Annesi her durumda sürekli aranızda olacak ne kadar etkisi var bilemezsiniz aranızda bir sorun olsa ne yapacak meselaAilesine karşı geleceğini düşünmüyorum. Yukarda arabadan bahsettim mesela. Bütün konu annesinde bitiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi her durumda sürekli aranızda olacak ne kadar etkisi var bilemezsiniz aranızda bir sorun olsa ne yapacak meselaAilesine karşı geleceğini düşünmüyorum. Yukarda arabadan bahsettim mesela. Bütün konu annesinde bitiyor.
3 gün önce yaptım onu aslında. Ayrılmamak için elinden geleni yaptı. Ağladı annesini reddececğini söyledi vs vs o günden bu yana inanılmaz ilgiliÇok basit, seninle bir geleceğin olacağını düşünmüyorum deyip veda edeceksiniz. Bu adam sizin için tamamen vakit kaybı.
Onu kestiremiyorum işte. İyi bir insan karşımdaki aslımda kafa yapımız uyuyor çok uyuyor. Ama geleceği düşündüğümde içimi Karalar bağlıyorAnnesi her durumda sürekli aranızda olacak ne kadar etkisi var bilemezsiniz aranızda bir sorun olsa ne yapacak mesela
Bunları açıklığa kavuşturmak çok zor her türlü riskli bir durum riski göze almaya değer miOnu kestiremiyorum işte. İyi bir insan karşımdaki aslımda kafa yapımız uyuyor çok uyuyor. Ama geleceği düşündüğümde içimi Karalar bağlıyor
Ne hissediyosan odur. Ayrıl ana kuzusu çok ezilirsinMerhaba kızlar sizden yardım istiyorum ne olur beni bir kız kardeşiniz gibi görüp destek olur musunuz?
6 aylık bir ilişkim var ayrı şehirlerde yaşıyoruz temmuz ayında tanıştık. Güzel giden bir ilişkim var aslında ama ilişkinin başında bazı problemler yaşadık. Sevgilimin annesinin beni istemediğini öğrendim. Ben bazen onun olduğu şehire gidip onun yanında kalıyordum 3-4 gün. Tanışmamızın ikinci ayında annesinin beni istemediğini öğrendim benim hakkımda bu kız benim oğlumun dengi değil benim oğlum okudu mühendis oldu bu kız hiç bir şey olamamış gibi şeyler duydum. Duyduğum kişi ise bizi tanıştıran ortak arkadaşımız. Ben bunları duyduktan sonra ayrıldım. Asında ayrılma sebebim erkek arkadaşımın annesinin bu söylemlerine tepkisiz kalmasıydı. Biraz ana kuzusu diyebilirim size. Ortak bi araba aldılar mesela arabayı da alacaklarmış ellerinden. Benim yanıma geliyordu farklı şehirlerde yaşadığımız için ona bile tepki gösteriyordu. Hissesiyordum. Aradan biraz zaman geçti ben barışmak için zorladım sevdiğim için aslında o zamanlar onsuz yapamayacağımı düşündüm. Ve benim zorumla barıştık gibi bir şey oldu. Ayırırken barışmamıza sevgilimin gönlü yoktu. Bensiz daha mutlu olacaksın gibi şeyler söylüyordu. Zaman geçti bir şekilde barıştık. 4 aydır aramızda bir sorun yoktu. Hatta barıştığımızı annesine söylediğinde annesi 1 hafta küsmüş sevgilimle. Sevgilim biraz ana kuzusu kızlar. 2-3 haftadır bana aydınlanma geldi sanırım. Sürekli ileriyi düşündüm. Sevgilim evlilik konusunda dahha erken diyor ama. Benim annem erkek arkadaşımın annesinin benim hakkımda konuştuklarını duyunca biraz tepkili karşı tarafa doğal olarak. Biz nasıl ilerleyeceğiz annesi beni hiç istemiyor. Hiç görmemesine rağmen sevmedi beni. 3 gün önce ayrılma kararı aldım. Bu konuları açtım çünkü kafamı çok karıştırıyor. Aile tanışması söz nişan düğün bunların hepsi nasıl olacak iki tarafta istemiyor. Ayrılma konusunu açınca sevgilim herkes benim kararıma saygı duyacak dedi ama biliyorum ana kuzusu bu konuda güvenemiyorum. 28 yaşındayım. Ne yapacağımı nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Zamanında beni çok ağlattı çok üzdü o günlerde aklımdan çıkmıyor. Şimdi 2-3 gündür çok üzerime düşmeye başladı ayrılacağımdan korkuyor. Aklım çok karışık. Lütfen yardımcı olur musunuz
İnanılmaz derecede istemiyorum. Tanışmamıza rağmenAilesi karsiysa bu iliski yurumez zaten aldatmada var bosverin.
Nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Ağlıyor bu da beni etkiliyor sanırımNe hissediyosan odur. Ayrıl ana kuzusu çok ezilirsin
Ya Allah aşkına3 gün önce yaptım onu aslında. Ayrılmamak için elinden geleni yaptı. Ağladı annesini reddececğini söyledi vs vs o günden bu yana inanılmaz ilgili
Geleceğim olduğunu düşünemiyorum zaten. Cumartesi günü gelecekmiş. Gelmesini istemiyorum çünkü ne bileyim iyi bir insan onun içinde üzülüyorumBunları açıklığa kavuşturmak çok zor her türlü riskli bir durum riski göze almaya değer mi
Bence yok yakınken iletişimini ciddi bir şekilde kes ağlamasını falan boşver seni eskiden ağlattıklarına saysın sonra yeni hayatına merhaba deGeleceğim olduğunu düşünemiyorum zaten. Cumartesi günü gelecekmiş. Gelmesini istemiyorum çünkü ne bileyim iyi bir insan onun içinde üzülüyorum
Ortak bi araba aldılar mesela arabayı da alacaklarmış ellerinden
Yahu ekim ayında açtığınız konuda sizi tek gecelik bir ilişkiyle aldattığını yazmışsınız. Şu an sanki bu olay hiç yaşanmamış da tek sorun annesi gibi anlatmışsınız pes yani
O konuyu kendi içimde hallettim diyelim.
Ailesinin oğullarıyla ortak aldıkları arabayı, oğullarının elinden almasını; adamın sizi aldatmasından daha önemli ve büyük bir olay olarak mı görüyorsunuz gerçekten ?Ailesine karşı geleceğini düşünmüyorum. Yukarda arabadan bahsettim mesela. Bütün konu annesinde bitiyor.
Nasıl hallettın kız. Zaten annesı ıstemıyomuş.O konuyu kendi içimde hallettim diyelim.
Hayır orada ailesinin dediğini her türlü yapıyor yapmak zorunda demek istedimAilesinin oğullarıyla ortak aldıkları arabayı, oğullarının elinden almasını; adamın sizi aldatmasından daha önemli ve büyük bir olay olarak mı görüyorsunuz gerçekten ?![]()
Barıştığım için pişman oldum zatenNasıl hallettın kız. Zaten annesı ıstemıyomuş.
İyi biri dediğiniz kişi bu kadar kısa süreli ilişkide sizi aldatmış ve başka konularda da aglatmis. Boşlukta misiniz, bu ilişkiyi hayatınızdaki başka sorunlardan kaçış olarak mı goruyorsunuz? Adamın elle tutulur hiçbir yanı yok.Onu kestiremiyorum işte. İyi bir insan karşımdaki aslımda kafa yapımız uyuyor çok uyuyor. Ama geleceği düşündüğümde içimi Karalar bağlıyor
Sanırım sizin dediğiniz gibiİyi biri dediğiniz kişi bu kadar kısa süreli ilişkide sizi aldatmış ve başka konularda da aglatmis. Boşlukta misiniz, bu ilişkiyi hayatınızdaki başka sorunlardan kaçış olarak mı goruyorsunuz? Adamın elle tutulur hiçbir yanı yok.
Bu adam kesinlikle çok iyi bir oyuncu, iyi mi kötü mü bilemem ama çok güzel oynuyor. Ağlayan zırlayan erkeklerden uzak durun, erkekler ağlamaz demiyorum ama böyle ota b. ka ağlamazlar. Son olarak bu ilişkiden ne köy olur, ne de kasaba.Sanırım sizin dediğiniz gibi
Mesajla ayrılmak mantıklı mı sizceBu adam kesinlikle çok iyi bir oyuncu, iyi mi kötü mü bilemem ama çok güzel oynuyor. Ağlayan zırlayan erkeklerden uzak durun, erkekler ağlamaz demiyorum ama böyle ota b. ka ağlamazlar. Son olarak bu ilişkiden ne köy olur, ne de kasaba.
Mevcut sorunlardan kaçayım derken daha büyük bir soruna koşuyorsunuz. Ayrılık konuşması yapmak için sevgilinizin geleceğini belirtmissiniz ama belli ki kendinizi kandırmaya meyillisiniz. Ayrılık konuşması için şehir degistirmez.Sanırım sizin dediğiniz gibi