• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seve seve aileme bakacaksın!

Çok canım acıyor arkadaşlar. Hemen anlatayım. 5 yıllık evliyim. Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor. Maddi durumları iyi ve bize yardımları da oluyor. Eşimin evli 2 de ablası var onlar da başka şehirlerde yaşıyorlar ve maddi durumları iyi. Geçen gece konuşurken eşim bana, annem ya da babam ölse, geride kalanı alıp evime getiririm sen de s...e s...e bakarsın dedi. (Ben de hem söylemine kızdığım hem de gerçekten istemediğimden) bakıma muhtaç bir durum olmadığı sürece kendi ailem de olsa aynı evde yaşamak istemediğimi söyledim. Kendisi tek erkek çocukmuş ve ailesine o bakmalıymış. Peki ablaların ne oluyor dedim. Sen işe gideceksin bütün gün ben kendi evimde misafir gibi oturup kalkacağım istediğim gibi hareket edemeyeceğim ve bu bir ömür boyu böyle olacak. Sen bana evlenirken bu düşünceni söylemedin baştan söyleseydin, bu şimdi söylenecek bir şey değil, ben seninle evlendim anne veya babanla değil dedim. O da açtı ağzını yumdu gözünü yok beni tanıyamamış da yok ben kötüymüşüm, onun gözünden düşmüşüm ne olursa olsun ailesini getirirmiş ben de istemezsem çocuklarımı alıp s... tir olup ailemin yanına gidermişim. Sonrasında ben de raydan çıktım tabii ki ve ağzıma geleni söyledim. Sürekli bana, ailesinin bize maddi olarak destek verdiğini her fırsatta hatırlatıyor ve adeta başıma kakıyor, sanki onlardan ben yardım istiyormuşum gibi. Yani bana hem yardım alıyoruz hem de sen onlara bakmayacağını söylüyorsun diyor. Sırf bu mevzudan dolayı ayrılma noktasına geldik. Sizce ben haksız mıyım? Yanlış mıyım? Üzüntüden ve sinirden doğru düşünemiyorum. Şimdiye kadar eşimi çok konuda tolere ettim ama artık yetti...bana resmen ya onlara bakarsın ya da gidersin dedi. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?
Daha doğmamış çocuğa don biçmek olmuş bu.İleride kimin önce öleceği,şartlar şu bu belli olmaz.Şu an bunu konuşmak anlamsız olmuş ama,eşinin söylemi çok çirkin.Ve sanırım bu ilk defa olmuyor.Ailesini baktırmasından önce hakaret eden biriyle evliliğini sorgulamalısın.

Doğmamış çocuga don biçip, üstüne kavga edip birde çirkinleşilmiş. Konu manasız zira kimin öleceği zamanın ne getireceğini kimse bilemez. Eşiniz de çok saygısız.

erkeği kızı yok bunun hepsi bakacak. ben annene bakmıyorum diyen gelin ya da damat bence defolup gitsin

Bence 'çocuklarınızı' alıp gidin bu lafın üstüne:oha:

Bence 'çocuklarınızı' alıp gidin bu lafın üstüne:oha:

Çocuklarını alıp gitmek demek erkege bekar hayatı sunmak demek.
Çocukları bırakıp gidecek ki ben ne yaptım desin. şimdi çocuklarıma kim bakacak desin ve pişman olsun, gidip esinden özür dileyip bı daha aynı uslubu kullanmasın ve esini bir birey olarak gorsun, esir olarak değil

Çocuklarını alıp gitmek demek erkege bekar hayatı sunmak demek.
Çocukları bırakıp gidecek ki ben ne yaptım desin. şimdi çocuklarıma kim bakacak desin ve pişman olsun, gidip esinden özür dileyip bı daha aynı uslubu kullanmasın ve esini bir birey olarak gorsun, esir olarak değil
Evet mantıklı öyle yapacaksın görecek hanyayı konyayı ama adamın dediğini tekrarladım baksana çocuklarını da alıp..demiş utanmaz

1. Üslubu berbat.
2. Almasın maddi destek, delikanlı gibi geçindirsin evi

Ailesei maddi yardim yaptigi icin size bu haddi kendinde gorebiliyo kocan bunun tek aciklmasi bu kimse kimsenin anasina babasina bakmak zorunda degl

yani s.ke s.ke bakıcaksin demese sorun yok bence. benimde annem tek kardesim yok babamla bosanali 25 yil oluyo. Annemi tek birakamam mesela artik sucu kargocu falan diye kapiya bi suru insan geliyo en basiti binaya gelen temizlikçi bile bi kova su almak icin kapiyi çaliyo ya biri kadinin kafasina bisey vursa iki bilezik icin milletin kolunu kesiyolar 70 yasinda ki kadina bile hallenip tecavuz ediyolar. Baslarina bisey geldikten sonra ah vah demenin bi manasi yok.
Benim eşim annemin bizle kalmasina asla bisey demiyo hatta kendi kadin tek basina napcak tabi ki bizle oturcak diyo.
annemi istemese üzülürüm şahsen bi anaya babayada laf edilmemeli bunlar hayatin gercekleri malesef herkes evinde tek olmak ister ama bunlar bizim sorumlulugumuz kimse kusura bakmasin

Yuh kenef çukuru ağızlı pislik..
Küfretmeyi erkeklik sana hanzo..

Yerinde olsam evden gitmez onun valizini kapıya koyardım.
Sen neden rahatını bozuyorsun? Gitsin anne babasıyla s. s. yaşasın yaşayabiliyorsa..

Kendi anne babanı eve çağırıp konuş.
Ona öyle bir ders ver ki bir daha destursuz konuşamasın seninle..
O evde çocuk yok mu bu küfürlerle mi büyüyecekler?

