• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
univ arkadaşlarımla pikniğe geziye gitmiştik.. ben sevgilimin adını yazmak için sahile indim.. koskoca bir kalp yaptım ismini yazdım ve kalbin ortasına oturarak resimler çektim.. ewe geldiğimde de o resimlerin üstüne photoshopla güzel yazılar ekledim ve ona armağan ettim..

beğendin mi canım, bak ben sevgimi her şekilde haykırıyorum dediğimde bana dediki

aman sanki çok şikarın bişey yaptın, bende çıkar adını yazarım sevdiğime inanırmısın dedi ? bunun benim için bir anlamı yok dedi... teşekkür ettim ve telefonu yüzüne kapadım.. dönüp aramadı bile af dilemek için

yaa kızlar işte benimde böyle odun bir sevgilim var :gitme:

bana eşim sana guvenmıorum dedi uhhuuuuu...
bende başka çaren yok bana guvenmek zoundasın dedim :dilcikar:

ılıŞkılerım oldu ama kımse kırmadı benı
en son sevgılımden maıllerını yakaldım eskı eŞıne yazmıŞtı.
Dedım demekkı bugun dÖnse kabul edersın.oda ban ms yazdı
(haklısın bugun dÖnse kımseyı takmam onun kadar kımseyı sevemem )bu ms hep aklıma gelır vede Çok zoruma gıttı Çok kırıldım 2 hafta sonrada baŞka bırıyle gÖrdÜm bence adam kımı sevdıgını bıle bılmıo belkıde benım okadar Şeyı bılgısyrda gÖrmem bu ms atmasınamı sebep oldu dıorum....belkıde dogruyu dedıklerı.ama bukadarını haketmedım....Çok kırıldım zaten bıttı dÖnÜŞÜde yok
senı seven senın ıÇın mÜcadele adam bugun Çıkıo evet benın onun kadar kımseyı sevemem dıo....bu erkekler tuafff

bıkerede tartıŞmıŞtık dedıkı
Öncekı Çıktıkların sana nasıl katlanmmıŞ susmuŞlar heralde hep dedı kaybetmemek ıÇın senın gıbı ınsan ılk defa Çıktı karŞıma Çok ası bır ınsansın..asılıkten kurtul demıŞtı....eskılerıyle kıyaslaması ÜzmÜŞtÜ...

hatırlayınca bir tuhaf oluyor insan ama ne kadarda safmışım demedende duramıyorum... eski sevgilim ayrıldığımız gün hiç bir msjıma hiç bir aramama cvp vermemişti ben ona bişey olduğundan şüphelenmiştim çünkü dayanmazdı kızsada sinirlensede yazardı bişeyler bu yüzdende çok endişelenmiştim... en sonunda lütfedip akşam DAHA FAZLA ÇILDIRMA SESıM ÇIKSIN BıTTı DEMıŞTı.. tüm günün sonunda dediği şey buydu ...

banada sevgilim başka birimi var demişti şu anda neden dediğini hatırlamıyorum ama o laf bana çok koymuştu ben onu okadar çok severken gözünün içine bakarken o bana öyle söyledii

ayrılmıştık..hemde bir mail yoluyla...
o kadar basittim demekki onun için...
sana hakkımı helal etmiyorum diye cevap yazdığımda,
ne demiştii biliyormusunuz...
"benim sana olan MADDı ve manevi hakkımın daha çok geçtiğine inanıyorum"...

o an anladım ki,
yanında yediğim lokmanın bile hesabı varmış..
artık normal bir arkadaşımın bir sakız bile ısmarlamak istemesine tahammül edemez oldum

Ama allahıma bin şükür rabbim tekrar verdi aşık olma duygumu ...
Çok mutluyum şu an.
Tek kötü bir söz duymadım aşkımın ağzından.
Eski hatıralar canımı yakıyor elbet ama...
Adı üstünde "eski"...
Bir kenara bırakmak gerek artık önümüze bakıcaz

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslar olur böyle şeyler.ben 6 yıllık evli biri olarak hala çok seviyorum kocamı oda beni. ama kızgınlık anında herşey söylenebiliniyor.bi kere bana şerefsiz demişti. ama önemli olan o kadar tatsızlıktan sonra problem yoksa hala seviyor ve seviyorsunuz demektir.

"karımı tanıyamıyorum, kendini kaptırdın gidiyorsun elif" dedi de içime şeytan kaçtı dayak yemiş gibi oldum kaç gün...
hatalıydım, ben çok fazla kendime dönmüştüm anneliğin arkasına sığınarak...

geçmişine dair anlattıklar..beni eşi değilde arkadaşı olarak görmüştü sanki..cahilliğine ve patavatsızlığına verdim ama unutmucam ömrüm boyunca söylediklerini..resmen içimi dağladı!!!!

bana bir kere, olmuyor çok üzgunum gerçekten yoruldum, bittim, tükendım demişti. haklıydı ıyı kı demiş ve ben duzelmışım. belkı o gun yıne ayrılmazdık bu bır restti ama bir gun kesın ayrılırdık duzelmeseydım.

Yazmasam daha iyi içimde bir yara öyle bir oturdu ki içime onu hiç birşey kaldıramaz yerinden.mafoldumben

geleceginin içinde yer almayacagımı söylemiştiiii...

"seni aramak içimden gelmiyor, sana ihtiyacım yokmuş gibi geliyor" demişti.

oylesine içime oturdu ki anlatamam.

sonra tabi benı bu gibi lafların uyuz ettiğini bildiğinden, benım canımı acıtmak istediğinden soylediğini soyledi.

iyi mi kotu mu anlamadım.

madem içinden geçen onlar değil neden canımı acıtmak için soyluyorsun. madem içinden geçenler onlar neden devam ettiriyorsun bu ilişkiyi....

uyuz dombili....

bir yıldır ailen için katlanıyorum sana (evlilik dönemi için diyor)
başkası olsa çoktan annenin evine gönderirdi
5 yıldır çekiyorum seni (hem evlilik hem flört dönemi toplamda)
sen kendinden başkasını sevemezsin
sabrım tükendi tükendikçe de sana karşı soğudum ne sevgi ne aşk hiç birşey bırakmadın
seni çok sevdim ama zamanla o sevgi bitti....

Kızdığı zaman anamın evinin yolunu gösterirdi..çünkü gitmeyeceğimi biliyordu..

Sevgilimde kavga anında bana s... git ,senin kanın bozuk ,duygusuzsun sana hayvan bile denmez onlarda bile duygu var biitkisin senn dedi o an içimden bişey koptu sonra anladım aşkımı koparmış.Günlerce ağlayıp sızlamadım ama içime attım o üzüntüyü........neyse üzülmeyin arkadaşlarım böyle laflara maruz kalmayan bayan varmı kadın olmak zor unutmayın ki öldürmeyen acı insanı güçlendirir ben kendimi böyle avuttumkaydirigubbakcemile5

ben sana aşık degildim hiçbir zamanda olmadım zaten ben şuan seni özlüosam anamı babamıda özlüorum özel degil yani bak erkekler arasında düzenli manita die birşey vardır ben seni öle gördüm evlenmiceim insana kalbimi kaptırmam.......... bu sözler benim yüreğime bıçak sapladı kanattı içimi nasıl bir acıydı bunları ondan duymak anlatamam hala içim acıyor

Back