bitti o ilişkiHep zaten oyle olur.Evlilikleri kotu gidiyodur, bosanmak uzerelerdir, sevmiyodur karisini , bilmem ne simdi biraz aradan sonra esi hamile bile kalir.Yapmaaa kardesss yuva yikanin yuvasi olmazmis yuva yikan kadin olma yazik gunah
Hanımefendi eşinizle birlikte olan ben değildim. Gidin sinirinizi doğru insandan çıkarın.Hamileyken aldatıldım, bunu çocuğum 18 günlük ve yoğun bakımda yatarken bir metres tarafından öğrendim. Benim eski eşim demek bile istemediğim o adam, bir kez olsun benimle boşanmayı dahi konuşmamıştı hayatına o kadın girene kadar ama o aşağılık kadına uzun zamandır mutlu olmadığını boşanmak istediğini söylemiş, ayrılmama sebebi olarak çocuğunu göstermiş. Sizden hiç bir farkım yok, sizin meselenizde bu ama beni tercih etti seviyor kafasındasınız, siz sadece basit bir kaçamaksınız. Utanmadan birde özlerde dönersem felan yazmışsınız, siz insan bile olamazsınız. Benim çocuğum şuan babasıyla vakit geçiren çocukların gözünün içine bakıyorsa sebebi sizin gibi alçak insanlar. Önce eşine sadık olmayı bilmeyen sonra da evli ve başkasına ait olduğunu bile bile hayatında kalmaya devam eden sizler mide bulandırıcı varlıklarsınız. Gururdan onurdan haysiyetten noksan olmak bu kadar kolay olamaz. Unutmadan yaşattığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz, sizde evlenince evlendiğiniz adama göğsünüzü gere geree evli bir adamla birlikteydim dersiniz.
Hiçbir fikrim yok.Peki boşandı mı?
Aradan 4 ay geçti