• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki benim için ağırdı aslında size öle gelmeyebilir yani ilk oğlum 3aylıkken cok bunalmıstım cok sıkıldım diye ağlayıncqa eşim bi cocuğada bakamıyorsan bakıcı tutarım ben cocuğuma demişti

bir elime guneşi verseler bir elimede dünyayı artık biz olamayız demişti eski sevgılım:14:
hep içimdedır bu sözü:5:

seninle bir daha görüşmek konuşmak istemiyorum demişti :D tabi bunu 6 ay önce ben kendisine söylediğimden çok manidar gelmişti ilk zamanlar şimdi hiç umurumda değil gerizekalı :))

Benim durum çok farklı. 2007 yılında biriyle çıkmadan önce ailemin işitme engelli olduğunu söyledim. Sorun olmadığını söyleyerek kabul ettim. 1 sene sonra ailesiyle konuşmuş bana geldi dedi ki " senin ailen işitme engelli evlenirsek çocuğumuz işitme engelli olur ayrılalım " dedi. Ben bunu duyunca içim paramparça oldu. Hiç bir söz demeden çıktm onu yok ettim. Şimdi nişanlıyım ve çok mutluyum ekimde de düğünüm var.

hazmedemiyorum bazı şeyleri demişti :63: sanki ne yaptıysam :57:
ama sonra da ezan okunuyor Allahım bizi ayırmasın sensiz yaşayamam dedi hala da beraberiz :78: :nazar:

ayrıldığım sevgilim bana sesinden iğreniyorum artık..
gördüğünde de bakışlarını üzerimden çekersen sevinirim demişti..
Allahımm bir gün sesimi duymak için yalvarsın:)

ilişkimiz kötü gidiyordu. bir hafta boyunca hiçbir şekilde görüşmeme kararı aldık bakalım neler hissedeceğiz diye. 5 gün sonunda bana "seninle görüşmediğim o 5 gün bana ne kadar iyi geldi anlatamam" dedi.. aynı gün bu ilişki bitti zaten...

Bir daha mesaj atarsam parmaklarım kopsun,yanına gelirsem ayaklarım kopsun dünya ahiret bacımsın sözünden dönen ........ olsun demişti nasıl acımıştı için günlerce ağlamıştım ama boşunaymış şimdi nişanlıyız :)

sen meğer benim yanıma yaklaşamayacak bi kızmıssın demişti.. çok acıtmıstı o sözüü..

yazıklar olsun demişti bana
ama haklıydı işte çalışıyordu çok yoğundu mesaj atmayınca trip yapıyodum o da dayanamadı sinirle söyledi acıttı tabi ama unutuyor insan şimdi mutluyuz ^^

saçların anneminkilerden bile daha beyaz dedi bana:63::63::63:
özel günümde söylencek şey mi bu:43: zaten kötü hissediyodum bide bana ne dedi yaa düşüncesiz:63:

bi zamanlarrr bi ilaçtan dolayı kilolu olduuum bi zamandı ama kimse bilmiodu ilaçtan kilo aldıımı erkek arkadşımda dair ayrılırkenkii konuşmamız:
o:biraz zayflasan fena olmaz hani
ben:sen bni böle gördün böle teklif ettin ne değiştii dedimm
o:ben seni bikinili görmedim dedi banaaa
soora tamam ayrılalmm ozaman dediim yüzüne teli kapadım ertesi gün arıo beni nie aramıosun beni e ayrıldık ya haa tamam ozaman arada sırada ara beni bakarızzz yaa uff duyguuu görende senin köpekler gibi peşinden koşuorummm demiştii
amma çok üzülmüştüm ağlamıştım:( ama inata bindiiiii kilo verdimmm ve şimdiki sevgilimle onu karşılaştıramıorum bile:))

ay canım iyi olmuş öyle bir insandan kurtulduğun yaşlanınca da ben seni gençken gördüm derdi kesin...hiç olmazsa giderken bir faydası olmuş sana
kurtulduğuna sevindim

'böyle devam edersen yalnız kalacaksın' asla unutamam bu sözünü.. ilişkimizin 4. ayında falandık benim kıskançlık krizim sonucu dayanamayıp söylemişti.. hatta benim evimde oturuyorduk defol git evimden diye bağırarak ağlamıştım saatlerce ama dediği anda beyninden vuruldu hatasını anladı ben nekadar tekmelesemde beni bırakmadı gitmedi sarıldı özür diledi binlerce defa saatlerce.. ve ilk ve son oldu.. iyi ki gitmemiş =)

malmısın kızım salak salak konusma beni anlamıyorsun yanımda olmuyorsun demişti o an hersey bitti dedim ama 3.yılımıza girdik beraberiz ama sinirlenince yine zor tutuyor kendinii iyidir hostur ama çok sinirlendiginde gözü beni görmüyor ama kinde tutmuyor ama cok kırılıyorum:5::5:

demeki kotu soz ısıten sadece ben değilmişim ne gaddar bu erkekler yaw:47: kavga ettıgımızde sevgılım bana sen hıcbıseyı haketmıyorsun demıstı hıç unutmuyorum:50::43: hım bıde benım ıcın naptın yaptıgın sey ne kek yapmakmı demıstı ıhhh sınırlendım:47::31:

Back