• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün düşün bulamadım sizce arkamdan ne işler çevrilmiş ?

Bence forumu meşgul etmeyin…yaptığınız ortada.
Ne sacmaliyorsunuz ? Bi uygulama reklamı yapınca benim kazancım ne olacak ?
Burada kafamı meşgul eden bi konu üzerine konuşuyoruz.
Lütfen konumu meşgul etmeyin.
Uğraşacak başka şeyler bulun, sıkıntınız varsa baska uğraşlar bulabilirsiniz.
Şaka gibi ya.
Bana site adı sorulmuş merak edilmiş bende söyledim.
Reklam amacim olsaydı başta yazardım adını.

ailenin takip etmesi garip. ya eski sevgili, ya eski sevgili adayı yada eskiden cok yakın arkadaştır. siizn arkanızdan oyun yapıp sizi kandırıp ellerine ne gececek? paranız mı var mesela sizle evlenip, sevgili olup kredi çektirip sizi dolandırıp kaçsınlar çete gibi. oyle bir şey değildir, eski hesabı olan biridir bence sibel aile de tanıdığına eklediğine göre.

Bu etiket yeni eklenen bir şey.
Bu kız da sevgilimi 2,5 ay önce aramış uygulamadan.
Bende öyle düşündüm eski sevgilin mi falan diye de sordum ama kesinlikle hayır tanımıyorum diyip duruyor.
Bu durumda siz yerimde olsaydınız napardiniz?
Bu kızlara yazıp rezil etmek istemiyorum kendimi bilemiyorum.
Sevgilim hiç önemsemiyor dahi bu konuyu o kadar önemsiz görüyor.
Yani belli ki orada bir şey dönmüş anne babanın işin içinde olacak kadar önemli bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum ama eğer çapkınlık yaptıysa bunun devamı gelecektir bence kızlarla yüz göz olmayın ama sevgiliyi yakın takibe alın bir müddet illaki başka bir açık verecektir.

Yani belli ki orada bir şey dönmüş anne babanın işin içinde olacak kadar önemli bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum ama eğer çapkınlık yaptıysa bunun devamı gelecektir bence kızlarla yüz göz olmayın ama sevgiliyi yakın takibe alın bir müddet illaki başka bir açık verecektir.
Bunlar sanki konuşup anlaşmışlar da beni bi yalana inandırmak istiyorlar gibi geliyor.
Anlam veremiyorum, içim içimi yiyor.
Gerçek ne ise onu öğrenemeyeceğim galiba.
Sevgilim ailesiyle tartışmış , o kız kim tanimadiginiz kişileri niye takip ediyorsunuz o yüzden biz tartışıyoruz aramız bozuluyor falan demiş.
Sanırım böyle gidecek öğrenemeyeceğim.

Ve anne ve babası bu kızı tanımıyormuş.
Bi insan tanımadığı birini niye takibe alır ki hadi onlar aldı kız niye takip eder ki ?
Hayır takip ettiği kişi sayısı da uçuk değil.

Selamlar,

Bir süredir düşünmekten kafayı yiyorum. Sizlerden fikir almak istiyorum.

1,5 yıldır ciddi bir ilişkim var. Aileler tanıştı, sevildiğimi biliyorum, hissediyorum ve ilişkimiz gayet güzel. Sevgilimden şüphelendiğim bir durum olmadı. Sosyal medyada takip ettiği kişiler belli. Telefonunu saklamaz, ben de alıp bakarım.

Ancak birkaç hafta önce, beni arayanların isimlerini sorgulama uygulamasında sevgilimin adıyla birlikte "Sibel" etiketini gördüm. (Sevgilimin adı Ahmet olsun, Ahmet Sibel şeklinde kaydedilmiş) Sevgilim iş yerinde bir Sibel olduğunu ve iş gruplarına ekli olduğunu söyledi. İçim rahat etmedi ve Instagram'da Sibel'i aradım. İlk sırada çıkan kişinin sevgilimin annesi tarafından takip edildiğini gördüm. Sevgilimden bu uygulamadaki sorgulamaların ekran videosunu istedim, attı. Bu sırada numarasını sorgulayan bir kızı (Handan) fark ettim. Handan'ın profiline baktım, sevgilimin yaşadığı ilin ismi profilde vardı ve Sibel ile arkadaşlardı. Sevgilim Handan'ı tanımadığını söyledi.

Sevgilimin ailesi Sibel'i Instagram'da takip ediyor, ama sevgilim tanımadığını söylüyor. Kardeşine sorduk, "bilmem, x’in sevgilisi" dedi. Bu sırada Sibel'in hesabı kapanmış. Kızın hesabını başka bir telefondan da kontrol ettim, gerçekten kapanmıştı. Sevgilim tanımadığını söylüyor ama kızın hesabının kapanması ne demek?

