Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eski sevgilinin sana yaşattığı şerefsizliği yaşatıp terketseydim o zaman kıymetim olurdu demişti bir kavga esnasında. Ben hayatımda bu olayı sadece ona anlatmıştım ve bu olayla beni vurmaya çalışması canımı dehşet acıtmıştı. Saatlerce ağlama krizinden çıkamadım deliler gibi pişman oldu, kendini affettirsin diye herşyi yaptı. Af da ettim zaten ben ona kin tutamam ki herşeyim o benim.. Ama hala bazen aklıma gelmiyor değil hani

'Gebertirim seni, dedi bugün tartışırken. Sonrasında da 'bana kadınlık mı yapıyosun' dedi... Hala şoktayım çok kırıldım çokk! Önümüzdeki hafta ebliliğimizin 1. yıldönümü... Şuan o kadar üzgünüm ki...

birçok var maalesef :S En son beni boğuyorsun, eşim değilsin sevgilimsin bana bu kadar çok karışma hakkını kim veriyor sana. Ben sana bu kadar karışmıyorum sen nereden buluyorsun kendinde bu hakkı dedi

"artık yoluna bensiz devam edeceksin, her derdinde yanında olurum ama bir daha görüşmeyeceğiz"

Bizde benim yüzümden bi ara ayrılık noktasına gelmiştik.Bana bende bitti, kaldıramam demişti 4gün salya sümük ağladım Sonra doğum günümde sürpriz yaptıda barıştık çok iyiyiz Allaha şükür

biktim, canimdan bezdirdin demesiydi

Ayrılalım sozunu ben demeyince sinir oluyorum yaaaaah.... ilk o demisti iste.

Uzak duralım, askere gideceğim ama daha 7aydır çıkıyoruz, 15ay bekleme beni, hayatını karartma deyip ayrılmış ve 2hafta telefonlarıma bakmamıştı.. En sonunda kapısına gidip ona sarılıp ağlamıştım bekleyeceğim seni bir ömür diye.. Üzerinden 6yıl geçti, oğlumuza hamileyim. 2,5 yıldır evliyiz. Allah herkese nasip etsin

Bende çok pis bi huy var acimdan kavrulur yine kapisina gitmezdim heralde bana oyle soylense valla esin kiymetini bilsin.

Bende çok pis bi huy var acimdan kavrulur yine kapisina gitmezdim heralde bana oyle soylense valla esin kiymetini bilsin.
Şimdi öncesi de var.. O kadar peşimden koştu ki, bir kez kapısına gitmem hiçbişeydi benim için, ama eşimde bayağı şişmişti :)))
Aşkta gurur yoktur, eğer gurur varsa aşk yoktur :))

Şimdi öncesi de var.. O kadar peşimden koştu ki, bir kez kapısına gitmem hiçbişeydi benim için, ama eşimde bayağı şişmişti :)))
Aşkta gurur yoktur, eğer gurur varsa aşk yoktur :))
Valla deli gibi asigim sabaha kadar agladim ama bir mesaj bile atmadim zamaninda huyum kötü benim maalesef ama bir kere watsaptan yanlislikla aramistim butun trip bosuna gitmisti yine barismistik o da sayilirsa evet askta gurur olmuyor.

Valla deli gibi asigim sabaha kadar agladim ama bir mesaj bile atmadim zamaninda huyum kötü benim maalesef ama bir kere watsaptan yanlislikla aramistim butun trip bosuna gitmisti yine barismistik o da sayilirsa evet askta gurur olmuyor.
Valla 2hafta durdum o zaman.. Şimdi onsuz 2gün duramıyorum Allah eksikliğini göstermesin

Masallah diyelim nazar degmesin daim olur inş.
Amin inşallah canım ama eşten güzel bir şey var o da evlat, rabbim herkese anne baba olma duygusunu yaşatsın inşallah duaların için çok teşekkür ediyorum Allah gönlüne göre versin kendine çok iyi bak

Amiinn cok tesekkur ederimm.
Mutluluğumuza bir de evlat eklenir insaallahh, Allah acilarini gostermesin.. Sen de kendine cok iyi bak iyi geceler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…