• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptığımız kavganın üstüne 2 gün ağlamıştım ve sonunda hastaneye gitmek zorunda kaldım serum taktılar bunu ona söyleyince 'istersen 10 tane serum ye umrumda değilsin' dedi bana..

yaptığımız kavganın üstüne 2 gün ağlamıştım ve sonunda hastaneye gitmek zorunda kaldım serum taktılar bunu ona söyleyince 'istersen 10 tane serum ye umrumda değilsin' dedi bana..

offf baya ağır oLmuş bu yaaa :S

offf baya ağır oLmuş bu yaaa :S

çok üzülmüştüm o zaman ama zamanla bunu bile unutturacak şeyler söyledi ki hafif kalıyor artık..
en son da dün gece maçtaydı ben de tv izleyip uyurum dedim mactan önce..münevver karabulut cinayetini anlatıyorlardı tv'de evde tek oldugum icin korktum ısıgı actım uyuyamadım ve mactan cıkmasını bikac söz söyleyip sakinleştirmesini istedim ama ne yaptı! sen hep böyle uyuyacağım diyip uyumuyormusun demeler kaç yasındasın niye kokuyosun demeler bırakın aramayı en son yorgunum sana mesaj yazamam diyip kapattı telefonu..2 dakika sonra tekrar açtı aradı ben de beni merak etti sandım,benden sonra başkalarıyla mı konusuyosun diye merak etmiştim diyip tekrar uyudu..
Ben bu güvensizliği hakedecek hiçbişey yapmadım halbuki..
Sabah pişman olur nasılsın der diye düşündüm yine demedi yine aynı...

Basit bişey gibi görünsede bu sözleri çok içimi acıttı hala da acıtıyor..Deli gibi sevdiğini söyleyen en yakınım diyen evlenmeden karıcığım diye hitap eden birinden bunları duymak tuhaf..üzüyor beni,çok üzüyor..

ulan bende bıtek bızde var sanıyodum bu erkeklerın hepsımı aynı .benımkıde bana sınırlendımmı tamam hıcbırseyı gozu gormez demedıgı laf kalamz ama o sınır gectımı yumusar ve o soyledıklerını sınırle soyledıgını bılıyorum benı ne kadra sevdıgını de.

ah be cicim sana aciyi tarif ediim mi??? iyi oku:
onun sayesine hayatima son verme karari aldim (malesef beceremedim) ve o herseyi biliyordu. hastanedeyken birinci günü arayip nasilsin falan derken... ikinci gün benimle kavga etmeye basladi (nedeni önemli degil). bunlar yetmiyormus gibi, hastaneden ciktigim gün, küfür yedim ondan... düsünebiliyormusun... sevdigin insan senin yüzünden hayatina kiymak istio ve sen onun hastaneden cikitigi gün onun yaninda olacagina msnde onunla kavga ediosun ona küfrediosn... ah be ah... :a015:

ulan bende bıtek bızde var sanıyodum bu erkeklerın hepsımı aynı .benımkıde bana sınırlendımmı tamam hıcbırseyı gozu gormez demedıgı laf kalamz ama o sınır gectımı yumusar ve o soyledıklerını sınırle soyledıgını bılıyorum benı ne kadra sevdıgını de.

benimkide öyle sinirlendiginde demedigi laf kalmaz, fakat siniri yatistiginda cok pisman olur... ben ama artik buna dayanamaz oldum... nasil tahammül edebiliyrsunuz ki??? ben simdiye kadar cok agir laf yedim... :çok üzgünüm:

BENCıL YÜZSSÜZ KıŞıLıKSıZ YAŞADIĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE SAYGISIZ ıNSAN HERŞEYE RAĞMEN BENDEN DAHA ıYıSıNı BULMANI DıLERıM DEDı HALA UNUTAMADIM HAKEETMEMıŞTıN
ADAM HEM TERK ETTı BENDE ALLAH BELANI VERSıN DıYE YAZINCA BANA BU SÖYLERı SÖYLEDı HEM TERKE EDıLDıM HEMDE LAF YEDıMsenağlamasenağlama

çok üzülmüştüm o zaman ama zamanla bunu bile unutturacak şeyler söyledi ki hafif kalıyor artık..
en son da dün gece maçtaydı ben de tv izleyip uyurum dedim mactan önce..münevver karabulut cinayetini anlatıyorlardı tv'de evde tek oldugum icin korktum ısıgı actım uyuyamadım ve mactan cıkmasını bikac söz söyleyip sakinleştirmesini istedim ama ne yaptı! sen hep böyle uyuyacağım diyip uyumuyormusun demeler kaç yasındasın niye kokuyosun demeler bırakın aramayı en son yorgunum sana mesaj yazamam diyip kapattı telefonu..2 dakika sonra tekrar açtı aradı ben de beni merak etti sandım,benden sonra başkalarıyla mı konusuyosun diye merak etmiştim diyip tekrar uyudu..
Ben bu güvensizliği hakedecek hiçbişey yapmadım halbuki..
Sabah pişman olur nasılsın der diye düşündüm yine demedi yine aynı...

