• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün akşam bayan yerini bilecek ve çok konuşmayacak bunu bildiğini sanıyorum böle yaparsan anlaşamayız diye bi msj yazdı :gitme:
içim acıdı halbuki çok konuşanda biri değilim.sevdiğim için defol git diyemedim yine barıştıkmafoldumben

senle ilerde evlensemde bosanırım demıstım..eskı nısanlım

Suç onlarda değil ki bizde,katlanırsan,kabul edersen artarak devam eder hakaret.Ama aşk diyip susuyoruz,bence aşk acizlik olmamalı.Bana da bi kavgamızda hatta ilk kavgaydı gerizekalı salak gibi ifadeler kullandı buz gibi soğuduğumu hissettim ondan dumura uğramıştım ona hiç saygım kalmadı bir anda

Dilfa inan susması daha hayırlı.bizimkide kızınca ağzına ne gelirse sayar ağır kelimeler kullanır kötükedihüsokalbimi kırar sonrada hiç bişi olmamış gibi davranır kötükedihüso
bunun için hiç hüzünlenme:içelim:

Ama o zamanda neye kızdıĞını bılemıyorum daha Çok sınır oluyorum. Haklısın aslında kÖtÜ sÖzler sÖlemesınden ıyıdır belkı. TeŞkrler..

eski çıktığı için canımı verirdim onunla evlenmek için demişti.... offf çok kötü o an yaşlar aktı gözlerimden =( şimdide kötü oldum

pessımıst hala berabermısın bu soozun ustune canım

ben cok sukur yuzyuze hıc hakaretını gormedım ama telde bazen kendını kaybedıor bana ıgrenc ıgrenc konusma su ses tonunu duzelt mutlu konus demıstı buna cok uzulmustum:a015:

bır keresınde de gerızekalımısın kızım sen demıstı ama tabıkı hıc bırını hatırlamaz sımdı sorsak
:bbo:

pessımıst hala berabermısın bu soozun ustune canım

beraberim ve hala içim acır... çıkmaya başladığımız ilk günler geçmiştekileri konuştuk.. benim ondan önce 1 kişi oldu hayatımda zaten ben demiştim sadece bi kişi ile çıkıp onunla evlenmeyi isterdim fln dedim o dedi peki onunla evlenmek istermiydin bende dolaylı olarak evet dedim kendim kaşındım sanırım..
sonra ben sormuştum ona oda o cevabı vermişti..
ben de ' eger geçmiştekiler aklındaysa silemediysen hala onu ayrılalım bitsin dedim ' oda unutmasaydım seninle olmazdım ben şerefsizmiyim demişti... öyle konu kapanmıştı..

hımm anladım canım
hayırlısı olsun ama cok agırmıs gercekten

yok sanırım ya hiç kötü hatırlamıyorum aşkımı:asigim:

İstemeden de olsa arada küfreder..Hiç sevmem o halini......

eski sevgilim bana
senin bi kalbin olduguna inanmıyorum allah seni yaratırken duygularını vermeyi unutmuş.inşallah bigün sende aşık olursun ve karşılık bulamazsın sende benim gibi sürünürsün inşallah demişti....

mümkünse hayatımdan çık gitttt!!!!!!!!!!!!!!!
yıllar geçsede unutamam bunu

ben eski sevgilimin beraberken ve ayrıldıktan sonra telefonda falan söylediklerini hiç yazmiyim bari buraya milletinkini okuduktan sonra benimki +18, şidet içerikli falan kalır..

o küfürleri ömrünüzde duymamışsınızdır iddaa ederim.. ama layığğını buldu uğraşsın dursun şimdi mahkemelerle davalarla..

eşim de kızınca olur olmaz şeyler söyler ama çk çok beterini gördüğüm için bunlar hava civa geliyo bana kaydirigubbakcemile2

en azından kocam kalbimi kırınca af diliyo çiçek yolluyo gönlümü alıyo
dikensiz gül olmaz napalım

bugün bana gelmiş seni hep güzel hatırlıcam diyor.. aşkım bu ne demek insan hayatındaki birini hatırlar mı dedim olur da ayrılık gelirse basımıza gelmesini asla istemiyorum ama olur da bigün ayrılsak bile seni hiç unutmicam yaşadiğim en güzel şey olarak kalacaksın dedi.. hayrlısı olsun hakkımızda dedim canım özür dilerim saçmaladım bi daha ayrılığın bahsini açmicam valla ben duygusal moda girdiğim zaman elimde olmadan saçmalıyorum korktuğum için öyle dedim valla kötü bi niyetim yok dedi ama cidden kırıldım.. laf mıydı yani.. allaa allaa...

İstemeden de olsa arada küfreder..Hiç sevmem o halini......

aynen ben de nefret ediyorum küfür ettikleri zaman.. bana küfür etmedi şimdiye kadar ama bana sinirlendiği zaman hayata sövüyor.. deli midir nedir yaa.. o küfür bana edilmiş sayılır yani

Beni en kıran acıtan sözleri, herp beni bir zamanlar kendinden soğutmak için söylediği kurmacalardı...
Birinde artık benden soğuduğunu söylemişti.
O laf yüzünden 1 hafta ağladığımı bilirim...
Çok kötüydü.

Back