• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğru düzgün bana mesaj atmıyor, vakit ayırmıyor akşam eve gelip dinlendikten sonra da oyun oynuyor ne yapmam lazım?

user27266363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
10
9
1
Arkadaşlar merhaba. Şuan da gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var. Beni seneler önce seven birisi vardı red ettiğim. Bu olay olduktan sonra kendisi hayatımdan çıktı. Ben kendi hayatıma yöneldim, o kendi hayatına yöneldi.

Aradan 2 sene geçti ve biz bi ortamda denk geldik. Akşamına da bana mesaj attı kendisi zaten o atmasaydı ben atardım çünkü görünce ne kadar özlediğimi fark ettim. Sonrasında baş başa buluştuk ve her şeyi konuşup sevgili olduk. Seneler içerisinde kimseyle olmamış nedenini sorduğumda “içimde bi yerlerde hala seninle olma isteği vardı” dedi. Hani beni o kadar ulaşılamaz bir konuma sokmuş kendisi.

Halbuki böyle bir kız değilim. Yüksek isteklerim yok. Sadece maneviyata fazla önem veriyorum. İzlediğim filmler olsun, kitaplar olsun bana davranış şekli açısından epey yüksek kriterlere sahibim anlayacağınız. Zaten beni tanıyıp, bilen biri.

Herneyse çokta uzatmak istiyorum biz yaklaşık 2 haftadır sevgiliyiz ve 3 kez buluştuk. Bu kadar az olmasının nedeni benim kpss sınavına hazırlanıyor olmam. Ve aileme de anlatamadığım için buluşmaya giderken hep bir bahane ürettim. Sınav senesi olduğundan istemiyorlar ve oldukça netler. O da işte çalışıyor. (İş yerindekiler ailesi falan benden haberleri var) gün içinde çok az konuşuyoruz. Akşam eve gelip dinleniyor, yemeğini yiyor falan zaten ben sık boğaz etmiyorum. Ama akşam 12-1 oluyor artık doğal olarak haber bekliyorum ondan ama “Ya özür dilerim reels izlemeye dalmışım diyor ya da oyun oynadığını söylüyor.” Bir keresinde de arkadaşlarıyla dışarı çıktı akşam ve bana haber vermeyi unuttu. Belli etmesem de sorun değil dedim. Sonuçta onu da anlayışla karşılıyorum henüz alışamamış olması normal. Fakat konuşacağımız şeyler varsa bile anlatacağım şeyler hepsine hevesim kaçıyor o böyle yaptıkça. Hani oyun oynamak yerine benimle sohbet etse gönlüm olacak. Gerçekten bu durumu açmaya çalıştım biraz ama yok. Olmuyor yani.

Belki de ben onun için bir hedeftim ve ulaşınca sıkıldı. Bunu dememin sebebi fazla ileriye gitmedik. Sarıldık ve öpüştük ama bunlar bile benim için büyük şeylerdi. Buluştuğumuzda hiçbir sorun olmuyor. Kaliteli vakit geçiriyoruz. Ama telefonda böyle.

Gerçekten bilmiyorum. Bir erkek neden bu şekilde davranır? Ya da bunları demesinin sebebi nedir? Niyetini nasıl anlayabilirim ne yapmam gerekiyor lütfen bana akıl verin.

Ama akşam 12-1 oluyor artık doğal olarak haber bekliyorum ondan ama Ya özür dilerim reels izlemeye dalmışım diyor ya da oyun oynadığını söylüyor.
Benim çok yoğun bir iş tempom vardı o zaman bile işten gelip yemek yer yemez sevgilime vakit ayırırdım. Ben de oyun oynayan biriyim ama sevgilimle konuştuktan, ona vakit ayırdıktan sonra oynuyorum. Ya da diyelim ki reals videoları izliyorum, hoş bulduğum videoları ona da atarım ki aramızda bir paylaşım olsun. Sana vakit ayırmaması büyük problem.