Basit bişey gibi görünsede bu sözleri çok içimi acıttı hala da acıtıyor..Deli gibi sevdiğini söyleyen en yakınım diyen evlenmeden karıcığım diye hitap eden birinden bunları duymak tuhaf..üzüyor beni,çok üzüyor..

ne desem bilmiyorum ki...
hala neden berabersin o zaman diye sormak istemiyorum alacağım cewabı senden daha iyi biliyorum çünkü... :çok üzgünüm:

"bana hala aşkım canım diyorsun ama benim artık içimden gelmiyor"
bişi canımı bu söz kadar acıtamazdı.

"Güzelsin tabii ama çekici değilsin" demişti ilk tanıştığımızda.. Çekilmeyi hakedene çekici olurum ben diye yapıştırmıştım cevabı.. 3.5 yıldır beraberiz bu lafın üstüne :delphin:

"Güzelsin tabii ama çekici değilsin" demişti ilk tanıştığımızda.. Çekilmeyi hakedene çekici olurum ben diye yapıştırmıştım cevabı.. 3.5 yıldır beraberiz bu lafın üstüne :delphin:

iyi demişsin ayşecim=)hihoyyyt

Eskı Sevgılımm Bana Sen Benımle Evlenmeyımı Dusunuosun Ac Gozunu Bıraz Kendıne Gel Demıstı Tabı Ben Salya sumuk Uff Benımle Konusurken Mal Mal Aglamaa Dedı Bunun Uzerıne Bıdaha Aramadım Onu Sonra Nemı Oldu Kapımda Yattı Yolarımı Kstı Benı Affet Dıe Ama Donup Arkama Bakmadım...!

aynı sevdiğim kişiden bir türlü aklımdan çıkmayan iki cümlesi var ;)
aslında çok var ama yazmaya değmez...

1. si sıkıntılarından sıkıldım
2. si annem isterse evlenirim senle yoksa...

birincisi ni ben okunduğu gibi anlamış ve baya üzülmüştüm ve sırf tartışmalardan dolayı söylediğin aylar sonra söylemiş olsa bile kırıldım bir kere..

ikincisi hala ortada sürüyor beyefendi canımı ne kadar çok acıttığını bildiği için bana birşey demiyor ama annesi önemliymiş..!

Ben boyle yasayamam kusura bakma.

Sinirli aninda demisti kavga ettimizde :S cok zoruma gitmisti ama sonr abaristik yine iyiki :O

1. eski sözlüm bile beni senden daha fazla mutlu etmişti 1 senede ağzıma s..çtın.
2. boşanmak mı istiyorsun diye sorduğumda "evet seviyorum ama boşanmak istiyorum".
3.senden iğreniyorum.

daha fazlası var tabi ama bunlar benim evliliğimin final cümleleriydi..

tartıştık sinirle ağzımdan ben böyleyim dedim sanki benim böyle oldumu bilmiyordu... akşamına cami duvarına işedin ben böyleyim dedi..ertesi gününe kardeşime ablan kusura kalmasın ben böyleyim bitti dedi :emir_bebek: 1 hafta sonra barıştık arkadaşı aracılığıyla sonra o bi haftada BEN ESKıSı GıBı DEĞıLıM SOĞUDUM dedi bu laf çok dokunmuştu bi de soğumasının sebepleri yormuşum hep tartışmaktan ayrıldık... öğrendim ki başkası varmış en çokta bu koydu lafı sözü geçtim.:umursamaz:

Ayna severek ayrılanlar parçasını şöyle demişti ;
Bitmez demiştim , bitmedi , bitmeli ... bitmeli kısmı yok normalde.. Çok kırılmıştım .. Ama o bitiremedi hala 1 yıl oldu .. Bense onu çoktan bitirdim ve sevgilimle çok mutluyum ..
Hemde aldatan o , bırakan o .. Birde en çok koyan sözlerinden biri ..
Hoşçakal'dı..

Back