- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Bende farkettim, sanırım tam da yaraya tuz basıyorum!sizden bir önceki ve bir sonraki mesajlar alıntılanıp cevaplandı, sizinki duruyor
Ayrılmadı ara vermek istedi, hayır 180 derece bir değişim olamaz ama çaba veririm.. Gerçekten kurtuldu mu benden?? Beni Sevdiğini söyledi son sözleri buydu.
Baska bir problem var sanirimEvet bende düzeltmek için çabaladım fakat işe yaramadı. Ben bitmesini istemiyorum yine deniyebiliriz.
Kaybetme korkusu işte.. Yalvarmıyacam yine dönerse dönsün, Onu çok seviyorum gerçektenAblacım kocaman kadınsın ne bu ergen tavırlar ya? Bir erkek bana bu denli güvenmese direkt ayrılırdım adam iyi dayanmış. Arkadaşından şüphelenecek ne yaşadınız ki?
Bir de yalvarmışsın adam iyice cepte görmüştür seni.
Evet yanlış yaptım biliyorum.. Herkes yanlış yaptığımı söylüyo biliyorum,, Onu çok seviyorum şimdi ne yapmalıyım geri dönmesi için??34 yasinda misin ciddi misin.trol olmali.
Butun gece sabaha kadar goruntulu arama acik kalsin diyen kocaman bir kadin dusunemedim.
Hayir arkadasinla yazisiyor konusuyor olsa zaten ayrilirdi senden degil mi?
Yine iyi sabirliymis.bana her dakika tel acik kalacak whatsapta niye onlinesin gece sabaha kadar gorecegim diyen biri olsa bir saniye durmam yaninda
Aklı varsa dönmez. Yarı açık cezaevi gibi ilişkiMerhaba
Benim 7 aylık bir ilişkim vardı. İlk önce iyi bir şekilde devam ediyorduk, fakat sonradan sevgilim benden önce yakın arkadaşıma normal bir arkadaş olarak mesajlar attığını kendisi söyler. Bundan sonra şüphelerim büyümeye başladı. Yakın arkadaşıma sordum böyle bir şey olmadığını bir kaç defa mesaj attıklarını belirtti. Ayrıca arkadaşım ikimizin sevgili olduğunu bilmiyor. Daha sonra Whatsapp, Facebook ve Viber'de ikisi aynı anda online olma durumları vardı. Bu yüzden kavgalar, tartışmalar ve sıkıntılar yaşamaya başladık. Sevgilime neden aynı zamanda online olduklarını ve benimle konuştuğunda kız arkadaşım online olduğunda yoğunlaşmasının bozulduğunu onamı yazdığı konusunda uyarıyordum. Daha sonra bu konu bende bir sorun olmaya ve büyümeye başladı. Bu yüzden sevgilimle 24 saat telefonda kalmayı istedim ve konuşamıyorsa bile telefonu açık bırakmasını. Hatta akşamları kamerayı açık bırakmasını sabaha kadar benimle kalmasını isterdim ve bunu yapardı. İnternet gittiğinde veya bir şey olduğunda onu suçlardım sen bilerek kapatın, başkasınamı yazıyordun, konuşuyordun o uyurken bile kavga ederdim onunla. Böyle bir şey yok derdi, yeter lütfen derdi. Ama ben bir türlü bu şüphelerimi bir tarafa bırakamadım. Bazende işi olduğunda neden aramadığını, neden böyle yaptığını ve küsmüşlerim bile oldu. Ama bu iki gündür sevgilim sanki değişmeye başladı, gergin olma durumları, moralsizlik vb. Ona değiştiğini söyledim yok böyle bir şey diyordu. Benden sıkıldınmı bunaldınmı diye soruyordum yok diyordu. Çok aşırı gittiğimizi bütün gün telefonda kalma durumlarının doğru olmadığını belirtir ben itiraz ederdim. En son yakın arkadaşının düğünü için ailesinin yanına gider. Aileside son zamanlarda ona eski sevgilisine dönmeyi söylerler. Bunu kendisi anlattı bana, o akşam yine neden sabaha kadar benimle telefonda kameralı kalmak istemedi diye kızdım, ailesinin ilişkimizden haberi yok, birisi görür iyi olmaz dedi ve kavga başladı ve kavga sabahta devam etti beni aradığında. Kendisi