Sevgilim Benden Vazgectimi??

Ablacım kocaman kadınsın ne bu ergen tavırlar ya? Bir erkek bana bu denli güvenmese direkt ayrılırdım adam iyi dayanmış. Arkadaşından şüphelenecek ne yaşadınız ki?

Bir de yalvarmışsın adam iyice cepte görmüştür seni.

Adami baymissin o da arkasina bakmadan kacmis. Normal ama ben bile bayildim burda baskidan.

Ben özür mesajı yazmam, çünkü beni geri arayıp konuyu konuşacaktık yapmadı. Her zaman benmi özür mesajlarını yazmalıyım yada altan almalıyım.. bu sefer yazmam bir şey. Onu sevdiğimi biliyor bu yeter..

Sonuna kadar okuyamadım. İçim daraldı. Çok gençsiniz daha. Hayat geçmez böyle...

Ben bunca yıllık kocam cocuklarımn babası boyle yapsa ıkı dk cekmem soylıyım. nerde kaldı elın kızını nıye ceksın adam?
ıyıce bı dusun bence sen yaptıklarını bır daha aynı hataları yapma eger gerı donerse.

Yakın arkadaşın neden bilmiyor sevgilin olduğunu?Neden gizledin?

Sabaha kadar kamera açmak nedir?34 yaşın olgunluğunda bir kadına bu yakışıyor mu?

Önce kendinle ilgili sorunları düzeltmelisin.Sevgilin dönse bile,sen bu tavırlara devam edersen yine olmaz.Bin kere dönse milyon kere kaçar.

Bu yaptıklarınla herhangi bir şeye engel olamazsın.Adamın üstüne bir çip takmadığın kalmış.

Bu kadar uğraşmak yorar insanı yahu.Akışına bırak.Nefes alsın.Sen de nefes al.24 saat adam takip etmeyle ilişki mi yürür.

34 yasinda misin ciddi misin.trol olmali.
Butun gece sabaha kadar goruntulu arama acik kalsin diyen kocaman bir kadin dusunemedim.
Hayir arkadasinla yazisiyor konusuyor olsa zaten ayrilirdi senden degil mi?
Yine iyi sabirliymis.bana her dakika tel acik kalacak whatsapta niye onlinesin gece sabaha kadar gorecegim diyen biri olsa bir saniye durmam yaninda

o zaman neden ne yapmalıyım diye konu açıyorsunuz?
hatalı olan sizsiniz, yapabileceğiniz tek şey de hatanızı anladığınızı anlamasını sağlamak
gerçi ben olsam inanmazdım, o ayrı

Bu adam dönmez dönmemeli. Her ikiniz içinde iyi olan bu. Net..
Neden dönmemeli?? dönmesini istiyorum. Onu çok seviyorum, oda beni sevdiğini söyledi son olarak, ben bu baskıyı kaldıracam bu şekilde olamaz. Ben sordum benden bıktımı yok dedi,, neden şimdi bu şekilde davrandı bilmiyorum.

Ay Emine inan biz de anlamadık :)

Bazı nedenlerden dolayı konuyu açamadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…