Sevgilim Benden Vazgectimi??

o zaman neden ne yapmalıyım diye konu açıyorsunuz?
hatalı olan sizsiniz, yapabileceğiniz tek şey de hatanızı anladığınızı anlamasını sağlamak
gerçi ben olsam inanmazdım, o ayrı
Tamamda konuşmadan kendisi karar verdi.. Konuşacaz dedi ama arayıp konuşmadı..

Allah aşkına mantıklı düşünün. Sizden bıkmadı, sizi seviyor madem bu ilişkiden memnun neden ayrıldı o zaman. Resmen sorun sende değil bendeye getirmiş lafı. Yani başından savmış. Zaten sizde bunaltmışsınız adamı. Şimdi dönecek ve siz birden 180 derece değişeceksiniz öyle mi? O da bunlara inanıp dönecek. Adam yırtmış kurtulmuş bi kere neden dönsün

Yanlış anlamayın 7 ay bu şekilde değildi. Son bir iki ay telefon meselesi ortaya çıktı ama kavgalar devam etti 7 ay boyunca.

Ayrılmadı ara vermek istedi, hayır 180 derece bir değişim olamaz ama çaba veririm.. Gerçekten kurtuldu mu benden?? Beni Sevdiğini söyledi son sözleri buydu.

Yanlış anlamayın 7 ay bu şekilde değildi. Son bir iki ay telefon meselesi ortaya çıktı ama kavgalar devam etti 7 ay boyunca.
Yapmayin lutfen.bende 33 yasindayim.
Dusunemiyorum bu yaptiklarinizi.ozguvenli kendinden emin bir kadin olmalisiniz
Once icinizde bazi seyleri duzeltin daha sonra iliski dusunun derim.
Bu kisi ile zaten lacka ve ergence bir duruma girmissiniz.bitmesi daha hayirli bence sizin icinde.
Sizinle ayni yastayim ve iliskinizi en yakin arkadasinizdan saklamanizi yada kiskanmanizida anlayamadim.

Senin gibi cümle kurucam.
Sen neden yakın arkadaşına 7 aydır o çocukla sevgili olduğunu söylemez?
Yok ise bu çocuk yakın arkadaşın eski sevgilisi olurdu?
24 saat telefonun açık kalmasıyla mı sadakat ölçüyorsun?
Güvenmediğin adamla işin ne?
Bir erkek 7 aylık ilişkisini neden ailesinden saklarıp??
Kişiler, olaylar hiç normal olmaz idi.

Gercekten adama hayati zindan edip izdirap olmussunuz. Allah askina liseli ergenler bile artik boyle degil. Guvenmiyorsan supheleniyorsan bitireceksin bu kadar basit, bogmaya ne gerek var? Ayrica sen bogdun sıktın diye mi yanlis bir sey yapmayacak yani? Senin icin cok gurur kirici.. bir adam efendi ahlakli oldugu icin yanlis bir hareket yapmamali senin korkundan bogmandan dolayi degil..Bence ayrilmaniz cok daha dogru olmus, okurken ben bile bayiliyordum sıkıntıdan adamı düsünemiyorum verilmis sadakasi varmis..

Evet bende düzeltmek için çabaladım fakat işe yaramadı. Ben bitmesini istemiyorum yine deniyebiliriz.

ay çok güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…