Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptığımız kavganın üstüne 2 gün ağlamıştım ve sonunda hastaneye gitmek zorunda kaldım serum taktılar bunu ona söyleyince 'istersen 10 tane serum ye umrumda değilsin' dedi bana..
offf baya ağır oLmuş bu yaaa :S
yaptığımız kavganın üstüne 2 gün ağlamıştım ve sonunda hastaneye gitmek zorunda kaldım serum taktılar bunu ona söyleyince 'istersen 10 tane serum ye umrumda değilsin' dedi bana..
ulan bende bıtek bızde var sanıyodum bu erkeklerın hepsımı aynı .benımkıde bana sınırlendımmı tamam hıcbırseyı gozu gormez demedıgı laf kalamz ama o sınır gectımı yumusar ve o soyledıklerını sınırle soyledıgını bılıyorum benı ne kadra sevdıgını de.
çok üzülmüştüm o zaman ama zamanla bunu bile unutturacak şeyler söyledi ki hafif kalıyor artık..
en son da dün gece maçtaydı ben de tv izleyip uyurum dedim mactan önce..münevver karabulut cinayetini anlatıyorlardı tv'de evde tek oldugum icin korktum ısıgı actım uyuyamadım ve mactan cıkmasını bikac söz söyleyip sakinleştirmesini istedim ama ne yaptı! sen hep böyle uyuyacağım diyip uyumuyormusun demeler kaç yasındasın niye kokuyosun demeler bırakın aramayı en son yorgunum sana mesaj yazamam diyip kapattı telefonu..2 dakika sonra tekrar açtı aradı ben de beni merak etti sandım,benden sonra başkalarıyla mı konusuyosun diye merak etmiştim diyip tekrar uyudu..
Ben bu güvensizliği hakedecek hiçbişey yapmadım halbuki..
Sabah pişman olur nasılsın der diye düşündüm yine demedi yine aynı...
Basit bişey gibi görünsede bu sözleri çok içimi acıttı hala da acıtıyor..Deli gibi sevdiğini söyleyen en yakınım diyen evlenmeden karıcığım diye hitap eden birinden bunları duymak tuhaf..üzüyor beni,çok üzüyor..
"Güzelsin tabii ama çekici değilsin" demişti ilk tanıştığımızda.. Çekilmeyi hakedene çekici olurum ben diye yapıştırmıştım cevabı.. 3.5 yıldır beraberiz bu lafın üstüne![]()