Benim çok yoğun bir iş tempom vardı o zaman bile işten gelip yemek yer yemez sevgilime vakit ayırırdım. Ben de oyun oynayan biriyim ama sevgilimle konuştuktan, ona vakit ayırdıktan sonra oynuyorum. Ya da diyelim ki reals videoları izliyorum, hoş bulduğum videoları ona da atarım ki aramızda bir paylaşım olsun. Sana vakit ayırmaması büyük problem.
Haklısınız. Ben de çalışma hayatını görmüş geçirmiş biriyim bu yüzden biliyorum ki gece uyumadan önce bile en azından yarım saati oluyor insanın. Tek mesajla günü sonlandırmak absürt geliyor bana bu yüzden. Anlam kazandırmaya çalışıyorum belki akıl yürütebilirim bu şekilde, ona göre de bir yol izleyeceğim.

Merhabalar.
Ben fırını olan biriyle sevgiliydim. Kendi dükkanları ama imalatada girip çalışıyor. Çoğu zaman kasaya bakıyordu. Yaşlarımız ben 23 o da 25. Çok yoğun çalışıyor.
İlk başlarda çok ilgiliydi. Ben dışardayken bir yolunu bulup yanıma çıkıp gelen biriydi. 2 ayı devirdik. 7 martta 3.ayımıza girecektik.
Neyse konuya gireyim son zamanlarda sık sık kavga eder olurduk ama hemen hallolurdu. Ben bazen çok sık boğaz ederdim. Sıkıp bunalttığım doğru evet . Sonradan ilgisizleşmeye başladı. Aynı mahallede oturuyoruz ama bazen buluşamıyorduk ama akşam arkadaşlarına vakti oluyordu üzülüyordum kavga çıkarıyordum. Gönül koyduğum çok oldu. Şehir dışına çıkacaktı ablası ile beraber ve ben ona yolda yesin diye poğaça yapmıştım. O günde amcası hastanede yatıyordu. Orada olduğu için babasının havalimanına bırakacagını soyledi. Bende huzursuz oldum aynı mahalledeyiz ya bakmaya gittim. Ve birde ne göreyim onu mahallede arabaya binerken gördüm. O kadar şey hazırladım ve 2 dk yanıma gelmedi üzerine babam bırakacak diye yalan söyledi. Neyse neden yalan söyledin dedim. Vaktim yoktu üzülme diye söylemek istemedim dedi. Bunuda alttan aldım…Üzülmemi istemiyormuş neyse dedim.Şehir dışına çıktılar ablasının sınavı için. Bazı sınavlar şehir dışında oluyormuş mülakat tarzı. Ben bekledim ki beni daha sık arasın daha çok yazsın. Fakat öyle olmadı. Aramızda bi uzaklık vardı ve ben durup durup ağlıyordum. Sonra İstanbula geçtiler ablası ile beraber. İstanbulda evli ablası yaşıyor onların yanına geçtiler. Ben o gün günaydın yazmıştım güzel bir şekilde uzatarak “günaydınnn😘” şeklinde. Bir baktım uyanmış ve instaya girmiş aktif gördüm. İyice üzüldüm. Nasıl yani dedim ben günaydın yazmışım o instaya giriyor. Aradan 40-50 dk geçti “günaydın yavrum” yazdı. Soğukluk olarak bakıldığı zaman bir sorun yok ama ben hissediyordum aramızda bi soğukluk vardı. Neyse o gün ben yapamadığımı çok yıprandığımı söyledim ve bitirmek istedim.
Daha sonra pişman oldum. Duygusallığıma denk geldiğini bitirmek istemediğimi söyledim. Çok dil döktüm bitmemesi için ama onun bana son mesajı şu oldu “Kendine iyi bak inşallah benden daha iyi insanlar çıkar karşına Allah’a emanet ol ben bitirmek istiyorum”
Çok kötü oldum. Asla bitirmesini beklemiyorken. Tek istediğim kaybetme korkusu yaşatmaktı. İnanın bana ilk zamanlar çok üzerime düşerdi. Aşırı iyiydik ama sonradan git gide umursamaz olmaya başladı. Benimde hatalarım var çok sıktım ve bunalttım…Ayrıldıktan sonra aradan 2 gün geçti
Bugünde selam nasılsın yazdım. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derdin yüz yüze gelmek istemiyor olabilirsin ama yinede son bir kez konuşsak” yazdım.
Onu kaybetmek istemiyorum 🥺 Her şeye rağmen çok seviyorum. Sırf sıktım bunalttım diye bitirmiş olabilir mi tamamen…
Bu konuyla tıpatıp aynı sizin durum. Hatta belki siz aynı üyesiniz. Aynı üye değilseniz buraya yazılan yorumları okuyun umarım aklınız başınıza gelir şu saçma sapan erkeklere prim vermeyin.

