ben sana aşık degildim hiçbir zamanda olmadım zaten ben şuan seni özlüosam anamı babamıda özlüorum özel degil yani bak erkekler arasında düzenli manita die birşey vardır ben seni öle gördüm evlenmiceim insana kalbimi kaptırmam.......... bu sözler benim yüreğime bıçak sapladı kanattı içimi nasıl bir acıydı bunları ondan duymak anlatamam hala içim acıyor
saol canm allah razı olsunüfff çok kötü hakikaten umarım senin sevgini hakeden seni senden çok seven birini bulursun :Saruboceq:
bir başka kadınla beni çok kıyaslamıştı
sen geri kafalısın o modrern
ben ona güveniyorum sana güvenmiyorum
ona güvendiğim için kredi kartımı ona verdim deyip benim kredi kartımı alıp kesmişti
o dört dörtlük o akıllı zeki
senden bıktım seni istemiyorum çocukları al annenin evine git
bitti olmuyor buraya kadarmış vs.
vveeee ben bunları hiiiç mi hiiiç unutmadım ve unutmakta istemiyorum
unuttuğum anda kendime haksızlık yapmış olurum diye düşünüyorum çünkü ben bunları hiç haketmedim varlığında ve yokluğunda hep yanındaydım
ben 16 yıllık karısı o ise yeni işe girdiği yerde çalışan evli o..... bir kadındı
kocamı bana karşı kışkırttı şu anda sadece çocuklarım için beraberim
çünkü onlar ergenliğe girme yaşındalar etkilenmelerini istemiyorum
8 yıllık evliyim eşimden evliliğimizin 3.gününden beri hakaret ve küfür duymaya alıştım tabi sonra eşimin normal olmadığınıda öğrendim okadar çok ki sözleri birincisi sinirlendiği zaman bir hayat kadınına söylenebilen her sözü söyler, ikincisi sen benim için ekmek kapısıydın demişti, ama o sözden sonra ona olan sevgimi kaybettim, birde bundan bir kaç ay önce bir gazetenin arka sayfa güzelini masaya açıp bakta gözün kadın görsün dedi. dediğim gibi çok laf duydum ama içimi acıtan en çok bu yazdıklarım oldu. Dilerim en yakın zamanda bu kabuslar biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?