• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencil dedi bana aşkım ama haklıydı o zamanlar sadece kendimi düşünür olmuştum onu çok özlüyordum o da çok çalışıyordu yorgun oluyordu haliyle dinlenmek istiyordu ama ben görüşelim diye tutturuyordum

Sen bana bağıramazsın demişti. Bana annem bile bağıramaz sen nasıl bağırırsın hangi hakla demişti...
:1no2:

seni hayatımda ve geleceğimde düşünmüyorum demişti

:/

Seni sevmediğimi bil . demişti
tabi bu sözden 10 dakika önce ''iyiki varsın'' da demişti ..o an çok kötüydü ama şmdi kendime kızıyorum . değdi mi onun bitaraflarını kaldırmaya diye :mymeka:

her şey güzel giderken içine mıçmak zorunda mısn?? ardından da seni bi türlü bırakamıyorum sende beni bağlayan bişey var onu bulursam çözücem dedi içim çok acıdı mafoldumben

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Eşim yeni evlenmiştik ondan sonra bir lafıyla kalbimi çok kırdı ve değişimime sebep oldu.Söylediği şuydu;
Annemle anlaşamamana şaırmıyorumki, onda sürekli eksik arıyosun ama sen kardeşinle bile anlaşamıyosun ki. Sürekli kavga ediyosun demişti.
Çok zoruma gitmişti.Ama bedelini ödedi.Hiçbirşeyimi anlatmadım çünkü.
Bu olayın üzerinden 1,5 yıl geçti, eşime neden öyle davrandığımın sebebini söyledim.
Eşşekliğin alaını yapmışım haklısın dedi.Ama yinede fazla birşey anlatmıyorum artık en azından aile sırlarını vermiyorum.Kimsede vermesin sonra canınızı yakıyo.

eski sevgilim bana çok kilolusun demişti..seni aldatsam aldatsam kilolusun ve yeşil gözlü değilsin die aldatırım demişti....aldattı da..

51 kg 168 boya sahibim nerem şişmansa artıkkaydirigubbakcemile3
bahane aramış...

eski sevgilim bana çok kilolusun demişti..seni aldatsam aldatsam kilolusun ve yeşil gözlü değilsin die aldatırım demişti....aldattı da..

51 kg 168 boya sahibim nerem şişmansa artıkkaydirigubbakcemile3
bahane aramış...

ayyyyyy manyak adam sinir etti beni
iyi olmus öyle birinden kurtuldugun karsina umarim akli basinda insanlar cikar
kendiside obez olur insallah :lepi:

bana bugüne kadar ağrıma giden tek bir söz söylemedi söylemezde inş.ama ben bi kaç kere sölemiştim ve ağlamıştı çok pişan olnuştumm..

biz ayrı şehirlerdeyiz ve başlarkende böleydi ilk başladık aradan 1 falan geçti bu istemiyorum dedi sonra ben ikna ettim devam ettik 2 yıl olcaktı ama geçen gün dediki benim nasıl bir ilişki istediğimi biliyodun niye zorla devam ettirip durdun o msjdan sonra hiç bişi demedim bitti zaten çok kırıldım o lafa çokkkk:(((

banada çok ağr laflar demişti ama ben hep alttan aldım çok sinirlendiğinde ağzından çıkanı bilmiyodu gene bişey demiyodum sırf sakin olsun diye ona rağmen tepki vermediğim için sen ne kadar rahatsın kaşar olmasan bu kadar rahat olamazdın demişti.rahatlıkta ona cevap vermediğim için başka bişeyden değil.istediki bende karşılık vereyim vermedim ama yemediğim lafta kalmamıştı. s..... ol git demişti en sonundada.ama gene kendisi hiç bişey dememiş söylememiş gibi geri geliyodu.ayrıldım tabiki .sanırım fazla sabır var bende.susarak karşımdakini deli ediyorum.

Lan .. diye başladı utan be yüzsüz . le bitirdi bi mesajını bilmiyorumkismile

çok sevdiğim bi çocuk vardı sınıfta.ohaoldumsmile sürekli ilgi,sürekli bakışma hallerindeydik.6 aylık sevgilisinden 3 ay olmuş ayrılalı.aşk acısı çekiyor yani.bana yakınlaşıp arkadaşlarla birlikte içtiğimiz bi gece eve giderken seni istiyorum bundan sonra sadece sen varsın demişti..hihoyyyt aklı başına geldiğinde tekrar barıştıklarını öğrendim:oklava: bana onu seviyorum düşman olmak istemiyorum seninle ya hiç görüşmeyelim ya da arkadaş kalalım demişti.:oklava::oklava: şimdi aynı sınıftayız ve yüzüne bile bakmıyorum :umursamaz:

ilgisi alakası bittiği günlerde nedenini sorduğumda eskisi gibi olamıyoruz inan bende bilmiyorum demişti.:gitme: aslında ayrılmak istiyor, ama benim ayrılmamı bekliyordu.her anında ne yaptığını nerde olduğunu söyleyen adam herşeyini gizler olmuştu.gizli face açmalar kızlarla konuşmalar bunlar sabrımı taşırdı ve bitti dedim.hiç bi tepki vermeden mutluluklar hak etmiyorum ben seni umarım benden iyilerini bulursun hep mutlu ol bidaha mesaj çekmicem sildim seni hayatımdan arkadaşta kalmayalım dönüşü yok dedi.:gitme: nasıl ağladığımı nasıl canımın yandığını bi ben bilirim.:gitme: her ne kadar diğer gün dayanamayıp sensizliğe alışamadım seni seviyorum dese de hatırladıkça içim acır hiç unutamıcam sanırım.alsanaalsanasmile

Kavga anında bana ne çok konuşuyosun biraz sus demişti ki benim konuşmadığımdan yakınan biri. :)) O zaman kırılmıştım ama şimdi aklıma gelince gülüyorum, komikti. O kadar kızdırmışım ki onu.

Keşke seni tanımasaydım, mutlu ol diyeceğim ama olamayacağını biliyorum demişti. Sonra barışınca böyle demiştin deyince kızgınlığımdan söyledim demişt. Ama hala aklımda o sözler.

sen ferhundenin gercek hayat versiyonusun demisti :9:
o zaman bozulmustum ama simdi cok komik geliyo gülüyorum hatirladikca :))

sen ferhundenin gercek hayat versiyonusun demisti :9:
o zaman bozulmustum ama simdi cok komik geliyo gülüyorum hatirladikca :))

Ahahah banada eşim Ezel'i izlerken Eyşan için aynı sen der. Sinsiymiş, nasıl adamın canını acıtacağını, laf sokacağını iyi biliyormuş bnm gibi. Hareketlerimizi, giyim tarzımızı falanda benzetir.:61:

Amaaa hiçte sinsi değilim bir kere o halt yemiş.:57:

Back