Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdiye kadar kötü bir sözünü işitmedim Allah şididen sonra da işittirmesin.Gerçekten iyi bir aile eğitimi alan kişi zaten kötü söz söylemez sevdiği hayatını adadığı insana.Yazdıklarınızı okuyunca ürperdim birden Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

ben sana hiçbirşey veremem daha iyilerine layıksın seni hiç tanımamış sayıyorum ve kaldım yerden hayatıma devam ediyorum dedi bana

kavga ettigimiz bi zamandaa..seninle bi ömür aynı yastıgı paylaşabilecegimden emin değilim dedii...........o an içimden bşyler akıp gitti çok kötü olmuştumm...

offf ya ne kötü sözler bunlar... duymak değil okumaya katlanılmıyor... kızlar ayağınızı yere sağlam basın.. ezdirmeyin kendinizi...

"sen de ayağını denk al, ne ara ne de msj at, benim için bir hiçsin"
2,5 sene geçti üstünden,ama hatırladıkça hala ilk günkü gibi canımı yakar bu söz, "benim için bir hiçsin"

2 yıl boyunca tek kötü söz söylemedik birbirimize...

ani gelen bir ayrılıkta söylediği şeyler konu itibariyle canımı yakmıştı ...

"sana tutku ile bağlı değilim ; senin beni sevdiğin kadar çok sevemiyorum... "

" sen ayrılmak istediğim 2. sevgilimsin ... ilkinde 15 yaşındaydım..." ( bunu söyleyen adam 30 yaşındaydı ve 2 yıl ile en uzun ilişkisini sonlandırırken beni ne de çok onure etmişti -tatlicadiarzu- )

bir de ayrıldıktan sonra nette iletisine yazdığı cümle var...

sevmeyi özledim ;sevilmekten vazgeçtim ; çünkü önce ben sevmeliymişim...

( bunu görmeyeceğimi düşünmüştü ... sonra sildi... 2 sene boyunca hiç sevmemişsen yazılır bu cümle demiştim çünkü ... arkadaşımla paylaşınca 2 sene amme hizmetimi vermiş diye de çok kızmıştı o an acıma rağmen gülebilmiştim kaydirigubbakcemile3 )

Ay sinir oluyorum ya şu mutluluk rolü yapan hatunlara yaa hakkatten yok duymadım yok beni aldatmadı yok biz çok mutluyuz falan filan bu ne ya kimi kıskandırmaya çalışıyosunuz hiçmi duymadınız kocamda bana deliler gibi aşık ve bizde çok mutluyuz ama çok sinirli sinirlendimide ne varsa sayar ama ben biliyorumki o da ne söylediğinin farkında olmuyo sonra üzülüyo....ha bide madem duymadınız niye buraya yazıyosunuz duydunuz mu duymadınız mı demiyo bakın arkadaşımız duyduğunuz kötü sözleri yazın diyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 sene oldu ayrılalı eski sevgilim işte,
annem senin ne için ne der bilmiyorum,beni bırak ,istemiyorum artık seni ,seni gram sevmiyorum demişti sonra ben dayanamaz arıyordum onu bana demiştiki şey sen şimdiye kadar kimseden ayrılmadınmı bitti işte

bir tek insandan hiç unutamayacağım bir şey duymuştum, aklıma geldikçe kötü olurum hala :a015:

hayatımdan bezdim bıktım ne zorum vardıda evlendim demişti ara arada söler kızınca .......
o lafları sölediğinde bende içmden köpek gibi pişmanım derim ama barıştıktan sonra durulurum bilmiyoum yaaa...........
ne garip bi ilşkim var aramızdaki sevgimi zorunlulukmu alışkanlıkmı karar veremiyorum....................

eski sözlüm -hani sana ilk ayrıldığımızda "seni unutacağım zamanı bilmiyorum çünkü seni asla unutmayacağım"demiştim yaa heh şimdi dinle"ben seni çoktaaan ununttum.. tülay ölüyo deseler kılımı kıpırdatmam beni birdaha arama seni savcılığa veririm " dedi...bunu söyleyen kişi benim yüzüğü taktı düşünebiliyomusunuz....bu sözleri haketmem için aldatmam gerekir değilmi okuyanlar öyle düşünmüştür,hayır asla aldatmadım haketmedim,söyledi....

ahhh bu erkek milleti yok mu.. sinirlenince ne dediklerini bilmezler sinir geçince de ah canım ah balım..... duymayan yoktur bencede... en azından bi sus dersin defol dersin.. hiiiç de demeyen yoktur beya..

ah cnm üzüldüm yaa..
evet sanki aldatılmış gibi sözler sarfetmiş..
ne olmuştu ki?

ah cnm üzüldüm yaa..
evet sanki aldatılmış gibi sözler sarfetmiş..
ne olmuştu ki?

çok sinirliydim ailemle ilgili problemlerim vardı telefonda ondan uzaklaştığımı,değişmeye ihtiyacım olduğunu söyledim..evet çok kötü kelimeler de söyledim ama asla aldatmadım ve defalarcada özür diledim...ama bu sözleri haketmedim onun beni anlaması gerekirdi...neyse kısmet değilmiş...senağlama

aslında haketmemişsin ama erkekler böyle konuşmalarımızı anlamayabiliyor.onlar böyle işte cnm,dediğin gibi hayırlısı

Ben lise 3teyken o zamanlar seviyorum sandğım sevgilim bana bahçenin ortasında 'ben senin orospuluk yapmıyorum kimseye'demişti tartışma arasnda.O an dnya başıma yıkılmıştı en çok koyan o olmuştu..Tabi sonra anneside devreye girdi barışmmz için ama affetmedim..benneyaptımki

Sen kendını ne zannediyorsun,sen kimsin demişti...

ben yaşlandım artık git kendine genç sevgili bul demişti
ya çok üzülmüştüm o zaman şakası bile hoşuma gitmedi çünkü bundan 5 6 ay öncde rizeye gitcektim evlende gel demişti bana sanki hep benden bi kurtulma bekleyişi oldu içinde gibi hissetmiştim aklıma geldkçe hala üzülürüm

ona ayrılalım dediğimde ıssız adamda söylenen sözü söyledi bana..
Karda donmak üzersin.Uyumak tatlı geliyor,ama sen öldüğünün farkında bile değilsin...
bu benim içime oturdu hiç unutmuyorum bu sözü hiçç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…