Anlamadıysan neden kesin dile konuşuyorsunAy Emine inan biz de anlamadık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadıysan neden kesin dile konuşuyorsunAy Emine inan biz de anlamadık :)
Ben de bilmiyorum Emine.Anlamadıysan neden kesin dile konuşuyorsun
Bazı nedenlerden dolayı konuyu açamadık..
Tamamda konuşmadan kendisi karar verdi.. Konuşacaz dedi ama arayıp konuşmadı..o zaman neden ne yapmalıyım diye konu açıyorsunuz?
hatalı olan sizsiniz, yapabileceğiniz tek şey de hatanızı anladığınızı anlamasını sağlamak
gerçi ben olsam inanmazdım, o ayrı
Yok,,nasıl nedenler 7 ay uzun bir süre.
adam evli boşanmak üzere mi? ailesi o yüzden mi eski sevgilisini tavsiye etti?
Böyle bir şey yok.. Bu konuya girmeyelim lütfen.Evli ya da boşanmak üzeremisiniz?
Neden dönmemeli?? dönmesini istiyorum. Onu çok seviyorum, oda beni sevdiğini söyledi son olarak, ben bu baskıyı kaldıracam bu şekilde olamaz. Ben sordum benden bıktımı yok dedi,, neden şimdi bu şekilde davrandı bilmiyorum.
Yanlış anlamayın 7 ay bu şekilde değildi. Son bir iki ay telefon meselesi ortaya çıktı ama kavgalar devam etti 7 ay boyunca.34 yasinda misin ciddi misin.trol olmali.
Butun gece sabaha kadar goruntulu arama acik kalsin diyen kocaman bir kadin dusunemedim.
Hayir arkadasinla yazisiyor konusuyor olsa zaten ayrilirdi senden degil mi?
Yine iyi sabirliymis.bana her dakika tel acik kalacak whatsapta niye onlinesin gece sabaha kadar gorecegim diyen biri olsa bir saniye durmam yaninda
Anlaşıldı,yasak aşk!Bu baskının ve korkularının başka anlamı yok çünkü....Bir insan neden ısrarla 24 saat sevgilisini izlemek ve kontrol altına almak ister?Böyle bir şey yok.. Bu konuya girmeyelim lütfen.
Ayrılmadı ara vermek istedi, hayır 180 derece bir değişim olamaz ama çaba veririm.. Gerçekten kurtuldu mu benden?? Beni Sevdiğini söyledi son sözleri buydu.Allah aşkına mantıklı düşünün. Sizden bıkmadı, sizi seviyor madem bu ilişkiden memnun neden ayrıldı o zaman. Resmen sorun sende değil bendeye getirmiş lafı. Yani başından savmış. Zaten sizde bunaltmışsınız adamı. Şimdi dönecek ve siz birden 180 derece değişeceksiniz öyle mi? O da bunlara inanıp dönecek. Adam yırtmış kurtulmuş bi kere neden dönsün
Yapmayin lutfen.bende 33 yasindayim.Yanlış anlamayın 7 ay bu şekilde değildi. Son bir iki ay telefon meselesi ortaya çıktı ama kavgalar devam etti 7 ay boyunca.
Çok düşündüm bu konuyu dediğinizde olabilir.Gizli olarak ilişki yaşamanızın sebebi her neyse,tüm bu gerginliklerin de asıl altında yatan sebep o olabilir mi?
Evet bende düzeltmek için çabaladım fakat işe yaramadı. Ben bitmesini istemiyorum yine deniyebiliriz.Yapmayin lutfen.bende 33 yasindayim.
Dusunemiyorum bu yaptiklarinizi.ozguvenli kendinden emin bir kadin olmalisiniz
Once icinizde bazi seyleri duzeltin daha sonra iliski dusunun derim.
Bu kisi ile zaten lacka ve ergence bir duruma girmissiniz.bitmesi daha hayirli bence sizin icinde.
Sizinle ayni yastayim ve iliskinizi en yakin arkadasinizdan saklamanizi yada kiskanmanizida anlayamadim.
Senin gibi cümle kurucam.
Sen neden yakın arkadaşına 7 aydır o çocukla sevgili olduğunu söylemez?
Yok ise bu çocuk yakın arkadaşın eski sevgilisi olurdu?
24 saat telefonun açık kalmasıyla mı sadakat ölçüyorsun?
Güvenmediğin adamla işin ne?
Bir erkek 7 aylık ilişkisini neden ailesinden saklarıp??
Kişiler, olaylar hiç normal olmaz idi.
sizden bir önceki ve bir sonraki mesajlar alıntılanıp cevaplandı, sizinki duruyorAnlaşıldı,yasak aşk!Bu baskının ve korkularının başka anlamı yok çünkü....Bir insan neden ısrarla 24 saat sevgilisini izlemek ve kontrol altına almak ister?
Tamam doğru kabul ediyorum yanlışlıklarım oldu. Ama bu şekilde tavır koymasıda bence yanlış, konuşabilirdik. Ayrılmak istese bile bunu açık söyleyebilirdi. Neden bunu yapmadı ki.İyi dayanmış.
Tebrikler.