Sevgilim Benden Vazgectimi??

Hanımefendi ben sizin sevgilinizin yerinde olsam değil sizden vazgeçmek, sizden kaçmak için ülke değiştirirdim.

Ayrılmadı ara vermek istedi, hayır 180 derece bir değişim olamaz ama çaba veririm.. Gerçekten kurtuldu mu benden?? Beni Sevdiğini söyledi son sözleri buydu.

Ya işte adam ailesine neden söylemiyorsa, siz neden bu kadar gözü dönmüş bi şekilde kıskanmaya başladıysanız ondan bütün bunların bi nedeni var işte adam sizden kurtulmak istedi işte. Nedenini siz daha iyi bilirsiniz. Ve adam bittirdi. Sevdiği kadını neden bıraksın o zaman. Adam gitti bile.

Evet bende düzeltmek için çabaladım fakat işe yaramadı. Ben bitmesini istemiyorum yine deniyebiliriz.
Baska bir problem var sanirim
Ben size eger ki 34 yasindaysaniz yaptiginiz davranislar problemli kendinize yonelip duzeltmeniz gerekiyor diyorum tekrar.
Adam gitmis artik bitirmis.ki hakli

Durun tahmin edeyim,siz boşandınız hatta belki de bir çocuğunuz var?
Sevgiliniz bekar?
Ya da tam tersi?
Yani iyi tarafından bakarak anca bu tahmin!

Kaybetme korkusu işte.. Yalvarmıyacam yine dönerse dönsün, Onu çok seviyorum gerçekten

Evet yanlış yaptım biliyorum.. Herkes yanlış yaptığımı söylüyo biliyorum,, Onu çok seviyorum şimdi ne yapmalıyım geri dönmesi için??

Aklı varsa dönmez. Yarı açık cezaevi gibi ilişki

Evet yanlış yaptım biliyorum.. Herkes yanlış yaptığımı söylüyo biliyorum,, Onu çok seviyorum şimdi ne yapmalıyım geri dönmesi için??
Geri donmesi icin hic bise yapma grurlu ve dik dur asla mesaj atma cok takintili pesinde kosan suluk gibi yapisik birisi oldugunu dusunur.birz kendine odaklan gez toz suslen ama onu arama sorma.seviyorsa donebilir

Durun tahmin edeyim,siz boşandınız hatta belki de bir çocuğunuz var?
Sevgiliniz bekar?
Ya da tam tersi?
Yani iyi tarafından bakarak anca bu tahmin!
Aaaa ben alindim : )) bosanmis cocuklu 1 kadinim erkek arkadasim bekar daha 1 defa goruntulu aramadim.hatta 7 yildir yeniden evlilige hazir olmam icin ugrasiyor.
Bu baska bir durum olmali.
34 yasinda bir kadının davranmamasi gereken davranislar.

24 saat telefonla konusmak mi

Uyurken kameranin acik kalmasi mi

Ay ben şok ! Size iyi bile dayanmış. Bence bir silkelenip kendinize gelin. Birileriyle konustugunu ogrenmenin yollari bunlar degil.

Yanlış olduğumu biliyorum çözüm ne olabilir onu hala seviyorum.. Herkes üstüme üstüme geliyor yardım beklerken..

Arkadaştan ondan bundan saklamak niye? Ya sen evlisin, ya da sevgilin evli.

Eeeee, sen elin adamını elinden alırsan, biri de gelir seninkini alır bacım..

Belli ki brilerinin kötü kadını da sen olmuşsun.

Eğer öyleyse, az bile olmuş, keşke daha çok olsaymış.

Öyle değilse de adam canını zor kurtarmış zaten.

He iki ihtimalde de git bir tedavi ol.

Yok alınmayın:) aynı durumdaydım, sizden farkı şu an evliyiz....
Konu sahibinin bunu kompleks yaptığını ,etraftan gizli ilişki yaşarken de fobi edindiğini düşünüyorum...yani yasak aşk takıntı yapıyor ya kimisinde,kıskançlığı bu yüzden gibi!

Yanlış olduğumu biliyorum çözüm ne olabilir onu hala seviyorum.. Herkes üstüme üstüme geliyor yardım beklerken..

Cözüm, ben ne yapiyorum deyip kendinizi bir silkeliyeceksiniz iste. Kendinizi tutacaksiniz boyle sacma sapan seylerle ugrasmaktan vazgececeksiniz adamin sizi sevecegi varsa da kacar boyle giderse. Cozum sizsiniz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…