• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek boşanmak?..Bu adam ne istiyor!..

Malesef bazı erkekler aşırı geçmiş takıntılı yaşıyor.
Herkesin de yazdığı gibi sizin çok büyük hatanız var.
Ve üzgünüm bugün barışsanız ömür boyu bu şekilde helak olursunuz.
Bir süre sonra sizi kimse ciddiye almamaya başlar.
O zaman derdiniz katlanır.
Bence uyacağınız şey şeytan değil hayırlısı..

çatlak testiyle su içilmez, duvar olmayan tuğlaya da ev denilmez...siz içinizle 30 yıl belki 70 yıl emek vereceksiniz ama adam yaşlıyken bile gelip size eskilerinizle gelecek...çünkü onun yolu ,kurtuluşu ,lafı, kendini koruması ordan, beslendiği yer ordan...üzgünüm ama kocanız sağlam maldan yapılmamış yamalı...ondan insanlık adamlık beklemek boşuna ....aldatıp bunun pişmanlığını yaşayıp evliliğine dönen insanlar var hatta bununla ilgili mehmet sungur un bizzat kendi kitabı var hatta kendisi ....eşinizde olgunluk gerçekçilik göremedim....babalık yapacak kocalık yapacak bi olgunluğu yok...daha hala ergenlik dönemini yaşıyor büyüyememiş. yaptıklarından pişman olmazsa bu evliliğin biteceğini hissettiğinde gelip size ağlamazsa size ve bu evliliğe hiç değer vermemiştir hiç emek vermemiştir gerçek anlamda.....çünkü insan emeğinin boşa gidişine ağlar

çatlak testiyle su içilmez, duvar olmayan tuğlaya da ev denilmez...siz içinizle 30 yıl belki 70 yıl emek vereceksiniz ama adam yaşlıyken bile gelip size eskilerinizle gelecek...çünkü onun yolu ,kurtuluşu ,lafı, kendini koruması ordan, beslendiği yer ordan...üzgünüm ama kocanız sağlam maldan yapılmamış yamalı...ondan insanlık adamlık beklemek boşuna ....aldatıp bunun pişmanlığını yaşayıp evliliğine dönen insanlar var hatta bununla ilgili mehmet sungur un bizzat kendi kitabı var hatta kendisi ....eşinizde olgunluk gerçekçilik göremedim....babalık yapacak kocalık yapacak bi olgunluğu yok...daha hala ergenlik dönemini yaşıyor büyüyememiş. yaptıklarından pişman olmazsa bu evliliğin biteceğini hissettiğinde gelip size ağlamazsa size ve bu evliliğe hiç değer vermemiştir hiç emek vermemiştir gerçek anlamda.....çünkü insan emeğinin boşa gidişine ağlar
Aynen dediğiniz gibi aslında takmasından da ziyade kendince çıkış yolu savunma silahı olarak bunu kullanmaya alışmış. En iyisi bitirmek diyorum artık. Yıprattı fazlasıyla...

Aynen dediğiniz gibi aslında takmasından da ziyade kendince çıkış yolu savunma silahı olarak bunu kullanmaya alışmış. En iyisi bitirmek diyorum artık. Yıprattı fazlasıyla...
iyileşip kendine çeki düzen verecek bi tip olsaydı geçecek hepsi derdim ama yara iyileşmeye duramadan bütün vücudu kaplamaya meyilli.

Bundan sonraki her tartışmaların ucunun çıkacağı yer belli: sizin geçmişiniz.
Bundan sonra yapacağı bütün hataların nedeni de belli o da sizin geçmişiniz.
Adam sizin ona karşı ezileceğiniz noktayı bulmuş.
Siz de büyük ihtimal o noktadan vurduğunda " özür dilerim, benim hatam, bilemedim hata yaptım" deyip kendinizi suçlamışsınız.
Bir işten çıkamayınca, üzerine gidince, canınızı acıtmak istediğinde sizin ona karşı ezileceğiniz noktadan oynuyor
Bence yapacağınız şey kendi suçunu bastırmak için geçmişimi kullanma ben aptal değilim deyin boşanın.

