Sevgilim Benden Vazgectimi??

Emine Yol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
58
0
1
43
Merhaba
Benim 7 aylık bir ilişkim vardı. İlk önce iyi bir şekilde devam ediyorduk, fakat sonradan sevgilim benden önce yakın arkadaşıma normal bir arkadaş olarak mesajlar attığını kendisi söyler. Bundan sonra şüphelerim büyümeye başladı. Yakın arkadaşıma sordum böyle bir şey olmadığını bir kaç defa mesaj attıklarını belirtti. Ayrıca arkadaşım ikimizin sevgili olduğunu bilmiyor. Daha sonra Whatsapp, Facebook ve Viber'de ikisi aynı anda online olma durumları vardı. Bu yüzden kavgalar, tartışmalar ve sıkıntılar yaşamaya başladık. Sevgilime neden aynı zamanda online olduklarını ve benimle konuştuğunda kız arkadaşım online olduğunda yoğunlaşmasının bozulduğunu onamı yazdığı konusunda uyarıyordum. Daha sonra bu konu bende bir sorun olmaya ve büyümeye başladı. Bu yüzden sevgilimle 24 saat telefonda kalmayı istedim ve konuşamıyorsa bile telefonu açık bırakmasını. Hatta akşamları kamerayı açık bırakmasını sabaha kadar benimle kalmasını isterdim ve bunu yapardı. İnternet gittiğinde veya bir şey olduğunda onu suçlardım sen bilerek kapatın, başkasınamı yazıyordun, konuşuyordun o uyurken bile kavga ederdim onunla. Böyle bir şey yok derdi, yeter lütfen derdi. Ama ben bir türlü bu şüphelerimi bir tarafa bırakamadım. Bazende işi olduğunda neden aramadığını, neden böyle yaptığını ve küsmüşlerim bile oldu. Ama bu iki gündür sevgilim sanki değişmeye başladı, gergin olma durumları, moralsizlik vb. Ona değiştiğini söyledim yok böyle bir şey diyordu. Benden sıkıldınmı bunaldınmı diye soruyordum yok diyordu. Çok aşırı gittiğimizi bütün gün telefonda kalma durumlarının doğru olmadığını belirtir ben itiraz ederdim. En son yakın arkadaşının düğünü için ailesinin yanına gider. Aileside son zamanlarda ona eski sevgilisine dönmeyi söylerler. Bunu kendisi anlattı bana, o akşam yine neden sabaha kadar benimle telefonda kameralı kalmak istemedi diye kızdım, ailesinin ilişkimizden haberi yok, birisi görür iyi olmaz dedi ve kavga başladı ve kavga sabahta devam etti beni aradığında. Kendisi bu şekilde yürümüyeceğini. kendisine güvenmediğimi ve bu konunun artık ikimizi yıprattığını, bütün gün telefonda kalma, konuşmayıda kısıtlayacağını ve karşı çıktığımda bir kaç gün ara vermek ve düşünmek istediğini, çünkü çok kez bu konuyu tartıştığımızı bir neticeye varmadığımızı belirtti. İkimizin düşünmesi gerektiğini söyledi, ben yalvardım hayır dedim yapma dedim. Tamam akşam konuşuruz dedi. Sonra mesaj attı işlerinin olduğunu sonra beni arayacağını söyledi. Bütün akşam aramadı bende ona tamam artık konuşma diye mesaj attım. Mesajımı açmadı gözüküyor, ve bu iki gündür beni ne aradı ne sordu. Acaba ailesinin söylediği kızamı gönül verdi?? Biiyorum bende hatalıyım çok sıkıştırdım onu hemde çok. şüphelerim ve güvensizliğimden dolayı her iki günde bir kavga ederdik ama sonradan sakinleşirdik fakat ogün sevgilim sinir tavırlarıyla ara verme kararını verir, aksilik tutmaya başlar. Sanki benden öç alıyormuş gibi yaklaşttı. Keşke o son mesajı yazmasaydım ya, onu o kadar sıkıştırmasaydım, baskı uygulamasaydım şimdi çok üzülüyorum. o benden kızgın olmadığını bu konunun kendisini daraltığını ve beni halen sevdiğini söyledi. Ben onu seviyorum şimdi ne yapmalıyım, acaba yine bana geri dönermi?

YAŞ kaç ?

Adamı darlamışsınız ya.

Oda iyi dayanmış 7 ay
Sizin şuanda tek yapmanız gereken sıktığınızı ve hatanızı anladığızı anlatan bir nevi özür mesajı.
Ardından beklemeniz aramazsa geçmiş olsun oluruna bırakmanız sonrası için en doğrusu.

oda az değildi, bazen beni kıskandırmak için değişik şeyler yapardı, kendiside dikkat etmedi o kadar çaba sarfetmedi
Valla ben onu bunu bilmem.
Durumun nickinle müsemma
''Emine yol'' vermiş bu adam sana.
24 saat telefon açık kalsın ne demek bacım allasen ?
Kamera açık kalsın ne demek ?

Ay ben daraldım adam iyi dayanmış. Kendine de yazık bu kadar güvensiz olma. Güvenmiyorsan da hayatı ikinize de zindan etme. Bu nedir ya?

Çok doğru kendimide karşıdakini baya yıpratım, önemli olan yeni bir sayfa açmaktır eğer dönerse tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…