Evet daha önce hiç konusu bile açılmamıştı ben de şaşırdım birden bir laf geldi ve konuya kendisi direkt böyle girdi. Birebir aynı şeyleri yaşamışız inanın ben de sizin söylediğiniz cümleleri birebir sarfettim kendisine ama demekki sizinki sadece kırılmış ama benimki maalesef bana bunları söyledi. Bir de kv nin yaptıklarını bilseniz neyse allaha havale ettim zaten kendi kızları bile görüşmüyor öyle söyleyeyim size daha fazla anlatamıyorum.Evet anne ve babasına bakmak istemesi normal ama üslup yanlış direk öylemi dedi öncesinde siz o konu hakkindami knstunuz bakmam dediğiniz içinmi öyle dedi anlamadim annesine babasına siz bakmak zorunda degilsiniz hem ne alaka yakınan ev tutsun maaşı vardır evide varmış sizde gider gelir yardimci olursunuz benim esimde konu gectiginde biri ölse diğerini alirim yanıma demişti bnde evi var baskı var otursun evinde ben anne babayla yasiyamam dedim hasta bakıma muhtacc olsa allah rızası için ikimiz bakarız demiştim istemiyonmu falan dedi bn senin ailene bile bakarım dedi muhtaç olmadiklari surece aynı evde seninkilerlede benimkilerlede yaşamam dedim konu kapandı biraz kırıldı tabi ama umursamadim aksama düzeldi sende umursama ozman gelsin görüşürüz de dicem ama cocugunuda al sıktır git dese giderdim ben
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seve seve aileme bakacaksın!
- Konu Sahibi Mary1617
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.785
- 798
Ben alternatif sundum zaten ayrıca ihtiyaç olsun ( sağlık durumu, maddi durum vb.) ben yine bakarım ama keyfiyetten aynı evde yaşamak fikri bana saçma geliyor. Aynı evde olmaz dedikten sonra eşim bana böyle konuştu dolayısıyla bendeki cesaret değil haklı olarak verilen bir tepkiydi. Ayrıca kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Herşeyi anlatamıyorum maalesef.Evet ne kadar uzatmissiniz..ayip degilmi..hic 5 yilin hatri yok..yahu esimin ailesi bizi 120 bin borca sokup 5 yilimizi caldiklari halde esime ben bunlari soyleyemem..sizdeki cesaret sasirtti..yardim destek oluyorlarmis.
Anne a bu sokagimi atsinlar..sizde annesiniz ayni sey sizin basinizada gelebilir..
Alternatif dusunulebilirdi..mesela " olabilir belki altli uslu olur en azindan kapimiz ayri olsun" derdiniz.
Ki zaten ortada fol yok yumurta yok.yoktan yere kavga etmisiniz.cidden esim bana boyle bi tepki verse sogurdum.ben bakmam keyfim kacar derse nefret ederdim
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.229
- 798
Çocuklarınız varsa eğer sizin de iyi bileceğiniz gibi maalesef kafanıza göre davranamıyorsunuz önce onları düşünüyorsunuz. İkisi de uyuduğu için birşey yapamadım. Ayrıca ailemi de düşündüğüm için bu saatte gelin beni alın diye arayamadım. Sabah gideceğim annemlere.
gittiniz mi?
Kim????Edepsiz, terbiyeisz.
Sabah konuştum ailemle iftara davetlilermiş uzak bir yere gidecekler o yüzden bugün gidemiyorum ama Yarın gelip beni alacaklar bir kaç gün çocuklara değişiklik olsun diye onlarda kalmak istediğimi söyledim. Uzak oturduğumuz için arasıra yapıyoruz böyle. Yarına kadar sabredeceğim maalesef. Oraya gidince de onları üzmeden nasıl anlatırım durumu onu düşünüyorum.gittiniz mi?
Hata hem eşinde hem sende. Eşiniz eğer ömürboyu sizin bakmanızı istiyorsa bu yanlış tabiki görümcelerinizinde anne babası sonuçta. Sizde onlar baksın diyorsanız eğer, kusura bakmayın şu lafı söylemeden edemem maddi olarak size yardım ederlerken sesiniz çıkmıyor iş bakıma gelince görümceler baksın (oldu başka) . 3 _4 ay sizde 3_4 ay görümcelerde olsa yıl geçer en makul olanı bu bence
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Yaa daha ortada birşey yok Allah gecinden versin bir hastalık yok öyle birt vefat beklentisi yok şimdiden bu neyin kavgası? Ya da siz hemen neden celalleniyorsunuz bakmam da gelemezler diye ne zaman ne olacağı belli mi kimin erken gideceği.