Bundan sonraki her tartışmaların ucunun çıkacağı yer belli: sizin geçmişiniz.
Bundan sonra yapacağı bütün hataların nedeni de belli o da sizin geçmişiniz.
Adam sizin ona karşı ezileceğiniz noktayı bulmuş.
Siz de büyük ihtimal o noktadan vurduğunda " özür dilerim, benim hatam, bilemedim hata yaptım" deyip kendinizi suçlamışsınız.
Bir işten çıkamayınca, üzerine gidince, canınızı acıtmak istediğinde sizin ona karşı ezileceğiniz noktadan oynuyor
Bence yapacağınız şey kendi suçunu bastırmak için geçmişimi kullanma ben aptal değilim deyin boşanın.
Yok dediğiniz gibi yapmadım, bu yaptığının doğru olmadığını anlatmaya çalıştım sadece. Böyle bir yere varamayacağını sonradan anlamıştı yanı ben öyle sandım. 1 yıldır açılmıyordu. Psikoloğa da söz vermişti o da ben de konuşmayacaktık bana sorarsa bile cevap vermiyordum. Ama bu olayda iyice patladı ağzına geleni saydı. Bence o da bitirmiş kafasında. Sadece gel gitlerinden dolayı emin olamıyorum.

Altı yaş olmasa gecmisinizden asla vurmaz. Hele hele evlenip çocuk sahibi olduğu hayat arkadaşını bu denli incitmez.

Allah bilir kendisinin geçmişinde neler var.. çok tutarsız denge problemi yaşayan bir adam esiniz.. boşanmak istemiyorsanız bile ciddi bir konuşma ve anlaşma gerekiyor

Geçmiş derken eski sevgililer mi yoksa geçmişte yaşadığınız sevgiliden ileride ilişki mi?

Geçmiş ,geçmiş diye yazmışsınız. Ne var geçmişiniz de anlayamadım ki? Ayrıca şöyle bir söz var kişi kendinden bilir işi!!! Eşiniz kadınla maşallah konuşmuşmuş en samimisinden ,utanmadan geçmişe mi takiliyor.
Ne denir bilemedim!

Geçmişimde ne yaşadıysam hepsini biliyordu, son 1 yıldır açmadı zaten. Mesele ne yaşadığım değil ki... Aile danışmanına psikoloğa gidiyorduk zaten. Ara vermiştik kavga edince yine gittik. Haftaya randevumuz vardı.
O zaman acaba esinizde bir takinti sorunu olabilir mi ? Ic huzuru yok belki de. Cunku sizi sevmese sizi birakir .geri donmez .. sevmedigi halde bunu yapiyorsa ve sevse de buni yapiyorsa her iki halde davranis bozuklugu var bence. Bir de ayrica bir psikaytra gorunse dicem ama ikna edebilir misiniz bilemiyorum

O zaman acaba esinizde bir takinti sorunu olabilir mi ? Ic huzuru yok belki de. Cunku sizi sevmese sizi birakir .geri donmez .. sevmedigi halde bunu yapiyorsa ve sevse de buni yapiyorsa her iki halde davranis bozuklugu var bence. Bir de ayrica bir psikaytra gorunse dicem ama ikna edebilir misiniz bilemiyorum
Ona da gitti ama ilaç yazıp göndermekten başka bir şey yapmadılar.

Ona da gitti ama ilaç yazıp göndermekten başka bir şey yapmadılar.
Ben size bir psikiyatr tavsiye edebilirim. Eger istanbuldaysaniz.Yengem bakirkoyde 3 aydir tespit edemedigi hastaligini bu dr da halletti. Ayni sekilde bir arkadasim sikintilari vardi bu kiside halletti. Ve bende bu dr a gece uyku bozuklugu icin gittim cok enteresan duzeldim. Ustelik devlet hastanesindeydi o zamanlar ve cok guzel ilgilendi benimle sasirmistim ama simdi ozel bir hastanede. Ilac tabiki veroyolar o olmadan olmuyor ama takipli??

Kendisi bilgisayar kurdudur, tutup araştırmış o zamanlar facebook hesabım vardı, oradaki tüm silnen konuşmaları bile geri çıkartmış vs. Sonra sordu ve anlattım dürüstçe her şeyi. Kapatacağına söz verdi hep ama tutmadı sözünü.
Bu ne saygısızlık
Ee neden evlenmiş peki geçmişin o kadar rahatsız ettiyse onu etmediyse de neden ağzına doluyor. Eline koz geçirmiş her hatasında kullanıyor bunu sonlandırmalısınız

Ben size bir psikiyatr tavsiye edebilirim. Eger istanbuldaysaniz.Yengem bakirkoyde 3 aydir tespit edemedigi hastaligini bu dr da halletti. Ayni sekilde bir arkadasim sikintilari vardi bu kiside halletti. Ve bende bu dr a gece uyku bozuklugu icin gittim cok enteresan duzeldim. Ustelik devlet hastanesindeydi o zamanlar ve cok guzel ilgilendi benimle sasirmistim ama simdi ozel bir hastanede. Ilac tabiki veroyolar o olmadan olmuyor ama takipli??
Sağolun ama Ankara’dayım.

Back
X