• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Benden Vazgectimi??

Yok alınmayın:) aynı durumdaydım, sizden farkı şu an evliyiz....
Konu sahibinin bunu kompleks yaptığını ,etraftan gizli ilişki yaşarken de fobi edindiğini düşünüyorum...yani yasak aşk takıntı yapıyor ya kimisinde,kıskançlığı bu yüzden gibi!
Nasıl başardınız ve evlendiniz.. Yorumunuzu çok beğendim..

Cözüm, ben ne yapiyorum deyip kendinizi bir silkeliyeceksiniz iste. Kendinizi tutacaksiniz boyle sacma sapan seylerle ugrasmaktan vazgececeksiniz adamin sizi sevecegi varsa da kacar boyle giderse. Cozum sizsiniz !
Ama şimdi geri dönmesi gerekiyor.. Ondan haber yok işte

Zaten daralttığınızın farkındasınız o konuda bir yorum yapmıyorum. Yaşınız 34 müş bu yaşta neden ilişkinizi arkadaş ve aileden gizleme gereği duyuyorsunuz ki? Tekrar yazarsa açık olmayı isteyin böylece bütün sorun çözülür. Aile eskiye dönmesini istemez gibi gibi...

Yok alınmayın:) aynı durumdaydım, sizden farkı şu an evliyiz....
Konu sahibinin bunu kompleks yaptığını ,etraftan gizli ilişki yaşarken de fobi edindiğini düşünüyorum...yani yasak aşk takıntı yapıyor ya kimisinde,kıskançlığı bu yüzden gibi!
Cok cok coook mutlu olursunuz ins. : )
Yasi belkide 34 degildir.bilemedim.kesik kesik anlatiyor zaten.ama haklida olabilirsiniz.bosandigi icin kendini muhtac gibi hisseden hemcinslerimizin oldugunu düşünürsek.

Zaten daralttığınızın farkındasınız o konuda bir yorum yapmıyorum. Yaşınız 34 müş bu yaşta neden ilişkinizi arkadaş ve aileden gizleme gereği duyuyorsunuz ki? Tekrar yazarsa açık olmayı isteyin böylece bütün sorun çözülür. Aile eskiye dönmesini istemez gibi gibi...
Yine dönermi?? Çünkü en son beni sevdiğini söyledi..

Yine dönermi?? Çünkü en son beni sevdiğini söyledi..

bakın hep aynı soruyu sorup burada da adama yaptığınızı yapıp sık boğaz ediyorsunuz
size diğer yazılanları okuyor musunuz?
resmen takıntı olmuş sizde
başa çıkamayacağınız bir durumunuz mu var şu anda?
ne bileyim hamile misiniz mesela

Cok cok coook mutlu olursunuz ins. : )
Yasi belkide 34 degildir.bilemedim.kesik kesik anlatiyor zaten.ama haklida olabilirsiniz.bosandigi icin kendini muhtac gibi hisseden hemcinslerimizin oldugunu düşünürsek.
Konu da cımbız kullanmaktan sıkıldık:)
İnşallah sizinde mutlu olmanız dileğiyle...

Valla ben olsam donmezdim. Canıma kastım mi var ya, 24 saat telefon kamera açmak saka gibi. Adam resmen sizinle imtihanini vermiş. Kusura bakma da bence adam donmez. Dönerse de sen kabul etme zira psikopatliga doğru gidiyor ruhani halin.sana da onada yazik.rahat bırak adami ve bir silkelen kendine gel

Back