• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off sıkıldım artık dedi bana :1no2:
çok şaşırdım ve kırıldım...:sinifsinif:

sana olan sevgim etkilendi dedi bana
nasıl yani artık beni sevmiyormusun? diye sordum
oda ee yani!! deddi daha ne söyleyebilirdikiiiiiii en acıtıcı olanını söylemişti zatenmafoldumb enmafoldumben

Eski sevgilim benim peşimde 2 sene koşmuştu en sonunda dayanamayıp kabul etmiştim çıkma teklifini. Başta sevmiodum öylesineydi ama sonradan aşık oldum mükemmel biriydi 2,5 ay çıktık hergünümüz ayrı güzeldi. Sonra durduk yere ayrılmak istediğini söyledi birşey diyemedim,gitti. Ayrılığımızdan 1-2 ay sonra öğrendimki beni kaç kez aldatmış, arkamdan neler söylemiş.. Çıkma teklifini kabul ettiğime, onu tanıdığıma herşeyine lanet ettim. Aldatmasıda,arkamdan konuşmasıda çok çok çoook üzmüştü beni ama başardım unuttum onu. Artık gözümde sadece "gördüğüm kadar" değeri var..!!

Yeni evliyken çok kavgalarımız oldu yani ilk 1.5 yıl içinde..
bir keresinde kavga ettik sebebini hatırlamıyorum
begenöiyorsan yürü ananın evine demişti
benim burdan annemin evine böyle bir durumda amca kefenim çıkar demiştim
ondan sonra bana hiç anana bilmem ne demedi
ki kavgalarımız cok oldu
şimdi nerdeee...ama çok kırıldıgım üzülkdügüm agladıgım zamanlarım oldu

Eski sevgilim benim peşimde 2 sene koşmuştu en sonunda dayanamayıp kabul etmiştim çıkma teklifini. Başta sevmiodum öylesineydi ama sonradan aşık oldum mükemmel biriydi 2,5 ay çıktık hergünümüz ayrı güzeldi. Sonra durduk yere ayrılmak istediğini söyledi birşey diyemedim,gitti. Ayrılığımızdan 1-2 ay sonra öğrendimki beni kaç kez aldatmış, arkamdan neler söylemiş.. Çıkma teklifini kabul ettiğime, onu tanıdığıma herşeyine lanet ettim. Aldatmasıda,arkamdan konuşmasıda çok çok çoook üzmüştü beni ama başardım unuttum onu. Artık gözümde sadece "gördüğüm kadar" değeri var..!!

canım aynı durumu yaşamışız yaa.
oda 1 sene koştu peşimden 3 ay çıktık ve ayrıldık.
aldatıldım.ne sözler vermşti tek ciddi başladığım ilşkimdi benim.
ayrılırken verdiği bütün sözleri yüzüne vurdum vicdan azabı çekti.ş
aldatılmak bile koymadı ama bidaha arama karşıma çıkma dediğimde iyi olur yoksun artık demesi çok koydu.

senden nefret diyorum diye bağırdı bir defasında.. o an çok koymuştu ama neden söylediğini ve haklı olduğunu bildiğim için hak verdim elbette.. ikincisi olmadı..

19 saatlik yolu aşıp onu görmeye gittim kız başıma ve eski sevgilisinin fotoğrafları hala albümde dırıyor diye surat yaptığım için bana "eğer burda misafir olmasan kovardım seni" dedi..şimdiki aklım olsa o lafı duyar duymaz çıkar giderdim ama o an insan biraz şapşal oluyor galiba..şimdiki ilişkimde kalbimi kıracak tek laf duymadım..alışık değilim böyle hergünümün huzurlu olmasınakaydirigubbakcemile2

ayrıyken tüm kadınlardan soğuttun beni demişti şakayla karışık gülerek fln
bi de yine o dönemde ne senle ne sensiz yapabiliyorum napıcam ben senle fln demişti
bilmiyorum bu ikisi kafamı kurcalıyor çok tabi barışınca bunları açmadım tekrar ama oturdu içime hala öyle düşünüyormuş gibi geliyor bazen atamıyorum kafamdan.
bi de ben bişeyden rahatsız olduğumda ve konuşmak istediğimde konuyu çeviriveriyor hemen. bu da beni çok kırıyor çünkü beni rahatsız eden şeyleri söyleyemiyorum artık içimde kalıyor bu da bazen içten içe soğutmuyor değil beni yani..

.............

Son düzenleme:
okadar cok laf duydumki angisini anlatayim ...neden ciktin karsima ...senden nefret ediyom....seni artik istemiyom....beni artik rahat birak...ama nedensede bensizde yapamiyor anlamiyom vallah

aynen canım. benim sevgilimde aynı sözleri söylüyor. sonra pişman oluyor. gelip özür diliyor. ne benle, ne de bensiz oluyor

en kötüsünü 3 gün önce duydum.. bana "şuan için bu ilişkinin devam etmesi imkansız" dedi.. sonra da "bizden çook iyi arkadaş olur ama sevgili zannetmiyorum.." dedi.. ben burda ağliyorum o bana neler diyor.. burnumu sürtmek için söylemişmişmiş.. iyi de böyle mi burun sürtülür.. biliyosun bensiz yapamazsın.. deli gibi sevdiğini biliyosun ne beni bu sözlerle üzüyosun =( bunları söylerken tek amacı beni biraz kendime getirmekti çünkü ona tokat atmıştım.. hiç hak etmemişti.. sen bana saygısızlık yaptın el kaldırdın.. başkası olsa anında silerdim.. ama seni kaybedemem.. ama gene de beni biraz olsun anla diye canını yakmak için söyledim onları dedi =( evet canım ilk defa böylesine yandı =(

sen benim hayatımı mahvettin dedi seni görünce kan beynime sıçrıyo dedisenağlama

nasıl içime işledi anlatamam o lafları

tipsiz dedi.. şizofren dedi..ruh hastası dedi... oysaki kendisi kocaman bir pislik güvenilmez adi aşağılık bir herif ve bir kertenkele bir sürüngen...ohhhhhh...

Eski sevgilimden ayrıldığımda barışmadığım için karşıma geçip

"İnşallah helaline kavuştuğun gün ölürsün o beyaz gelinlik kefenin olur" demişti.. :kızgın:

Sanki ben değil o aldatılmıştı kötükedihüso

8 yıllık bir ilişkim var bu zamana kadar birbirmize salak bile dememişizdir o konuda çok dikkatliyiz ağzımızdan bile kaçırmıyoruz.en fazla birbirimize deli manyak derim karsılığı da muhakkak ben sana deliyim sana manyağım olur :)

kızlarr yalnız değilsinizz emin olunn bnm duyduğum kelimeleri duysanız kesin camdan flan atardınız kendinizi yani ama çok şükür düzeliyor bnm sayemde uğraşlarımdan sonra anacım bizde tutamıyoruzki çenemizi allah vergisi kadına düşüyor iş biraz bende beraberim 1.5 yıl oldu allhım hiçbirmize yaşatmasın anlatması zor nezman brine anlatsam gözlerim dolar boğazım düğümlenir yaşaması dha zor ama inanın eğer azda olsa düzelicek ışığı varsa inanki oluyor uğraşın deneyin yoksa olan bize oluyor

eski sewgilim ben başka birine aşık oldum seninle dewam edemem deyişiydi en çok canımı acıtan

kötü laf etmedi hiç Allah icin sadece bir tartışma sırasında saygısız demişti .. ona üzülmüştüm ama telafi etti aşkım

Back