Sevgilim Benden Vazgectimi??

Bence adam evli değil.İlişki başladığında nişanlıydı.İlişkileri sürerken ayrıldı nişanlısından.Adamın ailesinin ona dön dediği de eski nişanlısı.
Emine de boşanmış çocuklu.Adamın ailesi istemez diye endişeler var.Ayrıca yaşı da emineden küçük.Bunu da sorun yapıyorlar.Benim senaryom bu.Anlatsan ne olacak anlamadım.Kimse seni tanımıyor ki.Gelip ailene mi anlatıcaz.

Sizce ararmı?? en son beni sevdiğini söyledi. Yalanmıydı?

cevap yine kaçak olacak..
Konu sahibi durumunuzu bilmeden tavsiyeler havada kalır,ilişkinzin burada bile arkasında değilsiniz bu kadar mı absürt,değişik bir ilişkiniz var?
aramızda yaş farkı var ben rica ettim söylememesi için hazır değiliz daha.

Sizce ararmı?? en son beni sevdiğini söyledi. Yalanmıydı?
Bence sen kafa buluyorsun suan burada.
Insanlar sana her olasılıga istinaden farkli cevaplar verdiler fakat yanit alamadilar.
Hayir aramaz.neden arasin.24 saat pesinde olan gece bile huzur vermeyen iliskiyi saklamak zorunda kalinmis bir durum icin.

Ayy 24?saat acik telefon daraldim vallaa..sevse de sizin bu baskiyi tekrar yapmayacaginizin garantisi yok bence..ben olsam donmem.Adam donerse de zaten sizin.

Tamam ya yanlışlarım oldu biliyorum.. Niye dönmez? Beni sevdiğini söyledi. Ben geri dönmesini istiyorum,, ayrıca yeni bir sayfa açacaz bu konuda kararlıyım. Ne yapabilirim ben bunu soruyorum herkes iğnelemeye başladı

aramızda yaş farkı var ben rica ettim söylememesi için hazır değiliz daha.
Ben eski esimden buyuktum.simdi evlenmek uzereyim yine buyugum
Bosanmis cocuklu bir kadinim bekar bir adamlayim
Ve kendimi asla 2.planda goremem.
Kendinize yaptiginiz ki trol degilseniz cok fena bir sey.kendinizi gelistirin biraz lutfen
Ve kac yas farkiniz var ki bu derece bagimli bir haldesiniz

Yeni bir sayfa açmaya kararlıysan ilişkinin arkasında durarak başlamanı önereyim.

Ya tamam iste gorusmek istedigini soyle bir sekilde gorus inandir onu madem bu kararliligina. Adam yaptiklarin normal bir insanin yapacagi seyler deil ondan donmez diyorlar iste. Burda bile niye niye neden neden ayni soruyu kirk defa soruyorsun ama burdakileri bile bezdirdin bence beyinler yandi :)

Sen bence buraya yazacagina onunla nasil gorusup kendini duzgun ifade edersin onu dusun artik soylenecek olan soylendi burda.

11 yaş..

Önceden aile içinde böyle bir evlilik olmuş yıllar geçmesine rağmen kabul etmemişlerdir. Bu beni daraltıyor.

Sizin için ilginç olan ne?? Bundan daha büyük sorunlar duymadınız, görmedinizmi o kadar ilginçmiş..
Kusura bakmayın da herkesle bi tartışma çıkarmaya uğraşıyorsunuz.bi haklı siz misiniz??? Insanların yorumu hoşunuza gitmiyorsa buraya konu açıp da yorumlara saldırmayın.

Benim için ilginç olan yaşınız 34ken 13 gibi davranmanız. Ayrıca zavallı adamın da davranislariniza katlanması. Yazık garibim kurtulmuş.

aklı varsa dönmez adam. ya tamam yapmıcamlarınız sizi en fazla iki üç gün tutar sonra siz aynı tas aynı hamam devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…