Nasıl başardınız ve evlendiniz.. Yorumunuzu çok beğendim..Yok alınmayın:) aynı durumdaydım, sizden farkı şu an evliyiz....
Konu sahibinin bunu kompleks yaptığını ,etraftan gizli ilişki yaşarken de fobi edindiğini düşünüyorum...yani yasak aşk takıntı yapıyor ya kimisinde,kıskançlığı bu yüzden gibi!
Ama şimdi geri dönmesi gerekiyor.. Ondan haber yok işteCözüm, ben ne yapiyorum deyip kendinizi bir silkeliyeceksiniz iste. Kendinizi tutacaksiniz boyle sacma sapan seylerle ugrasmaktan vazgececeksiniz adamin sizi sevecegi varsa da kacar boyle giderse. Cozum sizsiniz !
Gizlemeyerek desem!Nasıl başardınız ve evlendiniz.. Yorumunuzu çok beğendim..
Cevabınızı beğendim teşekkür ediyorumAma şimdi geri dönmesi gerekiyor.. Ondan haber yok işte
şimdilik gizlememiz gerek.Gizlemeyerek desem!
Aynı durumda mısınız?
İyi değiştir seni tutanmı var..Hanımefendi ben sizin sevgilinizin yerinde olsam değil sizden vazgeçmek, sizden kaçmak için ülke değiştirirdim.
şimdilik gizlememiz gerek.
Cok cok coook mutlu olursunuz ins. : )Yok alınmayın:) aynı durumdaydım, sizden farkı şu an evliyiz....
Konu sahibinin bunu kompleks yaptığını ,etraftan gizli ilişki yaşarken de fobi edindiğini düşünüyorum...yani yasak aşk takıntı yapıyor ya kimisinde,kıskançlığı bu yüzden gibi!
Neden ?şimdilik gizlememiz gerek.
Yine dönermi?? Çünkü en son beni sevdiğini söyledi..Zaten daralttığınızın farkındasınız o konuda bir yorum yapmıyorum. Yaşınız 34 müş bu yaşta neden ilişkinizi arkadaş ve aileden gizleme gereği duyuyorsunuz ki? Tekrar yazarsa açık olmayı isteyin böylece bütün sorun çözülür. Aile eskiye dönmesini istemez gibi gibi...
cevap yine kaçak olacak..Neden ?
Onu bilemem ama oturup konuşmayı çözmeyi teklif edin istersenizYine dönermi?? Çünkü en son beni sevdiğini söyledi..
Yine dönermi?? Çünkü en son beni sevdiğini söyledi..
Konu da cımbız kullanmaktan sıkıldık:)Cok cok coook mutlu olursunuz ins. : )
Yasi belkide 34 degildir.bilemedim.kesik kesik anlatiyor zaten.ama haklida olabilirsiniz.bosandigi icin kendini muhtac gibi hisseden hemcinslerimizin oldugunu düşünürsek.
Konu da cımbız kullanmaktan sıkıldık:)
İnşallah sizinde mutlu olmanız dileğiyle...
Adamın bekar olduğuna inanmak istiyorum,24 saat açık kamera beni rahatlatıyor sadece:)))))tabi eğer başka bir kadının hayatını karartmıyorsa...
Gizlemeyi kimin istediği de önemli bu durumda sevgilisi mi istemiş kiAdamın bekar olduğuna inanmak istiyorum,24 saat açık kamera beni rahatlatıyor sadece:)))))
Evet o da olabilir, işin içinde dalavere yoksa yani kadının evli olma durumu!Adamın eski sevgilisini öneren annesine anlatması gerekirdi.....Gizlemeyi kimin istediği de önemli bu durumda sevgilisi mi istemiş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?