Bu erkekleri anlamak mümkün degil kusura bakmayin ama aptal mi sizin kocaniz kendi ailesi sizsiniz zaten kendi cocuklarini düşünsun once bune ya kimse kimseye bakmak zorunda degil bakilmasi gerekiyor evet ama kimseyi zorlayamazsiniz bunun icinAnne veya babasına baktırmak istediği için boşanmam belki ama bana eşim hakaret ve küfür etse ve çocukları da alıp git dese o an kapının önüne koyarım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seve seve aileme bakacaksın!
- Konu Sahibi Mary1617
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
Saçma veya değil. İşler böyle yürüyor. Mesafeli olmak isteniyorsa maddi destek alınmamalı. Ablalar da kendince haklı. Her şey erkek evlada yapılsın ama iş çıkınca ablalar ilgilensin.Ne ilgisi var ?
Yani maddi olarak yardım eden ilerde bakmak zorunda mı? Bu ne saçma bişey?
Kendisi baksın o zaman size niye baktırıyor. Kimin ölüp kalacağı belli değilken bir de o üslupla konuşması çok yanlış. Annesi babası aile de, çocukları ne oluyor acaba?
Çok kötü bir durum, Allah yardımcınız olsun.
Çıkın gidin o evden. Ciddi manada bu durumu telafi etmedikçe de geri dönmeyin. Aynı kafa devam ederse de boşanın. Çocuklarının annesiyle nasıl öyle konuşur hadsiz
Çıkın gidin o evden. Ciddi manada bu durumu telafi etmedikçe de geri dönmeyin. Aynı kafa devam ederse de boşanın. Çocuklarının annesiyle nasıl öyle konuşur hadsiz
- 15 Aralık 2017
- 143
- 173
- 18
- 39
- 15 Aralık 2017
- 143
- 173
- 18
- 39
Katılıyorum.Saçma veya değil. İşler böyle yürüyor. Mesafeli olmak isteniyorsa maddi destek alınmamalı. Ablalar da kendince haklı. Her şey erkek evlada yapılsın ama iş çıkınca ablalar ilgilensin.
- 29 Ağustos 2014
- 4.841
- 16.924
- 408
- 33
Saçma veya değil. İşler böyle yürüyor. Mesafeli olmak isteniyorsa maddi destek alınmamalı. Ablalar da kendince haklı. Her şey erkek evlada yapılsın ama iş çıkınca ablalar ilgilensin.
Katılıyorum.
Ben size ablalar maddi destek almıyor diye birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Böyle bir cümlem yok çünkü onlara da destek olunuyor hem de ihtiyaçları olmadığı halde...Saçma veya değil. İşler böyle yürüyor. Mesafeli olmak isteniyorsa maddi destek alınmamalı. Ablalar da kendince haklı. Her şey erkek evlada yapılsın ama iş çıkınca ablalar ilgilensin.
Bugün ailemin yanına geldim. Sürekli eşim arayıp duruyor. Dün zaten hiçbir şey olmamış gibi davrandı fazlasıyla sırnaştı. Ben ciddi olup tersledikçe o iyice yanaştı daha da bi sinir oldum. Ona onu affetmediğimi söyledikçe adam üstüme düşüyor. Pişmanlık ya da özür söylemi yok sanki o lafları o söylememiş gibi. Ben mesafeliyim. Ailemde kalmayı düşünüyorum bir süre daha. Onun burnunun sürtülmeye benim de kafayı toplamaya ihtiyacım var. Akışına bıraktım ama onu pişman etmeden dönmeye niyetim yok. Davranış durumuna göre hareket edeceğim. Sana da çok teşekkür ederim beni düşündüğün, merak ettiğin için...
Şu an ailemin yanındayım zaten. Bunu ona ödeteceğim orası kesin. Aynı dediğiniz gibi telafi ederse ne ala yoksa kararlıyım dönmem. Teşekkürler yorumunuz için..Kendisi baksın o zaman size niye baktırıyor. Kimin ölüp kalacağı belli değilken bir de o üslupla konuşması çok yanlış. Annesi babası aile de, çocukları ne oluyor acaba?
Şimdilik akışına bıraktım ailemin yanındayım. Dediğiniz gibi hayat gösterecek ne olacağını...Gereksiz bir konu. Keşke doğmamış çocuğa don biçmeseydiniz. Hayat ne gösterir belli mi olur? Boş yere gerilmiş ortam. Ne olacak şimdi?
