- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
bende onu sorucaktım :)e bu tuvalet banyo işlerini nasıl hallediyorsunuz?? sıkıntı çünkü ya banyoya gittiğinde sizi aldatırsa? bunlarıda düşünün lütfen te allahım
YAŞ kaç ?
Adamı darlamışsınız ya.
Oda iyi dayanmış 7 ay
Sizin şuanda tek yapmanız gereken sıktığınızı ve hatanızı anladığızı anlatan bir nevi özür mesajı.
Ardından beklemeniz aramazsa geçmiş olsun oluruna bırakmanız sonrası için en doğrusu.
Peki bacı.Ben özür mesajı yazmam, çünkü beni geri arayıp konuyu konuşacaktık yapmadı. Her zaman benmi özür mesajlarını yazmalıyım yada altan almalıyım.. bu sefer yazmam bir şey. Onu sevdiğimi biliyor bu yeter..
Ben özür mesajı yazmam, çünkü beni geri arayıp konuyu konuşacaktık yapmadı. Her zaman benmi özür mesajlarını yazmalıyım yada altan almalıyım.. bu sefer yazmam bir şey. Onu sevdiğimi biliyor bu yeter..
Neden dönmemeli?? dönmesini istiyorum. Onu çok seviyorum, oda beni sevdiğini söyledi son olarak, ben bu baskıyı kaldıracam bu şekilde olamaz. Ben sordum benden bıktımı yok dedi,, neden şimdi bu şekilde davrandı bilmiyorum.Bu adam dönmez dönmemeli. Her ikiniz içinde iyi olan bu. Net..
Ay Emine inan biz de anlamadık :)Neden dönmemeli?? dönmesini istiyorum. Onu çok seviyorum, oda beni sevdiğini söyledi son olarak, ben bu baskıyı kaldıracam bu şekilde olamaz. Ben sordum benden bıktımı yok dedi,, neden şimdi bu şekilde davrandı bilmiyorum.
Bazı nedenlerden dolayı konuyu açamadık..34 yaşında koca kadınsın neden gizli saklı ilişki yaşıyorsun? arkadaşın bile bilmiyor
e bu adamda o civardadır ailesi neden bilmiyor?
neden ergen gibi takılıyorsunuz?
tel in sabahlara kadar açık olmasına değinmiyorum bile..
Evli ya da boşanmak üzeremisiniz?Bazı nedenlerden dolayı konuyu açamadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?