• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün düşün bulamadım sizce arkamdan ne işler çevrilmiş ?

Off ne zor hayatlar varmış ya. Ne bu böyle? Handanı arayıp ne diyeceksiniz? Ailesine sorun madem kimmiş bu Sibel diye madem çok merak ediyorsunuz.

Selamlar,

Bir süredir düşünmekten kafayı yiyorum. Sizlerden fikir almak istiyorum.

1,5 yıldır ciddi bir ilişkim var. Aileler tanıştı, sevildiğimi biliyorum, hissediyorum ve ilişkimiz gayet güzel. Sevgilimden şüphelendiğim bir durum olmadı. Sosyal medyada takip ettiği kişiler belli. Telefonunu saklamaz, ben de alıp bakarım.

Ancak birkaç hafta önce, beni arayanların isimlerini sorgulama uygulamasında sevgilimin adıyla birlikte "Sibel" etiketini gördüm. (Sevgilimin adı Ahmet olsun, Ahmet Sibel şeklinde kaydedilmiş) Sevgilim iş yerinde bir Sibel olduğunu ve iş gruplarına ekli olduğunu söyledi. İçim rahat etmedi ve Instagram'da Sibel'i aradım. İlk sırada çıkan kişinin sevgilimin annesi tarafından takip edildiğini gördüm. Sevgilimden bu uygulamadaki sorgulamaların ekran videosunu istedim, attı. Bu sırada numarasını sorgulayan bir kızı (Handan) fark ettim. Handan'ın profiline baktım, sevgilimin yaşadığı ilin ismi profilde vardı ve Sibel ile arkadaşlardı. Sevgilim Handan'ı tanımadığını söyledi.

Sevgilimin ailesi Sibel'i Instagram'da takip ediyor, ama sevgilim tanımadığını söylüyor. Kardeşine sorduk, "bilmem, x’in sevgilisi" dedi. Bu sırada Sibel'in hesabı kapanmış. Kızın hesabını başka bir telefondan da kontrol ettim, gerçekten kapanmıştı. Sevgilim tanımadığını söylüyor ama kızın hesabının kapanması ne demek?

Sevgilime kızın hesabının kapandığını söylediğimde, bunu onunla bir ilgisi olup olmadığını sordum. Sinirlendi ve ona güvenmediğimi söyledi. Yanıma gelmek için bilet aldığını ve bu meseleyi çözmek istediğini söyledi ama nasıl çözüleceği konusunda bir fikrim yok. Kızın hesabı kapanmış ama arkadaşının hesabı hâlâ duruyor. Arkadaşına mesaj atıp gerekeni yapacağımı söyledim ve o da 'yap' dedi. Ne istediğimi yapmamı ama pişman olacağımı söylüyor. Eğer sakladığım bir şey olsaydı, senin o ismi araştıracağını bildiğim halde o videoyu sana atmazdım, dedi.

Ailesiyle henüz konuşup bu kızı nereden tanıdıklarını soramadım.Eve geçince arayacağım ve onlara bu soruyu soracağım. Beynim yanmış durumda. Ayrılmayı düşünüyorum, niyetim bu yönde. İçimdeki şüphelerle devam edemem ama bir yandan da fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce arkamdan neler dönüyor? Şimdiden teşekkürler.
Aileyle çok iyi anlaşan eski sevgilidir, benim annem de konuşmaya devam ediyor son sevgilimle.

Aileyle çok iyi anlaşan eski sevgilidir, benim annem de konuşmaya devam ediyor son sevgilimle.
Bende böyle düşünüyorum ama bana kimse söylemiyor.
Sevgilim kesinlikle öyle bisey yok diyor.
Neye inanacağımı şaşırdım..

Onu kastetmedim, ayni insan oldugunun farkindayim.

Sormaya calistigim birkac aydir donen bir mesele anladigim kadariyla, bu ikisi ayni kisiyse nasil aylardir cozemediginizi, neyi surdurdugunuzu anlamaidm.

Bir de bu konuda yazarken sanki birseyler yeni farketmissiniz gibi yazmissiniz, sevgilinizin birkac gündür aciklama yapmak icin gelmesini bekliyorsunuz, ee adam aylardir gelip aciklama yapmadi mi?
O meseleyi hallettik.
Bana iş yerinden biri olduğunu söyledi.Ve bi alakasının olmadığını söyledi.
2 ay sonra sevgilim ve o kız adına etiket açılınca yine aklıma şüphe düştü.
Acaba dedim.
O yüzden numarasını sorgulayanların videosunu istedim belki görürüm diye.
Videoda sadece bi kız vardı.O da 3 kere sorgulayan biri 2 ay önce yine.
Kızı İnstagramda araştırdım.Storylerine bakarken bu etiket ve mesaj meselesindeki aynı isimli kişi ‘ Sibel ‘ diye biriyle kanka olduğunu gördüm.
Ve bu Sibel’i o Sibel diye düşündüm.
Anne baba tarafından da takip ediliyordu çünkü.
Sevgilim bu o değil tanımıyorum dedi.
Kardeşi bilmem şunun sevgilisi oradan tanıyorum diyor ama anne babası tanımadığını söylüyor ve takip ediyor ne alaka ? İşte bu kısım kafamı karıştırıyor..

