• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sana aşık degildim hiçbir zamanda olmadım zaten ben şuan seni özlüosam anamı babamıda özlüorum özel degil yani bak erkekler arasında düzenli manita die birşey vardır ben seni öle gördüm evlenmiceim insana kalbimi kaptırmam.......... bu sözler benim yüreğime bıçak sapladı kanattı içimi nasıl bir acıydı bunları ondan duymak anlatamam hala içim acıyor

üfff çok kötü hakikaten umarım senin sevgini hakeden seni senden çok seven birini bulursun :Saruboceq:

Tartışırken "Tamam kapat konuyu" demesine her zaman çok kırılıyorum.

Ama beni bugüne kadar en çok kıran,inciten,ağlatan sözü eski sevgililer hakkında konuşurken
"Kimse unutulmaz,Sen sevmişsen belki unutmuşsundur ama ben unutmam" demesi olmuştu.
Niye unutmuyosunn,o yok artık ben varım .. :delphin:

'agzına s.... senin madem kendin yapıcan ne diye bana anlatıp duruyosun benım canımı sıkıyosun ne halın varsa gör...'

ayy aklıma gelmio ne kadar unutkanımm ama cook kırıcı sözler duydumm:bbo:

eski sevgilim vardi fi tarihindeeee... o bana çok şeyöğretti.öküzdü bende artık ökzüleştim:)) herşeye kırılırdım yanında staj yaptım kırılmıyorum artık kolay kolay:))
çok sevdiğim bir zamanda eski sevgilisinin numarası tlfonunda kayıtlıydı ismiyle bende yanlışlıkla çaldırdım bakarken:) aradı hatun.bende konuştum.neyse akşam yine aramış beni aradı ben masum masul efendim aşkımmmmmm dedim sen ne yaptığını sanıyorsun gerizekalı dedi:) evlenelim diye beni sıkıştırdığı bir dönemdede ben zaman ihtiyacım var dediğim için artık sana aşkım maşkım yok seni seviyom deme bana sevme beni zart zurt dedi... ya bu adam ömrümden ömür çaldı deveye şeyeden yaranırmış hesabı deli gibide seviyodum...ne göz yaşları döktümm ne acılar çektim .anlatsam ucuz türk filmi senaryosu bile olur. ama bitti. sayesinde 9 kilo verdim,saçlarım döküldü, bunalıma girdim:) ama geçti bitti:) saçlarım gürleşti göbek bile yaptım mini boy:) ama öküzlükleri şimdi işime yarıyor antremanlıyım...
1 seneden azcık fazladır başkasına aşığım.seviyom oda seviyor... bazen ters şeyler sölediği zaman ben 2 katını söylüyorum:))) körler sağırlar birbirini ağırlar.naz kapris fazla kıskanma yok.herşey sütliman. mutluyum mutluyuz mutlu olun:)

bir kapışmamızda arkadaş kalalım dedi.tamam dedim:p ama üzüldümde tabi.sonra tabi barıştık artık herşey daha güzel

of ya bende duydum sevgilimden ama sadece bana oldu sanmıstım

arkadaşlar hiçbiriniz benim duyduğum sözleri ve yaşadığım olayları yaşayamazsınız allah kimsenin başına vermesin zaten...benim aldığım ders kimseye tamamen bağlanmayacaksın heran gidebilir gözüyle yaklaşacaksın....

ben sevgilimden öyle çok kalp kırıcı şeyler duymadım çok şükür ama bi arkadaşım bigün sevgilisiyle telefonda konuşuyoken ayrılmak istiyodu çocuk ve demiştiki seni sevmiyorum sensiz daha mutlu olcam sende eğer beni seviyosan benim sensiz mutlu olmamla avuncaksın ve peşimi bırakcaksın demişti kıza..çok kotuydu o an bende kızı nasıl avutcağımı sasırmıştım yani..

bir başka kadınla beni çok kıyaslamıştı
sen geri kafalısın o modrern
ben ona güveniyorum sana güvenmiyorum
ona güvendiğim için kredi kartımı ona verdim deyip benim kredi kartımı alıp kesmişti
o dört dörtlük o akıllı zeki
senden bıktım seni istemiyorum çocukları al annenin evine git
bitti olmuyor buraya kadarmış vs.
vveeee ben bunları hiiiç mi hiiiç unutmadım ve unutmakta istemiyorum
unuttuğum anda kendime haksızlık yapmış olurum diye düşünüyorum çünkü ben bunları hiç haketmedim varlığında ve yokluğunda hep yanındaydım
ben 16 yıllık karısı o ise yeni işe girdiği yerde çalışan evli o..... bir kadındı
kocamı bana karşı kışkırttı şu anda sadece çocuklarım için beraberim
çünkü onlar ergenliğe girme yaşındalar etkilenmelerini istemiyorum

o kadar değer verdim bir dediğini iki etmedim her zaman sustum onu üzmemek için hep içime attım ama bir gün öyle bi hale geldim öyle doldum kii ve sadece biraz sesimi yükselttim bana kullandığı kelime ''ne kadar çirkefleştin sen'' oldu o an yıkıldım:çok üzgünüm:

ıllaki herkes ufakda olsa hakaret duymuştur..en azından salak gibi..
hem yediremiyoruz aslında bu sözleri kiii bende öyleyim..hemde gidip barışıyoruz.
bunun sebebi ilişkiye yazık olmasın diye oluyor hep..barışıyoruz içimizden bişiler kopmuş gitmiş.
iyi hoş barışdıkda içimizde bişiler beynimizi tırmalıyo huzursuz oluyoruz..ne için ilişki yazık olmasın..
banada saçma geliyor kendimde aynı durumdayım çünkü..cesaretim olsa gemileri yakıp gitmiştim..
seviyesiz bir ilişkidense gururlu biri olmak daha mantıklı gibi geliyor..umarım birgün o cesareti göstericem :bbo:

bir başka kadınla beni çok kıyaslamıştı
sen geri kafalısın o modrern
ben ona güveniyorum sana güvenmiyorum
ona güvendiğim için kredi kartımı ona verdim deyip benim kredi kartımı alıp kesmişti
o dört dörtlük o akıllı zeki
senden bıktım seni istemiyorum çocukları al annenin evine git
bitti olmuyor buraya kadarmış vs.
vveeee ben bunları hiiiç mi hiiiç unutmadım ve unutmakta istemiyorum
unuttuğum anda kendime haksızlık yapmış olurum diye düşünüyorum çünkü ben bunları hiç haketmedim varlığında ve yokluğunda hep yanındaydım
ben 16 yıllık karısı o ise yeni işe girdiği yerde çalışan evli o..... bir kadındı
kocamı bana karşı kışkırttı şu anda sadece çocuklarım için beraberim
çünkü onlar ergenliğe girme yaşındalar etkilenmelerini istemiyorum

:teselli::teselli::teselli::teselli:

"Aileni sevmiyorum" demişti."Eğer evlenırsek ziyarete gelmeyecegını" beni en çok bu sözleri kırmıstı. Ama hala birlikteyız... Ben zamanla düzeleceğine inansamda.. Bir kız için babası herşeydır. onun için sevmıyorum demesı çok kırmıştı beni

.........................

Son düzenleme:
8 yıllık evliyim eşimden evliliğimizin 3.gününden beri hakaret ve küfür duymaya alıştım tabi sonra eşimin normal olmadığınıda öğrendim okadar çok ki sözleri birincisi sinirlendiği zaman bir hayat kadınına söylenebilen her sözü söyler, ikincisi sen benim için ekmek kapısıydın demişti, ama o sözden sonra ona olan sevgimi kaybettim, birde bundan bir kaç ay önce bir gazetenin arka sayfa güzelini masaya açıp bakta gözün kadın görsün dedi. dediğim gibi çok laf duydum ama içimi acıtan en çok bu yazdıklarım oldu. Dilerim en yakın zamanda bu kabuslar biter.

8 yıllık evliyim eşimden evliliğimizin 3.gününden beri hakaret ve küfür duymaya alıştım tabi sonra eşimin normal olmadığınıda öğrendim okadar çok ki sözleri birincisi sinirlendiği zaman bir hayat kadınına söylenebilen her sözü söyler, ikincisi sen benim için ekmek kapısıydın demişti, ama o sözden sonra ona olan sevgimi kaybettim, birde bundan bir kaç ay önce bir gazetenin arka sayfa güzelini masaya açıp bakta gözün kadın görsün dedi. dediğim gibi çok laf duydum ama içimi acıtan en çok bu yazdıklarım oldu. Dilerim en yakın zamanda bu kabuslar biter.

yaa ne dicemi şaşırdım umarım böle bi ewliliğim olmas umarım sizinkide düzelir allah yardımcınız olsun ne diyelim :kedi: benmde 2.5 yıllık bi beraberliğim wardı ben de baya ağır söz duydum ama son ayrılışımız 1 ay önceydi bana ^^senin için ailemden kimseyi karşıma alamm dedi seninle ewlenemem dedi ^^ tabi ben bunun sorasında sadece bu diil tabi olay sinir kr,zz, geçirip hattımı kırdım bidaha bana ulaşamsın die tabi o buna inanamadı hala mail yolluo hatırlatınca bu lafları utanıo özür dilio barışmak istio bnde sewiom ama içime oturdular bir kere mafoldumben kafamçokkarıştı

eski nişanlımdan yemediğim küfür yemediğim hakaret kalmamıştı... daha cicim aylarında eski sevgilim msj attı diye allah kitap sövdü bana. sonra ağladı zırladı barıstık. 3 sene saçma sapan saygısızlıkla dolu bi ilişkimiz oldu. en son dayanamadım ayrıldım aileme kızınız beni aldatıyor benden ayrılmak istediğine göre baska biri var dedi. yuh artık ya yaptıklarını hala görmeyip bana iftira attı.. sonra kurtuldum tabi.. ayrıldık bitti hayatımda birinin olduğunu öğrenmiş. aklınız varsa gözüme gözükmeyin ikinizin de kafasına sıkacam gördüğüm yerde... dedi.. hadi ya ? azıcık yüreğin varsa şimdi gelir beni öldürürsün diyerek sinir krizi geçirdim gecenin bi yarısı.. bi dönem gizli numaradan arayip allah belanı versin gençliğinin hayrını görme dedi.. hattımı değiştirdim artık... bırak da seni güzel hatirliim dedim yaa.. şimdiki sevgilimden saygısızlık boyutunda bi söz duymadım daha ama o mesafeyi en baştan ben koydum.. bi keresinde şakayla karısık gerizekalı dedi bana gülerek dedi bunu.. oooo ayrılmaya kalktım.. çok özür diledi.. benim saygısızlığa artık tahammülüm yok.. aşkımdan ölsem çekmem kımsenin kırıcı lafını.. gururum onurum herseyimin ötesinde artık.. kendime saygı duymayı çok zor oldu ama sonunda öğrendım. ne aptalmışım önceden

5 senelik iliskimde öyle asla unutamayacagim ve affedemeyecegim sözler hic sarfetmedi.. Allah razi olsun.

Ama sanirim bu ayrilikta sözleri degil de, suskunlugu cok koydu :delphin:

Back