Geri adım atmaya niyetim yok ailemin yanına geldim onun burnunu sürteceğim orası kesin. Ne yapacağımı Şimdilik akışına bıraktım kafamı toplayana kadar. Teşekkürler yorumunuz için...Bu ne çirkin bir tartışma. Kimin ne zaman öleceği belli mi olur. Bence daha fazla uzatmayın kavgayı ama geri adım da atmayın. Devlet hukuk diye bir şey var onun haberi olmasa da. Siz çocuklarınızla o evde yaşamaya devam edersiniz kendi de seve seve gider anasının babasının yanına. Ha ben olsam kesinlikle çocukları da bırakırım adama. Ona bekar hayatı sunmazdım. Ama bu saatten sonra bu adama güvenilmez. Asgari ücretle de olsa yeniden çalışmaya başlayın. Eski kariyerinizi zamanla yakalarsınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde dursanız bu lafları edebilir miydi
- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
İmşallaj akış gönlüne göre olur .., evden ayrılırken ne dedin ? Tam olarak ne için gittiğini biliyormu?Bugün ailemin yanına geldim. Sürekli eşim arayıp duruyor. Dün zaten hiçbir şey olmamış gibi davrandı fazlasıyla sırnaştı. Ben ciddi olup tersledikçe o iyice yanaştı daha da bi sinir oldum. Ona onu affetmediğimi söyledikçe adam üstüme düşüyor. Pişmanlık ya da özür söylemi yok sanki o lafları o söylememiş gibi. Ben mesafeliyim. Ailemde kalmayı düşünüyorum bir süre daha. Onun burnunun sürtülmeye benim de kafayı toplamaya ihtiyacım var. Akışına bıraktım ama onu pişman etmeden dönmeye niyetim yok. Davranış durumuna göre hareket edeceğim. Sana da çok teşekkür ederim beni düşündüğün, merak ettiğin için...
- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
Görmüyor musunuz çok genç yaşta ölen çok insan var. Hayatta ne olacağını kimse bilemez. Amcam sapasağlam iken öldü. Eşinizle gelecek kavgası etmeniz çok saçma. Anı yaşayın. Haber izleyin. Kaç tane anne baba yalnız kaldı evladı ölünce. Ölümlü dünyada gelecek için kalp kırmayın. 1 saat sonra yaşayacak mısınız bilmiyorum . Anı yaşayın. Bu hayatta hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor.
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Yıllar yıllar önce kayinpederim gene "ilerde bize kim bakacak" dediğinde(bir ara sürekli bunu söylüyordu), "Valla ilerde tripleks bir e tutariz ...bir katında biz,bir katında siz,bir katında da annem/babam kalır " demiştim.Kayinpederimden ses çıkmadı ,eşim; "ben de evin müştemilatı nda kalırım o vakit " dediGaliba bayanlar olarak yapmamız gereken "ailem yaşlanınca bize gelsinler " havasında konuşmak.O zaman onlar da "yaaa herkes nasıl kendini çeviriyor ,bakıcı bayan mi arasak" tadında olaya yaklaşıyor.
Çok canım acıyor arkadaşlar. Hemen anlatayım. 5 yıllık evliyim. Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor. Maddi durumları iyi ve bize yardımları da oluyor. Eşimin evli 2 de ablası var onlar da başka şehirlerde yaşıyorlar ve maddi durumları iyi. Geçen gece konuşurken eşim bana, annem ya da babam ölse, geride kalanı alıp evime getiririm sen de s...e s...e bakarsın dedi. (Ben de hem söylemine kızdığım hem de gerçekten istemediğimden) bakıma muhtaç bir durum olmadığı sürece kendi ailem de olsa aynı evde yaşamak istemediğimi söyledim. Kendisi tek erkek çocukmuş ve ailesine o bakmalıymış. Peki ablaların ne oluyor dedim. Sen işe gideceksin bütün gün ben kendi evimde misafir gibi oturup kalkacağım istediğim gibi hareket edemeyeceğim ve bu bir ömür boyu böyle olacak. Sen bana evlenirken bu düşünceni söylemedin baştan söyleseydin, bu şimdi söylenecek bir şey değil, ben seninle evlendim anne veya babanla değil dedim. O da açtı ağzını yumdu gözünü yok beni tanıyamamış da yok ben kötüymüşüm, onun gözünden düşmüşüm ne olursa olsun ailesini getirirmiş ben de istemezsem çocuklarımı alıp s... tir olup ailemin yanına gidermişim. Sonrasında ben de raydan çıktım tabii ki ve ağzıma geleni söyledim. Sürekli bana, ailesinin bize maddi olarak destek verdiğini her fırsatta hatırlatıyor ve adeta başıma kakıyor, sanki onlardan ben yardım istiyormuşum gibi. Yani bana hem yardım alıyoruz hem de sen onlara bakmayacağını söylüyorsun diyor. Sırf bu mevzudan dolayı ayrılma noktasına geldik. Sizce ben haksız mıyım? Yanlış mıyım? Üzüntüden ve sinirden doğru düşünemiyorum. Şimdiye kadar eşimi çok konuda tolere ettim ama artık yetti...bana resmen ya onlara bakarsın ya da gidersin dedi. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?