Ayrıca neden yardım alıyorsunuz ben almıyorum eşim alıyor diyorsunuz ama o para eve giriyor sonuçta evli insanların kendi başlarının çaresine bakması gerekir hem yardım alayım çalışmayıp rahatça evimde oturayım ama birinden biri bana gelirse de istemem diyorsunuz.
O zaman sizde çalışacaksınız beraber evi geçindirip onlara muhtaç olmayacaksınız öbürküleri kızıysa o da oğlu kızları ne güne duruyor diyemezsiniz ki onlar da el evinde el oğlunda sonuçta. Ayrıca gereksiz şimdiden yani onlardan biri gelmek isteyecek mi bakalım hemen boşanmak falan daha fol yok yumurta yokken
Ayrıca neden yardım alıyorsunuz ben almıyorum eşim alıyor diyorsunuz ama o para eve giriyor sonuçta evli insanların kendi başlarının çaresine bakması gerekir hem yardım alayım çalışmayıp rahatça evimde oturayım ama birinden biri bana gelirse de istemem diyorsunuz.
O zaman sizde çalışacaksınız beraber evi geçindirip onlara muhtaç olmayacaksınız öbürküleri kızıysa o da oğlu kızları ne güne duruyor diyemezsiniz ki onlar da el evinde el oğlunda sonuçta. Ayrıca gereksiz şimdiden yani onlardan biri gelmek isteyecek mi bakalım hemen boşanmak falan daha fol yok yumurta yokken
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.389
- 248
Geçen gece konuşurken eşim bana, annem ya da babam ölse, geride kalanı alıp evime getiririm sen de s...e s...e bakarsın dedi.
Durup dururken sakin sakin konuşurken birden bunu mu söyledi??
- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.389
- 248
Adam konuya "aileme s... s... bakacaksın" diye girmiş ya ne alternatifi?Evet ne kadar uzatmissiniz..ayip degilmi..hic 5 yilin hatri yok..yahu esimin ailesi bizi 120 bin borca sokup 5 yilimizi caldiklari halde esime ben bunlari soyleyemem..sizdeki cesaret sasirtti..yardim destek oluyorlarmis.
Anne a bu sokagimi atsinlar..sizde annesiniz ayni sey sizin basinizada gelebilir..
Alternatif dusunulebilirdi..mesela " olabilir belki altli uslu olur en azindan kapimiz ayri olsun" derdiniz.
Ki zaten ortada fol yok yumurta yok.yoktan yere kavga etmisiniz.cidden esim bana boyle bi tepki verse sogurdum.ben bakmam keyfim kacar derse nefret ederdim
Ayrıca hiçbir gelin eşinin anne babasına bakmakla mükellef değil, istemeyebilir gayet.
- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.785
- 798
Kim????
Esiniz kim olacak:)
s... s... bolumunda koptum gittim, o ne demek yahu
Bence boş yere sorun yaşamışsınız. Ortada henüz bakıma muhtaç veya senin evine yerleşecek kv. Kp. Yok. Senin tepkin sert olmuş. Eşin de fazlasıyla tepki vermiş. Daha uygun dille anlatılsa konu kapanır giderdi. Bizde bu tür konular geçtiğinde ‘Allah kimseye muhtaçlık vermesin, hayat ne gösterir bilemeyiz. Zorda kalırlarsa tabii ki bizim ailemiz. Elimizden geleni yapacagız’ deyip konuyu kapatıyoruz. Hiç soruna gerek olmayan bir konu. Çünkü gerçekten bilemeyiz. Benim bir arkadaşım abisinin eşine bakıyordu. Her haftasonu il dışına gidip geliyordu
Ben güzel güzel konuşmama rağmen karşımdaki çirkin bir tavırla kendi doğrusunu kabul ettirmeye çalışırsa kusura bakmayın da ben de mümkünse kendi fikrimi söyleyeyim. Para benim elime geçmiyor ve ayrıca ben İSTEMEMEME rağmen eşim ailesiyle bu alışveriş içinde. Bilmeden konuşmayın.....İğrenç bir eşin var evlerden ırak Allah düşmanımın başına vermesin. S...e S...e ne demek ya ?!
Edit: konu sahibi sen de az değilsin hee gelen paraya yarabbi şükür, iş bakmaya gelince ağzına geleni say.
