• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil destek ilişkimde karar veremiyorum

Annesi her durumda sürekli aranızda olacak ne kadar etkisi var bilemezsiniz aranızda bir sorun olsa ne yapacak mesela
Onu kestiremiyorum işte. İyi bir insan karşımdaki aslımda kafa yapımız uyuyor çok uyuyor. Ama geleceği düşündüğümde içimi Karalar bağlıyor

Onu kestiremiyorum işte. İyi bir insan karşımdaki aslımda kafa yapımız uyuyor çok uyuyor. Ama geleceği düşündüğümde içimi Karalar bağlıyor
Bunları açıklığa kavuşturmak çok zor her türlü riskli bir durum riski göze almaya değer mi

Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum ne olur beni bir kız kardeşiniz gibi görüp destek olur musunuz?
6 aylık bir ilişkim var ayrı şehirlerde yaşıyoruz temmuz ayında tanıştık. Güzel giden bir ilişkim var aslında ama ilişkinin başında bazı problemler yaşadık. Sevgilimin annesinin beni istemediğini öğrendim. Ben bazen onun olduğu şehire gidip onun yanında kalıyordum 3-4 gün. Tanışmamızın ikinci ayında annesinin beni istemediğini öğrendim benim hakkımda bu kız benim oğlumun dengi değil benim oğlum okudu mühendis oldu bu kız hiç bir şey olamamış gibi şeyler duydum. Duyduğum kişi ise bizi tanıştıran ortak arkadaşımız. Ben bunları duyduktan sonra ayrıldım. Asında ayrılma sebebim erkek arkadaşımın annesinin bu söylemlerine tepkisiz kalmasıydı. Biraz ana kuzusu diyebilirim size. Ortak bi araba aldılar mesela arabayı da alacaklarmış ellerinden. Benim yanıma geliyordu farklı şehirlerde yaşadığımız için ona bile tepki gösteriyordu. Hissesiyordum. Aradan biraz zaman geçti ben barışmak için zorladım sevdiğim için aslında o zamanlar onsuz yapamayacağımı düşündüm. Ve benim zorumla barıştık gibi bir şey oldu. Ayırırken barışmamıza sevgilimin gönlü yoktu. Bensiz daha mutlu olacaksın gibi şeyler söylüyordu. Zaman geçti bir şekilde barıştık. 4 aydır aramızda bir sorun yoktu. Hatta barıştığımızı annesine söylediğinde annesi 1 hafta küsmüş sevgilimle. Sevgilim biraz ana kuzusu kızlar. 2-3 haftadır bana aydınlanma geldi sanırım. Sürekli ileriyi düşündüm. Sevgilim evlilik konusunda dahha erken diyor ama. Benim annem erkek arkadaşımın annesinin benim hakkımda konuştuklarını duyunca biraz tepkili karşı tarafa doğal olarak. Biz nasıl ilerleyeceğiz annesi beni hiç istemiyor. Hiç görmemesine rağmen sevmedi beni. 3 gün önce ayrılma kararı aldım. Bu konuları açtım çünkü kafamı çok karıştırıyor. Aile tanışması söz nişan düğün bunların hepsi nasıl olacak iki tarafta istemiyor. Ayrılma konusunu açınca sevgilim herkes benim kararıma saygı duyacak dedi ama biliyorum ana kuzusu bu konuda güvenemiyorum. 28 yaşındayım. Ne yapacağımı nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Zamanında beni çok ağlattı çok üzdü o günlerde aklımdan çıkmıyor. Şimdi 2-3 gündür çok üzerime düşmeye başladı ayrılacağımdan korkuyor. Aklım çok karışık. Lütfen yardımcı olur musunuz
Ne hissediyosan odur. Ayrıl ana kuzusu çok ezilirsin

Bunları açıklığa kavuşturmak çok zor her türlü riskli bir durum riski göze almaya değer mi
Geleceğim olduğunu düşünemiyorum zaten. Cumartesi günü gelecekmiş. Gelmesini istemiyorum çünkü ne bileyim iyi bir insan onun içinde üzülüyorum

Geleceğim olduğunu düşünemiyorum zaten. Cumartesi günü gelecekmiş. Gelmesini istemiyorum çünkü ne bileyim iyi bir insan onun içinde üzülüyorum
Bence yok yakınken iletişimini ciddi bir şekilde kes ağlamasını falan boşver seni eskiden ağlattıklarına saysın sonra yeni hayatına merhaba de 😁😁

Ortak bi araba aldılar mesela arabayı da alacaklarmış ellerinden

Yahu ekim ayında açtığınız konuda sizi tek gecelik bir ilişkiyle aldattığını yazmışsınız. Şu an sanki bu olay hiç yaşanmamış da tek sorun annesi gibi anlatmışsınız pes yani

O konuyu kendi içimde hallettim diyelim.

Ailesine karşı geleceğini düşünmüyorum. Yukarda arabadan bahsettim mesela. Bütün konu annesinde bitiyor.
Ailesinin oğullarıyla ortak aldıkları arabayı, oğullarının elinden almasını; adamın sizi aldatmasından daha önemli ve büyük bir olay olarak mı görüyorsunuz gerçekten ? :nazar:

Ailesinin oğullarıyla ortak aldıkları arabayı, oğullarının elinden almasını; adamın sizi aldatmasından daha önemli ve büyük bir olay olarak mı görüyorsunuz gerçekten ? :nazar:
Hayır orada ailesinin dediğini her türlü yapıyor yapmak zorunda demek istedim

İyi biri dediğiniz kişi bu kadar kısa süreli ilişkide sizi aldatmış ve başka konularda da aglatmis. Boşlukta misiniz, bu ilişkiyi hayatınızdaki başka sorunlardan kaçış olarak mı goruyorsunuz? Adamın elle tutulur hiçbir yanı yok.

Sanırım sizin dediğiniz gibi
Bu adam kesinlikle çok iyi bir oyuncu, iyi mi kötü mü bilemem ama çok güzel oynuyor. Ağlayan zırlayan erkeklerden uzak durun, erkekler ağlamaz demiyorum ama böyle ota b. ka ağlamazlar. Son olarak bu ilişkiden ne köy olur, ne de kasaba.

Bu adam kesinlikle çok iyi bir oyuncu, iyi mi kötü mü bilemem ama çok güzel oynuyor. Ağlayan zırlayan erkeklerden uzak durun, erkekler ağlamaz demiyorum ama böyle ota b. ka ağlamazlar. Son olarak bu ilişkiden ne köy olur, ne de kasaba.
Mesajla ayrılmak mantıklı mı sizce

Sanırım sizin dediğiniz gibi
Mevcut sorunlardan kaçayım derken daha büyük bir soruna koşuyorsunuz. Ayrılık konuşması yapmak için sevgilinizin geleceğini belirtmissiniz ama belli ki kendinizi kandırmaya meyillisiniz. Ayrılık konuşması için şehir degistirmez.
Ayrıca annesine gelene kadar çok daha büyük sorunlarınız var. Onun ilişkide ortaya çıkardığı sorunları kendi içinizde halletmek için enerji harcamak yerine kendi hayatınızdaki sorunları halletmek için enerji harcarsaniz inanın size daha da faydası olur. Karşınızdaki kişiyle bu ilişkiyi devam ettirdiginiz surece şu an kactiginiz sorunlariniza yeni sorunlar eklenecek.

Back