Bu ne çirkin bir tartışma. Kimin ne zaman öleceği belli mi olur. Bence daha fazla uzatmayın kavgayı ama geri adım da atmayın. Devlet hukuk diye bir şey var onun haberi olmasa da. Siz çocuklarınızla o evde yaşamaya devam edersiniz kendi de seve seve gider anasının babasının yanına. Ha ben olsam kesinlikle çocukları da bırakırım adama. Ona bekar hayatı sunmazdım. Ama bu saatten sonra bu adama güvenilmez. Asgari ücretle de olsa yeniden çalışmaya başlayın. Eski kariyerinizi zamanla yakalarsınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde dursanız bu lafları edebilir miydi

Çok canım acıyor arkadaşlar. Hemen anlatayım. 5 yıllık evliyim. Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor. Maddi durumları iyi ve bize yardımları da oluyor. Eşimin evli 2 de ablası var onlar da başka şehirlerde yaşıyorlar ve maddi durumları iyi. Geçen gece konuşurken eşim bana, annem ya da babam ölse, geride kalanı alıp evime getiririm sen de s...e s...e bakarsın dedi. (Ben de hem söylemine kızdığım hem de gerçekten istemediğimden) bakıma muhtaç bir durum olmadığı sürece kendi ailem de olsa aynı evde yaşamak istemediğimi söyledim. Kendisi tek erkek çocukmuş ve ailesine o bakmalıymış. Peki ablaların ne oluyor dedim. Sen işe gideceksin bütün gün ben kendi evimde misafir gibi oturup kalkacağım istediğim gibi hareket edemeyeceğim ve bu bir ömür boyu böyle olacak. Sen bana evlenirken bu düşünceni söylemedin baştan söyleseydin, bu şimdi söylenecek bir şey değil, ben seninle evlendim anne veya babanla değil dedim. O da açtı ağzını yumdu gözünü yok beni tanıyamamış da yok ben kötüymüşüm, onun gözünden düşmüşüm ne olursa olsun ailesini getirirmiş ben de istemezsem çocuklarımı alıp s... tir olup ailemin yanına gidermişim. Sonrasında ben de raydan çıktım tabii ki ve ağzıma geleni söyledim. Sürekli bana, ailesinin bize maddi olarak destek verdiğini her fırsatta hatırlatıyor ve adeta başıma kakıyor, sanki onlardan ben yardım istiyormuşum gibi. Yani bana hem yardım alıyoruz hem de sen onlara bakmayacağını söylüyorsun diyor. Sırf bu mevzudan dolayı ayrılma noktasına geldik. Sizce ben haksız mıyım? Yanlış mıyım? Üzüntüden ve sinirden doğru düşünemiyorum. Şimdiye kadar eşimi çok konuda tolere ettim ama artık yetti...bana resmen ya onlara bakarsın ya da gidersin dedi. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?
Bu sekilde tartsmaya girmesi ve olayi sacma bi sekilde surdurmesi size acik acik deger vermedgini gostermis bence. Cok yazik ya boylrlerine bide evlat veryoruz.

Doğmamış çocuğa don biçerek hata etmişsiniz ama bir bakıma iyi olmuş. Eşinizin gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Ne demek çocuğunu alıp s.. olup gidersin. Böyle diyen adamla bağlasan durulmaz.

Terbiyesiz insanın bakası olsa bile bakmaz bu sözlerden sonra Yuh eşine

Eşinizin üslubu çok kötü,
Kim bilir onlardan önce sen ölursun demeyi hak etmis.
Ek olarak doğmamış bebeğe dön biçmek olmuş sizin mevzu, çok gereksiz

Bu olaydan cikarilacak ders su: bu adama guvenilip yola cikilmaz. Her an defol git diyebilen bir adamla evliligi sorgulardim once, ilk is olarak kendi gelecegimi garantiye alirdim yani ise girer calosirdim cunku her an kapi onune koyabilir. Ve de ikinci cocugu dusunmem.

Bence sen haksız değilsin. Ne münasebet kimse kimsenin ailesine bakmak zorunda değil. Eğer maddi durumları kötü ise destek olunur. Ona eyvallah ama ablaları dururken niye sen bakmak zorunda olasın? Bide s..e s..e??

Bence sen haksız değilsin. Ne münasebet kimse kimsenin ailesine bakmak zorunda değil. Eğer maddi durumları kötü ise destek olunur. Ona eyvallah ama ablaları dururken niye sen bakmak zorunda olasın? Bide s..e s..e??
Konu sahibi ve eşine maddi olarak destek oluyor kayınvalide kayınpeder. Bu durumda ablalar da parayı onlar yiyorsa onlar baksın moduna girmiştir. Kimi yörede erkek evlat maddi olarak kayırılır, ileride de yaşlanınca ailesine o bakar. Doğru/yanlış demiyorum ama durum böyleyken olayın bir ayağını kabul edip diğerini kabul etmem dersen işler böyle çirkinleşir.

Konu sahibi ve eşine maddi olarak destek oluyor kayınvalide kayınpeder. Bu durumda ablalar da parayı onlar yiyorsa onlar baksın moduna girmiştir. Kimi yörede erkek evlat maddi olarak kayırılır, ileride de yaşlanınca ailesine o bakar. Doğru/yanlış demiyorum ama durum böyleyken olayın bir ayağını kabul edip diğerini kabul etmem dersen işler böyle çirkinleşir.

Ne ilgisi var ?
Yani maddi olarak yardım eden ilerde bakmak zorunda mı? Bu ne saçma bişey?

Back