orda Sibel’le Handan’la fingirsiyorsa seninle neden sevgili olup aileleri tanıştırsın? Öyle saçma bir yumak içine girebilecek tıyniyette biri mi? Hem böyle bir şey olduysa bile aile içinde annnesini babasının tembihler tanımıyoruz diyin sorarsa diye. Pire için yorgan yakmışsın.
Bu bilgileri kimseye açmadan yanına gittiğinde Sibel’le mibelle tanışıp bir şeyler var mı diye bakabilirdin. Şimdi herkes 100 kere daha temkinli ve diken üstünde olur.

Güvenmiyorsanız, bazınşeyler olduysa tabi ki şüphe olur da ortada fol yok yumurta yok gibi.
Ben birileri aracılıyla kaydettiği birilerini tanıştığım kişiyi de yazarak kaydettim zamanında.
Annesini babasını eklemiştir onlar da oğullarının arkadaşı diye silmemiştir, yaşlı sosyal medyasını çok da şey yapmamak lazım. Kaç yaşındakar bilmiyorum gerçi

Ya hadi o etiketi de geçtim sorun burada ailenin o kızı takip edip tanımıyorum demesi.
Neden anne ve babası tanımıyorum diyor ve takip ediyor.
O kız neden tanımadığı insanları takip ediyor çok saçma.
Bu noktada kandırıldığımı düşünüyorum.
Kesinlikle haklısınız, üstelik siz üstüne gidince kızın önce hesabını kapatması sonra bunu da siz şüpheli bulunca tekrar açması falan. Bir şeyler dönüyor ama kafam çok karıştı benim de🤨

O meseleyi hallettik.
Bana iş yerinden biri olduğunu söyledi.Ve bi alakasının olmadığını söyledi.
2 ay sonra sevgilim ve o kız adına etiket açılınca yine aklıma şüphe düştü.
Acaba dedim.
O yüzden numarasını sorgulayanların videosunu istedim belki görürüm diye.
Videoda sadece bi kız vardı.O da 3 kere sorgulayan biri 2 ay önce yine.
Kızı İnstagramda araştırdım.Storylerine bakarken bu etiket ve mesaj meselesindeki aynı isimli kişi ‘ Sibel ‘ diye biriyle kanka olduğunu gördüm.
Ve bu Sibel’i o Sibel diye düşündüm.
Anne baba tarafından da takip ediliyordu çünkü.
Sevgilim bu o değil tanımıyorum dedi.
Kardeşi bilmem şunun sevgilisi oradan tanıyorum diyor ama anne babası tanımadığını söylüyor ve takip ediyor ne alaka ? İşte bu kısım kafamı karıştırıyor..
Niyeyse ben bu isten birsey çıkmayacak diye dusunuyorum, asiri kuruntu yapiyorsunuz gibi geldi. Yani benim babamin ve teyzelerimin (annemin yok) sosyal medyasında herkes var neredeyse, cunku tanıyor olabileceginiz kisi denilince sanki eklemeye mecburlarmis gibi dusunuyorlar. Yasli insanlar sosyal medya konusunu kafalarinda cok oturtabilmis degiller.

Umarim ben hakliyimdir.

Niyeyse ben bu isten birsey çıkmayacak diye dusunuyorum, asiri kuruntu yapiyorsunuz gibi geldi. Yani benim babamin ve teyzelerimin (annemin yok) sosyal medyasında herkes var neredeyse, cunku tanıyor olabileceginiz kisi denilince sanki eklemeye mecburlarmis gibi dusunuyorlar. Yasli insanlar sosyal medya konusunu kafalarinda cok oturtabilmis degiller.

Umarim ben hakliyimdir.
Kafanda kurup durma , bisey yok kendine zarar veriyorsun ve bize de zarar veriyorsun diyip duruyor.
Ama nedense verilen cevaplar içime sinmiyor.
Babası çok az kişiyi takip ediyor ve o kızın da içinde olması aslında kafamı karıştırdı.
Kızın da takip etmesi falan ben tanımadığım kişileri takip etmezdim kafamda oturtamadığım bu aslında.
Kıza da yazmak istemiyorum.
Rezil etmek istemiyorum kendimi.

Bu Handan denen kişi 3 kere sorgulamış ya da aramış sevgilimi.Sevgilim beni arayan olmadı sorgulamıştır diyor bende nereden tanıdığını sordum ? Numaranı nereden biliyor dedim.
Bi ara arkadaşım telefonumu aldı sevgilisini aramak için belki onu aramistir dedi.
Ve sevgilimin bu kişiyi tanımıyorum demesi aslında tuhaf olan.
Israrla inkar ediyor.
Yalan soyluyor, hep klasik arkadasim aramistir veya yapmistir yalanlari. Sezgilerinize guvenin, asla bosa cikmiyor

Back