Ne diyeyim cnm allah ıslah etsin demekki baya bi anneci yaptiklarini göremiyor benim eşim annesinin hatalarını gorebiliyor farkı o bnce boşver umursama zaten ozamana kadar ama küfür etmemesi konusunda uyar o daha kötü annesine bakmak istemesi filan bi kenara bence bi ders verEvet daha önce hiç konusu bile açılmamıştı ben de şaşırdım birden bir laf geldi ve konuya kendisi direkt böyle girdi. Birebir aynı şeyleri yaşamışız inanın ben de sizin söylediğiniz cümleleri birebir sarfettim kendisine ama demekki sizinki sadece kırılmış ama benimki maalesef bana bunları söyledi. Bir de kv nin yaptıklarını bilseniz neyse allaha havale ettim zaten kendi kızları bile görüşmüyor öyle söyleyeyim size daha fazla anlatamıyorum.
- 11 Ocak 2018
- 530
- 1.200
- 33
- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Eşiniz bir erkek iki kız toplam üç kardeş sanırım. Ülkemizde genelde erkek evlat maddi manevi kayrılıyor kızlar da susturuluyor bu konuda. Zaman erkek evladını kayıran anne babaya bakmaya geldiğinde kızlar ^kim yediyse paraları o baksın^ diyor (bakmam demekten ziyade bir sitem var aslında) Erkek evlat da bu lafı duymamak için ^ben anne babama bakarım^ diye efeleniyor. Anne-baba da bir yüzü toprağa bakarken yaptığı hatanın farkında erkek evladından başka kimsenin yanına gitmek istemiyor. Özellikle bir ayağı köy olan kişiler muhakkak bir şekilde bu tarz sözleri çevresinden duymuştur.
Binlerce ailenin yaşadığı sorun bence bu. Temelinde de maddi destek yatıyor.
Eşinizin size karşı tavrı yanlış o ayrı mesele tabi ki...
Binlerce ailenin yaşadığı sorun bence bu. Temelinde de maddi destek yatıyor.
Eşinizin size karşı tavrı yanlış o ayrı mesele tabi ki...
Çok canım acıyor arkadaşlar. Hemen anlatayım. 5 yıllık evliyim. Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor. Maddi durumları iyi ve bize yardımları da oluyor. Eşimin evli 2 de ablası var onlar da başka şehirlerde yaşıyorlar ve maddi durumları iyi. Geçen gece konuşurken eşim bana, annem ya da babam ölse, geride kalanı alıp evime getiririm sen de s...e s...e bakarsın dedi. (Ben de hem söylemine kızdığım hem de gerçekten istemediğimden) bakıma muhtaç bir durum olmadığı sürece kendi ailem de olsa aynı evde yaşamak istemediğimi söyledim. Kendisi tek erkek çocukmuş ve ailesine o bakmalıymış. Peki ablaların ne oluyor dedim. Sen işe gideceksin bütün gün ben kendi evimde misafir gibi oturup kalkacağım istediğim gibi hareket edemeyeceğim ve bu bir ömür boyu böyle olacak. Sen bana evlenirken bu düşünceni söylemedin baştan söyleseydin, bu şimdi söylenecek bir şey değil, ben seninle evlendim anne veya babanla değil dedim. O da açtı ağzını yumdu gözünü yok beni tanıyamamış da yok ben kötüymüşüm, onun gözünden düşmüşüm ne olursa olsun ailesini getirirmiş ben de istemezsem çocuklarımı alıp s... tir olup ailemin yanına gidermişim. Sonrasında ben de raydan çıktım tabii ki ve ağzıma geleni söyledim. Sürekli bana, ailesinin bize maddi olarak destek verdiğini her fırsatta hatırlatıyor ve adeta başıma kakıyor, sanki onlardan ben yardım istiyormuşum gibi. Yani bana hem yardım alıyoruz hem de sen onlara bakmayacağını söylüyorsun diyor. Sırf bu mevzudan dolayı ayrılma noktasına geldik. Sizce ben haksız mıyım? Yanlış mıyım? Üzüntüden ve sinirden doğru düşünemiyorum. Şimdiye kadar eşimi çok konuda tolere ettim ama artık yetti...bana resmen ya onlara bakarsın ya da gidersin dedi. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?
Bu adama verilecek tek cevap var, g....ne baka baka s... olup gideceksin bu evden....
Sen neden gidiyormuşsun el kadar bebelerle, çok seviyorsa açsın ailesine bir ev baksın onları, kendi evini geçindirmekten aciz , hala ailesinden yardım alan asalak herif sana mı yetiyormuş gücü
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Bence de korkunç, ne babamdan ne amcalarımdan ne kayınbabamdan kimseden öyle bir cümle duymadım eşine hitaben. Mide bulandırıcı.Esiniz kim olacak:)
Maalesef çok ağır ama gerçek..Esiniz kim olacak:)