• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"..senden en başta hoşlanmıştım aşık olacağımı zannettim ama olmadım.Şimdi normal bir arkadaşımdan farkın yok.."

bitanesi de bana sen normal değilsin dedi.hasta ruhlu şey ne olcak..

Gittiğim yerleri söylemiş olmama rağmen, nerden bileyim oralara gittiğini dedi. Çıkarken haber vermedik diye bana olan güveni zedeleniyormuş beyefendinin. :ssz:

Dün söyledi bunu. Ağlıyordum telefonda, eskisi gibi içten, şefkat dolu Büşraa dedi bana, bende zannettim ki barışmasak bile neden ayrı kalmak zorunda olduğumuzu açıklayacak. Sevgilim dedi, durakladı sevgilim var benim. Beni seviyor, bende onu...
Zaten o dakikadan sonra çok kötü hissediyorum kendimi, sanki omuzlarıma birisi oturmuş gibi...

Dün söyledi bunu. Ağlıyordum telefonda, eskisi gibi içten, şefkat dolu Büşraa dedi bana, bende zannettim ki barışmasak bile neden ayrı kalmak zorunda olduğumuzu açıklayacak. Sevgilim dedi, durakladı sevgilim var benim. Beni seviyor, bende onu...
Zaten o dakikadan sonra çok kötü hissediyorum kendimi, sanki omuzlarıma birisi oturmuş gibi...

:(( beni bile üzdü yaa..çok kötüymüş canım bu

çok aşık olduğum erkek arkadaşım bana "ben evliyim" diyince yemin ederim bayılacak gibi olmuştum...

bir restorandaydık... sanki herşey dönmeye başladı... her yerimi ateş bastı... saniyeler içinde aklımdan yüzlerce düşünce geçti (şaka mı yapıyor, beni mi deniyor, gerçek mi, ben naapıcam şimdi, eve gitmek istiyorum...)

maalesef gerçekmiş.. bu da onu son görüşüm oldu.. yalancı pislik

istediğini vermeyince benden nefret ettiğini söylemesi ve sadece faydalanmak için benle birlikte olduğu :( ne yazıkki erkekler in çoğu kadınları birer sex objesi olarak görüyor :S

bazen onun benden istediği su vs ihtiyaçları yapmıyormuşum gençken böylesin yaşlanınca hiç yapmazsın dedi çok kırıldım 3 gün küsmüştüm :30::30:

çok duydum ama şu an aklıma gelen affınıza sığınarak söylüyorum

31 sene 31 çeksem senle yine de barışmam

kaç sene once ayrıldığım eskı sevgılım ayrılmamızdan hemen sonra bırını buldu tabi kıskandırmak amaçlı geçmışte sevmedığım bı kızdı. öğrendım ne yapıyosun sen konuşalım dedım hıç yapmıycağım şeydı 'hayatımda başka bırı var ustelık onun aılesı benı kabul edıyo ve bıze engel olamaz arama artık' dedı. mesaj attım yuzuğunu bıraktım evıne. bana s.....git ve daha bisürü şey dedı yedıremedı ayrılmamı.. bana bunu nasıl söyleyebılıyosun yaa kendıne gel artık dedığımde de 'bana yaptıklarına say git hayatımdan' dedı. bı hıç uğruna olmuştu aklımdan çıkmaz bunlar. sonra yenı bı hayata başladım tabii

kaç sene once ayrıldığım eskı sevgılım ayrılmamızdan hemen sonra bırını buldu tabi kıskandırmak amaçlı geçmışte sevmedığım bı kızdı. öğrendım ne yapıyosun sen konuşalım dedım hıç yapmıycağım şeydı 'hayatımda başka bırı var ustelık onun aılesı benı kabul edıyo ve bıze engel olamaz arama artık' dedı. mesaj attım yuzuğunu bıraktım evıne. bana s.....git ve daha bisürü şey dedı yedıremedı ayrılmamı.. bana bunu nasıl söyleyebılıyosun yaa kendıne gel artık dedığımde de 'bana yaptıklarına say git hayatımdan' dedı. bı hıç uğruna olmuştu aklımdan çıkmaz bunlar. sonra yenı bı hayata başladım tabii

nerden çıktın karşıma saçlarıma beyazlar düştü senin yüzündenn...

Back