Peki sen hiç mesaj atıyor musun? Attığında dönüyor mu? Aradığında açıyor mu?
Zamanında reddetmişsin. Belki de şimdi senden bir adım, ilgi bekliyordur. ¿
Not: 2 yıldır senin gibi birini bekledim kısmı bana biraz abartı geldi 😅
Senin gibi biri değil de. Anlatmaya çalıştığı şey başkasıyla denemesi için bayağı tavsiye vermişler. Konuşmuş ama olmamış yani yapamamış, Çünkü içimde bir yerlerde hala seninle olma umudu vardı dedi. Yani bu yüzden tam anlamıyla olmamış ondan bahsediyor. Bu arada bugün buluştuk ben aklıma takılan her şeyi anlattım. Onun dışında başkaları olduğundan falan şüphe ediyormuş, çevresi sağ olsun. Güzel kızsın, korkuyorum falan dedi. Bende bir daha böyle şeyler düşünmemesi gerektiğini vesayre anlattım. Onu da anlıyorum fakat önceden de ben aynı kişiydim. Sadece dış görünüş olarak güzelleştim farkındayım bende bu durumun ama bu yüzden güvensiz hissetmesi de aşırı saçma geldi. Bu arada aramalarıma dönüyor, ben yazdığımda cevap veriyor sadece dediğim gibi akşam vakitlerini başka şeylere harcıyor.

Bence güzel kızsın korkuyorum un alt metni şu, şuraya gitme, şunu sürme, şunu giyme böyle uzar da gider. Kendi özgüvensizliğini seni kısıtlayarak gidermeye çalışacak diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba. Şuan da gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var. Beni seneler önce seven birisi vardı red ettiğim. Bu olay olduktan sonra kendisi hayatımdan çıktı. Ben kendi hayatıma yöneldim, o kendi hayatına yöneldi.

Aradan 2 sene geçti ve biz bi ortamda denk geldik. Akşamına da bana mesaj attı kendisi zaten o atmasaydı ben atardım çünkü görünce ne kadar özlediğimi fark ettim. Sonrasında baş başa buluştuk ve her şeyi konuşup sevgili olduk. Seneler içerisinde kimseyle olmamış nedenini sorduğumda “içimde bi yerlerde hala seninle olma isteği vardı” dedi. Hani beni o kadar ulaşılamaz bir konuma sokmuş kendisi.

Halbuki böyle bir kız değilim. Yüksek isteklerim yok. Sadece maneviyata fazla önem veriyorum. İzlediğim filmler olsun, kitaplar olsun bana davranış şekli açısından epey yüksek kriterlere sahibim anlayacağınız. Zaten beni tanıyıp, bilen biri.

Herneyse çokta uzatmak istiyorum biz yaklaşık 2 haftadır sevgiliyiz ve 3 kez buluştuk. Bu kadar az olmasının nedeni benim kpss sınavına hazırlanıyor olmam. Ve aileme de anlatamadığım için buluşmaya giderken hep bir bahane ürettim. Sınav senesi olduğundan istemiyorlar ve oldukça netler. O da işte çalışıyor. (İş yerindekiler ailesi falan benden haberleri var) gün içinde çok az konuşuyoruz. Akşam eve gelip dinleniyor, yemeğini yiyor falan zaten ben sık boğaz etmiyorum. Ama akşam 12-1 oluyor artık doğal olarak haber bekliyorum ondan ama “Ya özür dilerim reels izlemeye dalmışım diyor ya da oyun oynadığını söylüyor.” Bir keresinde de arkadaşlarıyla dışarı çıktı akşam ve bana haber vermeyi unuttu. Belli etmesem de sorun değil dedim. Sonuçta onu da anlayışla karşılıyorum henüz alışamamış olması normal. Fakat konuşacağımız şeyler varsa bile anlatacağım şeyler hepsine hevesim kaçıyor o böyle yaptıkça. Hani oyun oynamak yerine benimle sohbet etse gönlüm olacak. Gerçekten bu durumu açmaya çalıştım biraz ama yok. Olmuyor yani.

Belki de ben onun için bir hedeftim ve ulaşınca sıkıldı. Bunu dememin sebebi fazla ileriye gitmedik. Sarıldık ve öpüştük ama bunlar bile benim için büyük şeylerdi. Buluştuğumuzda hiçbir sorun olmuyor. Kaliteli vakit geçiriyoruz. Ama telefonda böyle.

