Bende çok pis bi huy var acimdan kavrulur yine kapisina gitmezdim heralde bana oyle soylense valla esin kiymetini bilsin.Uzak duralım, askere gideceğim ama daha 7aydır çıkıyoruz, 15ay bekleme beni, hayatını karartma deyip ayrılmış ve 2hafta telefonlarıma bakmamıştı.. En sonunda kapısına gidip ona sarılıp ağlamıştım bekleyeceğim seni bir ömür diye.. Üzerinden 6yıl geçti, oğlumuza hamileyim. 2,5 yıldır evliyiz. Allah herkese nasip etsin
Şimdi öncesi de var.. O kadar peşimden koştu ki, bir kez kapısına gitmem hiçbişeydi benim için, ama eşimde bayağı şişmişti :)))Bende çok pis bi huy var acimdan kavrulur yine kapisina gitmezdim heralde bana oyle soylense valla esin kiymetini bilsin.
Valla deli gibi asigim sabaha kadar agladim ama bir mesaj bile atmadim zamaninda huyum kötü benim maalesefŞimdi öncesi de var.. O kadar peşimden koştu ki, bir kez kapısına gitmem hiçbişeydi benim için, ama eşimde bayağı şişmişti :)))
Aşkta gurur yoktur, eğer gurur varsa aşk yoktur :))
Valla 2hafta durdum o zaman.. Şimdi onsuz 2gün duramıyorum Allah eksikliğini göstermesinValla deli gibi asigim sabaha kadar agladim ama bir mesaj bile atmadim zamaninda huyum kötü benim maalesefama bir kere watsaptan yanlislikla aramistim butun trip bosuna gitmisti yine barismistik o da sayilirsa evet askta gurur olmuyor.
Masallah diyelim nazar degmesin daim olur inş.Valla 2hafta durdum o zaman.. Şimdi onsuz 2gün duramıyorum Allah eksikliğini göstermesin
Amin inşallah canım ama eşten güzel bir şey var o da evlat, rabbim herkese anne baba olma duygusunu yaşatsın inşallahMasallah diyelim nazar degmesin daim olur inş.
Amiinn cok tesekkur ederimm.Amin inşallah canım ama eşten güzel bir şey var o da evlat, rabbim herkese anne baba olma duygusunu yaşatsın inşallahduaların için çok teşekkür ediyorum Allah gönlüne göre versin kendine çok iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?