- 13 Eylül 2017
- 485
- 483
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa olur mu nasıl teselli edicez kendimizi şimdi ne demek eden bulmuyor , bunca kadın boşuna mı gazlıyor kendini şimdiHanımefendi eşinizle birlikte olan ben değildim. Gidin sinirinizi doğru insandan çıkarın.
Siz kime ne yasattiniz da başınıza bunlar geldi? Böyle bir adalet mekanizması mi var sanıyorsunuz?
Dünya yaşattigini yaşamadan ölen insanlarla dolu.
Bu dünyada öyle kötülükler var ki en basitinden silah tüccarları sırf para kazanmak için binlerce insanın öldüğü savaşlar çıkarıyorlar, petrol ve maden zenginleri ekolojik dengeyi bozuyorlar bir sürü canlının yaşam alanını ihlal ediyorlar, siyasetçilere girmiyorum bile size böyle yüzlerce örnek verebilirim ve bu insanlar hep zengin yaşayıp zengin ölüyor kesin bilgi.
Karma dediginiz şey olsaydı inanin sizin aldatilmanizin hesabını sormaktan daha ciddi işlerle uğraşırdı.
Oraya ayrıldım yazmışım öyle değil mi? Ayrilmisim yani.
Bizim bu kadınlar kendini böyle avutmayı seviyor demek ki iyi geliyor kendilerini o şekilde kandırmak. Ama gerçekten iş hayatımda bende görüyorum evde ki halleriyle alakaları yok o kadar acizler ki bende eşlerine acıyorum.benim hakkımda yazılar yazan paçozları ciddiye almıyorum. konumumu kıskanıp bana çamur atmaya kalkıyorsunuz. yazıklar olsun.
evli erkekler genç kız peşinde dolanırken siz de kocişlerimiz bizi çok seviyoo diye dolanırsınız. kendinizi de aa tek gecelik kadınlar ben, karısı bir miyim diye avutursunuz. günün sonunda hiç evli erkeğe pas vermedim ama o kadar rezilliklerini gördüm ki burda yazıları okurken bazen kahkahalar attım.
boşanmış olmak inşaları kaşar yapmazKasar dememin sebebi.3 esinden ayrilmis bir bayan. O sizin görüsünüz. Buda benim.
Rabbim size yasatmasin.?.
Kadin bilmiyorsa sussuz biliyorsa adinin önde gideni, oda biliyordu. Siz benim yerimde olsaniz o kadina övgümü yazardiniz.?
Karısını sevse senle olmazdıYani bu mesajın alt metnindeki " onun prensesi karısı sen ancak 2. Olabilirsin " anlamını görmedim sanmayın. Sevgi anlayışınız garip bence. Farkında mısınız adam karısını aldatıyor. Karısı hakkında 3.kişiye yani bana onur kırıcı şeyler söylüyor.
Bana kalırsa beni sevmiyordu bence ama karısını daha çok sevmiyor :)
Aynı anda 10 erkekle takılıp birlikte olup bir kere evlense namuslu olurdu bu düşünceye göre3 kere evlenip boşanması lazım ki (!) kaşar olsun.
Ayrıca terketmiş gitmiş kız. Bu düzenin acısını kızdan niye çıkarıyosunuz. Eşlerinizin zayıf olduğunu bilip korkmak mı bu? Özlersem demesi çok normal insanız sonuçta. Korkmuş duygularına yenilmekten. Ama yenilmemiş. Özlemiş de olsa dönmemiş. Ben tebrik ediyorum.
Yalnız bu konu bana gösterdi ki kadınlarımızın gücü ancak başka bir kadına yetiyor
Kadın adamın evli olduğunu anladıktan sonra terk etmiş bitirmiş hala bin bir hakaret
Orada karımla mutlu değilim çocuk istemiyordum ki en başta evli değilim diyen adamların hiç bir suçu yok
Aldatılınca diğer kadının saçına sarılıp eve gidip kocasına yemek yapan kadınlar gibi
Evlilikleri dünyanın en kötü evliliği de olsa fark etmezdi. Adam evli. 6 aydır ikinizi de aldatıyor yani.Merhaba herkese 2 gün öncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum söylediği ve gördüğüm kadarıyla o da seviyordu. Beraber çok vakit geçirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gün önce bana karşı vicdan azabı çektiğini ve söylemek istediği bir şey olduğunu söyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni çok seviyormus, eşiyle arası uzun süredir kötüymüş,ölene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin önünde bekliyor sabaha kadar.
Ben çok mutsuzum çok kalbim kırık. Eşi için de çok üzgünüm baktım facebookta kendine mutlu bir dünya kurmuş kocasını çok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri dönmeyi elbette düşünmüyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya özleyip dönersem diye. Bana söylediği kadariyla karısı da evliliğin kötü gittiğinin farkindaymis o da artık üstüne düşmüyormus (facebook öyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İçim çok sıkılıyor çok.
böyle konularda hep dünya kadar hakareti kadınlar yiyorben de buna üzülüyorum
ve kocalarına aynı şekilde hatta daha da şefkatle davrandıklarını düşünüyorum çünkü o kadar savunuyorlar ki inanın şaşırıyorum. Apaçık yalan söylemiş bir adamı bile savunabiliyorlar.
sevgili konu sahibi kk sana yaşadıklarını unutturmamakta kararlıYuvasını yıkmadim kimsenin. Bitti o ilişki
Bunu dediginizi yapmis arkadas ama ozler miyim acabasi war o haysiyetsiz kopek koca olmadik adam zaten basli basina pislik ama buna on ayak olup bile bile birliktelik surduren kadinlarda bir o kadar lanet yaratiklar.Aldatmak asla kabul olmuycak bisey. O kadinin yerinde bu metres yerine konulan arkadasta olabilirdi.Kocasini bi baska kadinin ozlemesi hos gelinicek bisey mi.Yalnız bu konu bana gösterdi ki kadınlarımızın gücü ancak başka bir kadına yetiyor
Kadın adamın evli olduğunu anladıktan sonra terk etmiş bitirmiş hala bin bir hakaret
Orada karımla mutlu değilim çocuk istemiyordum ki en başta evli değilim diyen adamların hiç bir suçu yok
Aldatılınca diğer kadının saçına sarılıp eve gidip kocasına yemek yapan kadınlar gibi