bu şekilde yürümüyeceğini. kendisine güvenmediğimi ve bu konunun artık ikimizi yıprattığını, bütün gün telefonda kalma, konuşmayıda kısıtlayacağını ve karşı çıktığımda bir kaç gün ara vermek ve düşünmek istediğini, çünkü çok kez bu konuyu tartıştığımızı bir neticeye varmadığımızı belirtti. İkimizin düşünmesi gerektiğini söyledi, ben yalvardım hayır dedim yapma dedim. Tamam akşam konuşuruz dedi. Sonra mesaj attı işlerinin olduğunu sonra beni arayacağını söyledi. Bütün akşam aramadı bende ona tamam artık konuşma diye mesaj attım. Mesajımı açmadı gözüküyor, ve bu iki gündür beni ne aradı ne sordu. Acaba ailesinin söylediği kızamı gönül verdi?? Biiyorum bende hatalıyım çok sıkıştırdım onu hemde çok. şüphelerim ve güvensizliğimden dolayı her iki günde bir kavga ederdik ama sonradan sakinleşirdik fakat ogün sevgilim sinir tavırlarıyla ara verme kararını verir, aksilik tutmaya başlar. Sanki benden öç alıyormuş gibi yaklaşttı. Keşke o son mesajı yazmasaydım ya, onu o kadar sıkıştırmasaydım, baskı uygulamasaydım şimdi çok üzülüyorum. o benden kızgın olmadığını bu konunun kendisini daraltığını ve beni halen sevdiğini söyledi. Ben onu seviyorum şimdi ne yapmalıyım, acaba yine bana geri dönermi?
Geri donmesi icin hic bise yapma grurlu ve dik dur asla mesaj atma cok takintili pesinde kosan suluk gibi yapisik birisi oldugunu dusunur.birz kendine odaklan gez toz suslen ama onu arama sorma.seviyorsa donebilirEvet yanlış yaptım biliyorum.. Herkes yanlış yaptığımı söylüyo biliyorum,, Onu çok seviyorum şimdi ne yapmalıyım geri dönmesi için??
Aaaa ben alindim : )) bosanmis cocuklu 1 kadinim erkek arkadasim bekar daha 1 defa goruntulu aramadim.hatta 7 yildir yeniden evlilige hazir olmam icin ugrasiyor.Durun tahmin edeyim,siz boşandınız hatta belki de bir çocuğunuz var?
Sevgiliniz bekar?
Ya da tam tersi?
Yani iyi tarafından bakarak anca bu tahmin!
Türk Dil Kurumu Başkanı olduğunuzu bilmiyorduk hehehe..
var var belli.Böyle bir şey yok.. Bu konuya girmeyelim lütfen.
Yanlış olduğumu biliyorum çözüm ne olabilir onu hala seviyorum.. Herkes üstüme üstüme geliyor yardım beklerken..Gercekten adama hayati zindan edip izdirap olmussunuz. Allah askina liseli ergenler bile artik boyle degil. Guvenmiyorsan supheleniyorsan bitireceksin bu kadar basit, bogmaya ne gerek var? Ayrica sen bogdun sıktın diye mi yanlis bir sey yapmayacak yani? Senin icin cok gurur kirici.. bir adam efendi ahlakli oldugu icin yanlis bir hareket yapmamali senin korkundan bogmandan dolayi degil..Bence ayrilmaniz cok daha dogru olmus, okurken ben bile bayiliyordum sıkıntıdan adamı düsünemiyorum verilmis sadakasi varmis..
Yok alınmayın:) aynı durumdaydım, sizden farkı şu an evliyiz....Aaaa ben alindim : )) bosanmis cocuklu 1 kadinim erkek arkadasim bekar daha 1 defa goruntulu aramadim.hatta 7 yildir yeniden evlilige hazir olmam icin ugrasiyor.
Bu baska bir durum olmali.
34 yasinda bir kadının davranmamasi gereken davranislar.
Ne yollar var söylermisiniz??24 saat telefonla konusmak mi
Uyurken kameranin acik kalmasi mi
Ay ben şok ! Size iyi bile dayanmış. Bence bir silkelenip kendinize gelin. Birileriyle konustugunu ogrenmenin yollari bunlar degil.
Yanlış olduğumu biliyorum çözüm ne olabilir onu hala seviyorum.. Herkes üstüme üstüme geliyor yardım beklerken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?