Gerçekten bilmiyorum. Bir erkek neden bu şekilde davranır? Ya da bunları demesinin sebebi nedir? Niyetini nasıl anlayabilirim ne yapmam gerekiyor lütfen bana akıl verin.
Bir erkeğe kafa yorup değiştirmeye çalışma,doğru erkek zaten bu düşüncelere sokmaz

Bence güzel kızsın korkuyorum un alt metni şu, şuraya gitme, şunu sürme, şunu giyme böyle uzar da gider. Kendi özgüvensizliğini seni kısıtlayarak gidermeye çalışacak diye düşünüyorum

Ay ne alakası var ya kendi özgüvensizliğini sana yansıtıyor. Çok sığ bir kafa yapısı var. Bununla olmaz uzun vadede üzülürsün.
Gerçekten ilk defa böyle bi durumun içerisindeyim. Zaten çok yakın olduğu arkadaş çevresinde bir erkek arkadaşı var. Zamanında en yakın arkadaşlarımdan birisi olmuştu. Friendzone muhabbetleri olduğu için bazı sebepler de eklenince küstük. Beni tanıyordu ama eskiden. Ben oldukça değiştim zaman içerisinde. Ona gaz veren de o. Bugün ağzını aradım ve buradan anladım ki sözde aptallar dolduruyor kafasını. Bu olaya da aşırı nefret doluyum. Asla da buluşmam hiçbirisiyle üçüncü kişileri ilişkime alet edilmesini istemiyorum. Yoksa onun aklında böyle şeyler yoktu. Onlarla konuşarak bu kafa yapısına geçmiş. Etek giydiğimde hava soğuk diye diyorum falan da dedi. Ben böyleyim bu şekilde kabullendin beni dedim. Gerçekten de dekolte falan seven birisiyim, yakışıyor da neden giymeyeyim ki insanlar için. Aşırı saçmalıklar dönüyor. Daha kaçıncı hafta trajikomik olaylar dizisi.

Vazgeçilemeyecek bir tarafı olmayan biri yani ayrıl gitsin ne diye kafa yoracaksın. Hava soğuk diye etek giyme diyordur eminim 🤦🏻‍♀️ Bir arkadaşımın da öyle bir sevgilisi vardı çocuk en son kızın kirpik kıvırmasına da karışıyordu ne gerek var yapma diye. Pantolonun dar diyordu.

Elini kolunu çek yokluğunu hissederse senin değilse doğru yoldasın.

Seneler içerisinde kimseyle olmamış nedenini sorduğumda “içimde bi yerlerde hala seninle olma isteği vardı” dedi. Hani beni o kadar ulaşılamaz bir konuma sokmuş kendisi.

Hic bir erkek/kadin hayatindan ciktigi hic bir iletisimde bulunmadigi birini belki sevgili oluruz diye senelerce kendini kapatip beklemez. 😄 Ciddi mental sorunlari olan bir tip degilse ki oyle bir takinti seviyesinde olsa hayatinizdan cikmazdi.

Burda sevgili bulamiyorum diye kadinlar bile 50 tane konu aciyorken bu erkeklerin kadin icinde yüzdüğünü mü saniyorsunuz?
Kendimi eşime sakladim cinsellik yaşamadim diyen erkeklerin buyuk kismi yaşayamadigi icin yaşamiyor saklamaktan degil.
Ya da sevgili bulamadigi icin olmuyor sizin hatiranizi beklediginden değil.

Bu minnak ağız numaralara göre değerlendirmeyin boşuna kafaniz karisiyor. 🙄

Konusmamaniz icin bir engel var mi? Yok. Oyun oynamak gibi her zaman yapabilecegi seyleri sizin önunuze koymus. Sizinle konusasi gelmiyor, keyif almiyor. Demek ki pekte sevmiyor. Fazla guvenmeyin.

Seven erkek 2 sn bile olsa görmeden yapamıyor inan bana. Hep böyle okurdum ne olduğunu anlamlandıramazdım çünkü hiç sevilmemişim. Sonra ehline denk gelince anladım seven erkek her hareketi ile belli ediyor. Şüphe varsa sevgi yoktur. Kadınlar hisseder.

Back
X