- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Çok karıştı hiçbir şey anlamadım. Zaten sağlıklı bir ilişki olmadığı kesinEvet o da olabilir, işin içinde dalavere yoksa yani kadının evli olma durumu!Adamın eski sevgilisini öneren annesine anlatması gerekirdi.....
Sizce ararmı?? en son beni sevdiğini söyledi. Yalanmıydı?Zaten daralttığınızın farkındasınız o konuda bir yorum yapmıyorum. Yaşınız 34 müş bu yaşta neden ilişkinizi arkadaş ve aileden gizleme gereği duyuyorsunuz ki? Tekrar yazarsa açık olmayı isteyin böylece bütün sorun çözülür. Aile eskiye dönmesini istemez gibi gibi...
aramızda yaş farkı var ben rica ettim söylememesi için hazır değiliz daha.cevap yine kaçak olacak..
Konu sahibi durumunuzu bilmeden tavsiyeler havada kalır,ilişkinzin burada bile arkasında değilsiniz bu kadar mı absürt,değişik bir ilişkiniz var?
Karışık değilÇok karıştı hiçbir şey anlamadım. Zaten sağlıklı bir ilişki olmadığı kesin
Bence sen kafa buluyorsun suan burada.Sizce ararmı?? en son beni sevdiğini söyledi. Yalanmıydı?
Kaç yaş?Sizi bu kadar kıskanç,baskıcı, şüpheci yapan yaş farkını merak ettim,eşimden 6 yaş büyüğüm,kimseden gizlemesini istemedim neden istediniz böyle bir şeyi?aramızda yaş farkı var ben rica ettim söylememesi için hazır değiliz daha.
Tamam ya yanlışlarım oldu biliyorum.. Niye dönmez? Beni sevdiğini söyledi. Ben geri dönmesini istiyorum,, ayrıca yeni bir sayfa açacaz bu konuda kararlıyım. Ne yapabilirim ben bunu soruyorum herkes iğnelemeye başladıValla ben olsam donmezdim. Canıma kastım mi var ya, 24 saat telefon kamera açmak saka gibi. Adam resmen sizinle imtihanini vermiş. Kusura bakma da bence adam donmez. Dönerse de sen kabul etme zira psikopatliga doğru gidiyor ruhani halin.sana da onada yazik.rahat bırak adami ve bir silkelen kendine gel
11 yaşKaç yaş?Sizi bu kadar kıskanç,baskıcı, şüpheci yapan yaş farkını merak ettim,eşimden 6 yaş büyüğüm,kimseden gizlemesini istemedim neden istediniz böyle bir şeyi?
Ben eski esimden buyuktum.simdi evlenmek uzereyim yine buyugumaramızda yaş farkı var ben rica ettim söylememesi için hazır değiliz daha.
Yeni bir sayfa açmaya kararlıysan ilişkinin arkasında durarak başlamanı önereyim.Tamam ya yanlışlarım oldu biliyorum.. Niye dönmez? Beni sevdiğini söyledi. Ben geri dönmesini istiyorum,, ayrıca yeni bir sayfa açacaz bu konuda kararlıyım. Ne yapabilirim ben bunu soruyorum herkes iğnelemeye başladı
Tamam ya yanlışlarım oldu biliyorum.. Niye dönmez? Beni sevdiğini söyledi. Ben geri dönmesini istiyorum,, ayrıca yeni bir sayfa açacaz bu konuda kararlıyım. Ne yapabilirim ben bunu soruyorum herkes iğnelemeye başladı
Konuşmadıki garantisini nerden bilsinAyy 24?saat acik telefon daraldim vallaa..sevse de sizin bu baskiyi tekrar yapmayacaginizin garantisi yok bence..ben olsam donmem.Adam donerse de zaten sizin.
Ama ilk önce geri dönmesi gerekiyor.. Bunun için ne yapmalıyım??Yeni bir sayfa açmaya kararlıysan ilişkinin arkasında durarak başlamanı önereyim.
Duyanda torunun yaşında sanır tabi ki ona da saygı duyarım!Nolmuş yani yüz kızartıcı bir şey mi bu?bir seçim..11 yaş
11 yaş..Ben eski esimden buyuktum.simdi evlenmek uzereyim yine buyugum
Bosanmis cocuklu bir kadinim bekar bir adamlayim
Ve kendimi asla 2.planda goremem.
Kendinize yaptiginiz ki trol degilseniz cok fena bir sey.kendinizi gelistirin biraz lutfen
Ve kac yas farkiniz var ki bu derece bagimli bir haldesiniz
Önceden aile içinde böyle bir evlilik olmuş yıllar geçmesine rağmen kabul etmemişlerdir. Bu beni daraltıyor.Duyanda torunun yaşında sanır tabi ki ona da saygı duyarım!Nolmuş yani yüz kızartıcı bir şey mi bu?bir seçim..
Bunu gizlemek en büyük hata ve tüm yanlışlarının asıl sebebi....Açıklayın,öyle değil böyle savaşın madem!
Kusura bakmayın da herkesle bi tartışma çıkarmaya uğraşıyorsunuz.bi haklı siz misiniz??? Insanların yorumu hoşunuza gitmiyorsa buraya konu açıp da yorumlara saldırmayın.Sizin için ilginç olan ne?? Bundan daha büyük sorunlar duymadınız, görmedinizmi o kadar ilginçmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?