Sevgilime kızın hesabının kapandığını söylediğimde, bunu onunla bir ilgisi olup olmadığını sordum. Sinirlendi ve ona güvenmediğimi söyledi. Yanıma gelmek için bilet aldığını ve bu meseleyi çözmek istediğini söyledi ama nasıl çözüleceği konusunda bir fikrim yok. Kızın hesabı kapanmış ama arkadaşının hesabı hâlâ duruyor. Arkadaşına mesaj atıp gerekeni yapacağımı söyledim ve o da 'yap' dedi. Ne istediğimi yapmamı ama pişman olacağımı söylüyor. Eğer sakladığım bir şey olsaydı, senin o ismi araştıracağını bildiğim halde o videoyu sana atmazdım, dedi.

Ailesiyle henüz konuşup bu kızı nereden tanıdıklarını soramadım.Eve geçince arayacağım ve onlara bu soruyu soracağım. Beynim yanmış durumda. Ayrılmayı düşünüyorum, niyetim bu yönde. İçimdeki şüphelerle devam edemem ama bir yandan da fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce arkamdan neler dönüyor? Şimdiden teşekkürler.
Bu yaşıma geldim herhangi bir uygulamadan beni arayan numaraları başkaları nasıl kaydetmiş diye sorgulamak aklımın ucundan geçmez. İlişkinizde güven varmış gerçekten.

Evet uygulama Getcontact.
Milletin sizi nasıl kaydettiği görünüyor.
Sevgilimi orada biri -Ahmet Sibel şeklinde kaydetmiş bende sevgilime sordum.
İş yerinde Sibel diye birinin olduğunu iş gruplarında ekli olduğunu söyledi.
Cevaba tatmin olmadım.
Sevgilimden uygulamada onu kimler sorgulamış kısmını ekran atmasını istedim orada tanımadığım bi kız vardı ismi Handan soyadı da vardı.
İnstagramdan araştırdım buldum ve Sibel diye bi kızla yakın arkadaş olduklarını gördüm.
Bu Sibel’in etiketteki Sibel olduğunu düşündüm.
Profiline baktığımda Annesi Babası ve kardeşi tarafından takip edildiğini gördüm.
Sevgilime sordum tanımıyorum dedi.
Bu Sibel iş yerindeki Sibel değil dedi.
Ailen neden takip ediyor dedim ? Sen tanımıyorsun dedim.
Kardeşini arayıp sordu bende duyuyordum bu arada.
Kardeşi tanıdığım birinin sevgilisi dedi.
Ailen ne alaka takip ediyor dedim ?
Öne çıkanlardan görüp takip etmişlerdir falan filan dedi.
Yine cevap alamadım gibi bisey oldu.
Ve o Sibel’in hesabı bugün kapandı.
Tesadüf olamaz herhalde diye düşündüm.
Hesabını kapatması.
Her şeyin bu denli üst üste gelmesi kafam karmakarışık.
Ben de 4 sene önce bir arkadaşımın arkadaşının numarasını aynen sizzin dediğiniz gibi Ayşe Mehmet olarak kaybetmiştim yani aklımda Ayşe' nin tanıştırdığı Mehmet diye kodlamak için. Mehmetle de artık samimiyiz ama hala numarası o şekilde kayıtlı, duzeltmedim. Ayşe ile Mehmet arasında da bir duygusal ilişki olması mümkün değil. Mehmet'in eşi de sizin gibi araştırırsa çocuk mümkün değil açıklayamaz. Sizin durum da böyle olabilir

Evet uygulama Getcontact.
Milletin sizi nasıl kaydettiği görünüyor.
Sevgilimi orada biri -Ahmet Sibel şeklinde kaydetmiş bende sevgilime sordum.
İş yerinde Sibel diye birinin olduğunu iş gruplarında ekli olduğunu söyledi.
Cevaba tatmin olmadım.
Sevgilimden uygulamada onu kimler sorgulamış kısmını ekran atmasını istedim orada tanımadığım bi kız vardı ismi Handan soyadı da vardı.
İnstagramdan araştırdım buldum ve Sibel diye bi kızla yakın arkadaş olduklarını gördüm.
Bu Sibel’in etiketteki Sibel olduğunu düşündüm.
Profiline baktığımda Annesi Babası ve kardeşi tarafından takip edildiğini gördüm.
Sevgilime sordum tanımıyorum dedi.
Bu Sibel iş yerindeki Sibel değil dedi.
Ailen neden takip ediyor dedim ? Sen tanımıyorsun dedim.
Kardeşini arayıp sordu bende duyuyordum bu arada.
Kardeşi tanıdığım birinin sevgilisi dedi.
Ailen ne alaka takip ediyor dedim ?
Öne çıkanlardan görüp takip etmişlerdir falan filan dedi.
Yine cevap alamadım gibi bisey oldu.
Ve o Sibel’in hesabı bugün kapandı.
Tesadüf olamaz herhalde diye düşündüm.
Hesabını kapatması.
Her şeyin bu denli üst üste gelmesi kafam karmakarışık.
Ben de 4 sene önce bir arkadaşımın arkadaşının numarasını aynen sizin dediğiniz gibi Ayşe Mehmet olarak kaybetmiştim yani aklımda Ayşe' nin tanıştırdığı Mehmet diye kodlamak için. Mehmet'le de artık samimiyiz ama hala numarası o şekilde kayıtlı, düzeltmedim. Ayşe ile Mehmet arasında da bir duygusal ilişki olması mümkün değil. Mehmet'in eşi de sizin gibi araştırırsa çocuk mümkün değil açıklayamaz. Sizin durum da böyle olabilir

