• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil destek ilişkimde karar veremiyorum

Mesajla ayrılmak mantıklı mı sizce
Sizce bu ilişkide yaşadığınız diğer şeyler mantıklı mı? Ayrıca sorunuza cevap olarak o kadar mantıklı ki. Belki de konudaki en mantıklı şey. Normalde engelleme tarafı değilim ama bu kişi belli ki aklınızı karıştıracak, ayrılıp engelleyin bence. Bir süre üzülürsünüz ama en azından zamanla geçip gider.

Sizce bu ilişkide yaşadığınız diğer şeyler mantıklı mı? Ayrıca sorunuza cevap olarak o kadar mantıklı ki. Belki de konudaki en mantıklı şey. Normalde engelleme tarafı değilim ama bu kişi belli ki aklınızı karıştıracak, ayrılıp engelleyin bence. Bir süre üzülürsünüz ama en azından zamanla geçip gider.
Karşımdaki çok iyi oynuyor beni manipüle ediyor sanırım. Şu an bana hiç olmadığı kadar iti çünkü

Annesi sizi istemiyorsa o iş olmaz. Resmen laçkalaşmış artık ilişki. Ha birde keşke sizi tel gecelik aldattığı zaman direkt bitirip engelleseydiniz de konu buralara kadar gelmeseydi. Bu konu annesinin sizi istememesinden daha önemli bence

Annesi sizi istemiyorsa o iş olmaz. Resmen laçkalaşmış artık ilişki. Ha birde keşke sizi tel gecelik aldattığı zaman direkt bitirip engelleseydiniz de konu buralara kadar gelmeseydi. Bu konu annesinin sizi istememesinden daha önemli bence
Evet zaten pişmanlığım bu yüzden

Karşımdaki çok iyi oynuyor beni manipüle ediyor sanırım. Şu an bana hiç olmadığı kadar iti çünkü
İyiden kastınız muhtemelen ilgi göstermesi. Zaten normal sağlıklı ilişkilerde insanlar sevgilisine ilgi gösterir, olması gereken bu ama sizin ilişkide yaptığı hatalardan ötürü sadece bir süreliğine göz boyama maksatlı bunu yapıyor karşınızdaki.

Biz ayril desek noolacakki sanki? Aldatmasini bile sineye cekmissin. Yalvarmalar yakarmalar. Sence sen onsuz yapabilirmisin? Bu kadar güçlü olduguna eminmisin?

adam sizi sevmiyor ve çok da güzel bir şekilde manipüle ediyor.Ağlayıp zırlayıp ayrılmak istemediği imajı veriyor ama bal gibi de istiyor.Yarın bir gün ben istemedim sen ayrıldın diye kendi vicdanını rahatlatmak için. Adamın zerre umrunda değilsin

Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum ne olur beni bir kız kardeşiniz gibi görüp destek olur musunuz?
6 aylık bir ilişkim var ayrı şehirlerde yaşıyoruz temmuz ayında tanıştık. Güzel giden bir ilişkim var aslında ama ilişkinin başında bazı problemler yaşadık. Sevgilimin annesinin beni istemediğini öğrendim. Ben bazen onun olduğu şehire gidip onun yanında kalıyordum 3-4 gün. Tanışmamızın ikinci ayında annesinin beni istemediğini öğrendim benim hakkımda bu kız benim oğlumun dengi değil benim oğlum okudu mühendis oldu bu kız hiç bir şey olamamış gibi şeyler duydum. Duyduğum kişi ise bizi tanıştıran ortak arkadaşımız. Ben bunları duyduktan sonra ayrıldım. Asında ayrılma sebebim erkek arkadaşımın annesinin bu söylemlerine tepkisiz kalmasıydı. Biraz ana kuzusu diyebilirim size. Ortak bi araba aldılar mesela arabayı da alacaklarmış ellerinden. Benim yanıma geliyordu farklı şehirlerde yaşadığımız için ona bile tepki gösteriyordu. Hissesiyordum. Aradan biraz zaman geçti ben barışmak için zorladım sevdiğim için aslında o zamanlar onsuz yapamayacağımı düşündüm. Ve benim zorumla barıştık gibi bir şey oldu. Ayırırken barışmamıza sevgilimin gönlü yoktu. Bensiz daha mutlu olacaksın gibi şeyler söylüyordu. Zaman geçti bir şekilde barıştık. 4 aydır aramızda bir sorun yoktu. Hatta barıştığımızı annesine söylediğinde annesi 1 hafta küsmüş sevgilimle. Sevgilim biraz ana kuzusu kızlar. 2-3 haftadır bana aydınlanma geldi sanırım. Sürekli ileriyi düşündüm. Sevgilim evlilik konusunda dahha erken diyor ama. Benim annem erkek arkadaşımın annesinin benim hakkımda konuştuklarını duyunca biraz tepkili karşı tarafa doğal olarak. Biz nasıl ilerleyeceğiz annesi beni hiç istemiyor. Hiç görmemesine rağmen sevmedi beni. 3 gün önce ayrılma kararı aldım. Bu konuları açtım çünkü kafamı çok karıştırıyor. Aile tanışması söz nişan düğün bunların hepsi nasıl olacak iki tarafta istemiyor. Ayrılma konusunu açınca sevgilim herkes benim kararıma saygı duyacak dedi ama biliyorum ana kuzusu bu konuda güvenemiyorum. 28 yaşındayım. Ne yapacağımı nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Zamanında beni çok ağlattı çok üzdü o günlerde aklımdan çıkmıyor. Şimdi 2-3 gündür çok üzerime düşmeye başladı ayrılacağımdan korkuyor. Aklım çok karışık. Lütfen yardımcı olur musunuz
Ana kuzusu değil,bağımsız bir birey olmayı becerememiş kocaman bir erkek,bu tip anneler hasta zaten o konuyu çözdük yıllar oldu,bu tarz kadınlar kocalarına ve oğullarına saplantılılar,konunun gelinlerle,kariyerle,tiple fln hiç alakası yok,bu adam 50 defa evlenir 50 defasındada boşanır,hasta insan hastadır ve maalesef onların himayesindeki insanlarda mutsuzluğa mahkum insanlardır,anne ve baba malesefki hastada olsa normalde olsa hayatımızın önemli bir kısmında yer alıyor,doğduğun ev kaderindir lafı o kadar doğruki,bu elemanın kaderi baya sıkıntılı olacak,ben sizin yerinizde olsam depar atarak kaçardım.

Siz ne iş yapıyorsunuz .6 ayda ne nişanı ne evlenmesi .Niye sizinle barışmak istemiyorsa zorladiniz Bence evlilik sadece sizin kafanızda istemeye ne zaman gelecekler .İnsanın kendini kandirmasi en kötüsüdûr bu hayatta Sadece flört eder zamanı gelince ayrilirsiniz.Hayirlisini düşünürseniz annesi oğlunu çok iyi tanıyor ve sizinle bir evlilik yurutemeyecegini buna hazır olmadığını düşünüyor olamazmi Uzak şehir ve 6 ayda bir insanı zaten taniyamazsiniz ilk 6 ay ilk bir sene bu kadar hayati kararlar alınmaz.Bende karşı çıkardım bu kadar hıza siz calisiyormusunuz nasıl 3 yada 4 gün izin alıp işten orada kalabiliyorsunuz.Ağlamasina inanmayın 6 ay sonra aglamayacak annesinide reddedemez zaten malı mülkü büyük ihtimal annenin yonetimindedir.Su an cazip geliyorsunuz fakat o denge hızlı değişir .Zaten elini taşın altına sokmayan insanla yola cikilmaz.Ben eninde sonunda bitecek diyorum üzgünüm

Back
X