Ben de 4 sene önce bir arkadaşımın arkadaşının numarasını aynen sizin dediğiniz gibi Ayşe Mehmet olarak kaybetmiştim yani aklımda Ayşe' nin tanıştırdığı Mehmet diye kodlamak için. Mehmet'le de artık samimiyiz ama hala numarası o şekilde kayıtlı, düzeltmedim. Ayşe ile Mehmet arasında da bir duygusal ilişki olması mümkün değil. Mehmet'in eşi de sizin gibi araştırırsa çocuk mümkün değil açıklayamaz. Sizin durum da böyle olabilir
Ya hadi o etiketi de geçtim sorun burada ailenin o kızı takip edip tanımıyorum demesi.
Neden anne ve babası tanımıyorum diyor ve takip ediyor.
O kız neden tanımadığı insanları takip ediyor çok saçma.
Bu noktada kandırıldığımı düşünüyorum.

Ne sacmaliyorsunuz ? Bi uygulama reklamı yapınca benim kazancım ne olacak ?
Burada kafamı meşgul eden bi konu üzerine konuşuyoruz.
Lütfen konumu meşgul etmeyin.
Uğraşacak başka şeyler bulun, sıkıntınız varsa baska uğraşlar bulabilirsiniz.
Şaka gibi ya.
Bana site adı sorulmuş merak edilmiş bende söyledim.
Reklam amacim olsaydı başta yazardım adını.
Daha önce bu kızla ilgili yine konu açtınız ve adı Sinem'di. Bu aynı kız mı yoksa tesadüfen aynı zamanda hem Sinem hem Sibel mi yazdı sevgilinize?

Ya hadi o etiketi de geçtim sorun burada ailenin o kızı takip edip tanımıyorum demesi.
Neden anne ve babası tanımıyorum diyor ve takip ediyor.
O kız neden tanımadığı insanları takip ediyor çok saçma.
Bu noktada kandırıldığımı düşünüyorum.
Burası şüphe verici, haklısınız. Belki ailesi herkesi ekleyen kişiler, bilemedim 🤷🏻‍♀️

Daha önce bu kızla ilgili yine konu açtınız ve adı Sinem'di. Bu aynı kız mı yoksa tesadüfen aynı zamanda hem Sinem hem Sibel mi yazdı sevgilinize?
İsimleri aynı ben aynı kız olduklarını düşünüyorum.
Hatta bu konu o yüzden bu kadar büyüdü.
Ben isimleri aynı olduğu için mesaj atan kızın bu Handan’ın arkadaşı olduğundan şüphelendim.
Ama sevgilim iş yerinden diyor o kız isim benzerliği o değil diyor.

Bunlar sanki konuşup anlaşmışlar da beni bi yalana inandırmak istiyorlar gibi geliyor.
Anlam veremiyorum, içim içimi yiyor.
Gerçek ne ise onu öğrenemeyeceğim galiba.
Sevgilim ailesiyle tartışmış , o kız kim tanimadiginiz kişileri niye takip ediyorsunuz o yüzden biz tartışıyoruz aramız bozuluyor falan demiş.
Sanırım böyle gidecek öğrenemeyeceğim.
Bu mesaja kadar tesadüftür diye düşünüyordum. Yahu hadi diyelim bir kişi tanımadığı birini takip etti, hadi ikinci de takip etti ama tanımadıkları birini aile üyelerinin üçü birden neden takip etsin? Diyeceğim o ki sevgilinizin tanımadıkları halde maaile Sibel denen kızı takip ettiklerine sizi ikna etmeye çalışması bana da işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşündürdü.

Hayır isimleri örnek olarak veriyorum.Bu isimler gerçek isimler değil zaten..🌸
Onu kastetmedim, ayni insan oldugunun farkindayim.

Sormaya calistigim birkac aydir donen bir mesele anladigim kadariyla, bu ikisi ayni kisiyse nasil aylardir cozemediginizi, neyi surdurdugunuzu anlamaidm.

Bir de bu konuda yazarken sanki birseyler yeni farketmissiniz gibi yazmissiniz, sevgilinizin birkac gündür aciklama yapmak icin gelmesini bekliyorsunuz, ee adam aylardir gelip aciklama yapmadi mi?

Back